bijles wiskunde Turnhout

Bijles wiskunde Turnhout: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Turnhout

Bijles wiskunde in Vosselaar (2350) - Jonathan
Jonathan
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik heb wetenschappen wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Momenteel doe ik een master in finance, een zeer wiskundige richting binnen de economie. Ik heb daarnaast ook een GMAT test afgelegd, een test om je analytische sterkte te meten en behaalde een score van 700, wat een zeer hoge score is. Ik heb al ervaring met wiskunde bijles geven en doe het ook kalm zodat het gemakkelijk te verstaan is.
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Bijles wiskunde in Retie (2470) - Cindy
Cindy
Retie
5/5 (1 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring, vooral in het BSO-onderwijs, ik weet waar de problemen liggen met wiskunde bij de lagere schoolkinderen. Om mij verder te bekwamen volgde ik de opleiding van rekentrappers, je vindt in mij een goede rekencoach. Eerder gaf ik al met succes bijles aan jongeren uit het middelbaar.
Bijles wiskunde in Oud-turnhout (2360) - Joris
Joris
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben student wiskunde en fysica een de UCLL om later zelf leerkracht te worden. hierdoor is dit dus de beste mogelijkheid om deze wereld een beetje te leren kennen. Ik kan bijles geven voor wiskunde en eventueel fysica voor de eerste en tweede graad van het middelbaar. zelf ben ik een geduldig iemand die eerst ervoor zorgt dat de leerling mee is met alles vooraleer ik verderga.
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Bijles wiskunde in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht wiskunde voor het secundair onderwijs gedaan. Door omstandigheden sta ik (nog) niet in het onderwijs, maar ik haal er voldoening uit om leerlingen te helpen, iets bij te brengen en hen te zien groeien in hun kunnen.
Bijles wiskunde in Merksplas (2330) - Caroline
Caroline
Merksplas
Nieuw
______
Bijles wiskunde in Beerse (2340) - Gurjot
Gurjot
Beerse
Nieuw
Hallo, ik ben Gurjot en studeer wetenschappen-wiskunde in het 6e middelbaar. Ik heb vaak mijn vrienden en klasgenoten leerstof uitgelegd die ze wat moeilijk vonden. Daarom leek bijles geven me een leuk baantje. Ik kan met diverse vakken helpen: wiskunde, fysica, chemie, biologie, aardrijkskunde, Frans, Nederlands, Engels en Spaans. Aarzel niet als je het moeilijk hebt met een bepaald vak!
Bijles wiskunde in Beerse (2340) - Lotte
Lotte
Beerse
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef al 4 jaar bijles. Dit voornamelijk voor kinderen van de lagere school. Alle vakken zijn mogelijk. Ik werk in het buitengewoon onderwijs dus heb veel ervaring met leerstoornissen en specifieke onderwijsbehoeften.
Bijles wiskunde in Turnhout (2300) - Tim
Tim
Turnhout
Nieuw
Ik heb ondertussen al wat ervaring opgedaan in de afgelopen 15 jaar in het onderwijs, en kan snel inschatten waar de moeilijkheden zich bevinden. Ik ben erg geduldig van aard en dit is in het 1 op 1 contact zeker een troef denk ik. Ik heb zelf lesgegeven in het eerste tot 4de middelbaar (ASO)
Bijles wiskunde in Turnhout (2300) - Harpreet
Harpreet
Turnhout
Nieuw
Hi, Ik ben Harpreet en ben 30 jaar. Ik heb wetenschappen-wiskunde gestudeerd op de middelbare school. Ik heb verder BA in Public Health en MA in Healthy policy op de Universiteit Maastricht (NL) en Sheffield (UK). Mijn expertise is Wiskunde en Engels. Ik ben enthousiaste, flexibel en sociaal persoon. Op de Universiteit Maastricht heb ik mijn passie voor onderwijs en helpen van anderen gevonden.
Bijles wiskunde in Turnhout (2300) - Lieven
Lieven
Turnhout
Nieuw
Ik heb gewerkt als leerkracht lager en secundaire onderwijs (eerste graad) en als opvoeder en pedagoog in de bijzondere jeugdzorg. Heeft uw kind bijles nodig? Hebt u vragen of bezorgdheden bij de schoolloopbaan van uw kind? Ik help graag.
Bijles wiskunde in Turnhout (2300) - Alexe
Alexe
Turnhout
Nieuw
Ik ben Alexe, 17 jaar en zit in mijn 6de jaar Wiskunde Wetenschappen op het Sint-Pietersinstituut. Ik heb sinds dat ik klein was al een passie voor Wiskunde en zou die graag delen. Mijn doel is om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen, maar ook het gevoel creëren dat het moeilijk mag zijn en je je daar niet voor moet schamen.
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Stef
Stef
Kasterlee
Nieuw
Ik zit in mijn bachelor burgerlijk ingenieur. Ik stroomde in het secundair onderwijs regelmatig door naar verschillende rondes van wetenschapsolympiades. Voor vragen over chemie, fysica en wiskunde kan ik je zeker verder helpen. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd in deze vakken en heb al ervaring bij het ondersteunen van vrienden en familie. Twijfel zeker niet om me te contacteren bij extra vragen.
Bijles wiskunde in Vosselaar (2350) - Bart
Bart
Vosselaar
Nieuw
Ik studeer TEW (bedrijfskunde) en heb dus een groot pakket aan wiskunde en economie, ook ben ik afgestudeerd aan het middelbaar in de richting economie-wiskunde dus weet ik zeer goed waar het niveau ligt. Naast deze twee vakken heb ik ook enige ervaring in het algemeen recht en economische recht.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Turnhout, opfriscursus wiskunde Turnhout, privé leraar wiskunde Turnhout, zoek wiskundeleraar in Turnhout, bijles wiskunde gezocht Turnhout, bijles wiskunde middelbaar Turnhout, bijlessen wiskunde Turnhout, wiskunde bijles Turnhout, bijles wiskunde aan huis Turnhout, prive bijles wiskunde Turnhout, leraar wiskunde gezocht Turnhout, bijles wiskunde prijs Turnhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden