bijles wiskunde Vilvoorde

Bijles wiskunde Vilvoorde: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Vilvoorde

Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.88/5 (93 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles wiskunde in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Ik zit zelf ik het 6de middelbaar in wetenschappen wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn dus dagelijkse bezigheden voor mij. Aangezien ik zelf nog student ben, sta ik zeer dicht bij u. Daarnaast sta ik ook altijd klaar voor studiebegeleiding zoals leren leren, plannen... Ik help graag en met heel veel plezier!
Bijles wiskunde in Vilvoorde (1800) - Silke
Silke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (4 reviews)
Ik ben enorm gebeten door wiskunde en wetenschap en geef hier reeds enkele jaren bijles in. Ook met studie- en huiswerkbegeleiding weet ik me wel raad. Ik werk zeer punctueel, overzichtelijk en planmatig. Hiernaast werk ik op maat van de leerlingen en ga graag met hen opzoek naar een bij hen passende studiemethode.
Bijles wiskunde in Grimbergen (1850) - Kennith
Kennith
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Ik geef bijles aan leerlingen die in het secundair zitten maar ook aan beginnende bachelorstudenten. Ondertussen heb ik een 15-tal leerlingen voorbereid op hun examens (wiskunde, fysica, statistiek en algemene wetenschappen). Hierdoor heb ik ervaring in de emotionele en inhoudelijke ondersteuning en het boeken van goede resultaten op relatief korte termijn.
Bijles wiskunde in Machelen (1830) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al aan meerdere leerlingen bijles gegeven, zowel bij leerlingen die iets minder goede punten hadden als bij leerlingen die zonder hulp niet geslaagd zouden zijn. De lessen die ik vanuit mijn opleiding geef zijn voornamelijk wiskunde, mechanica, elektriciteit, fysica, ...
Bijles wiskunde in Vilvoorde (1800) - Birthe
Birthe
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik geef aan enkele kinderen bijles wiskunde. Ik heb zowel ervaring met kleuters (rekentaal en rekenbegrippen); maar ik heb ook leerlingen van het 2e leerjaar, 6de leerjaar etc
Bijles wiskunde in Vilvoorde (1800) - Julie
Julie
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik zit in het 5de jaar in de richting wiskunde. Op school leg ik soms zaken uit aan mijn klasgenoten/ jaargenoten. Ik stop niet tot ze het door hebben.
Bijles wiskunde in Meise (1860) - Joost
Joost
Meise
5/5 (1 reviews)
Meer dan 35 jaar ervaring met het geven van wiskunde lessen in 2de en 3de graad middelbaar onderwijs. Ik heb ervaring om de lessen te geven in Nederlands en Frans. Ook Engels is mogelijk.
Bijles wiskunde in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Leerkracht lager onderwijs, het gaat dus vooral om rekenen tot het 6de leerjaar. De rest kan ik proberen, maar niets garanderen 🤪. Ik zal wel mijn best doen!
Bijles wiskunde in Grimbergen (1850) - Idriss
Idriss
Grimbergen
Nieuw
Ingenieur zijnde heb ik een brede en diepgaande kennis van de klassieke ingenieursvakken: wiskunde, wetenschappen en fysica. Maar de kennis alleen is naar mijn mening niet voldoende om bijles te geven aan iemand, ook koester ik een passie voor deze takken van de wetenschap en kan ik deze met een positieve vibe overbrengen. Ik geef reeds enige tijd bijles aan vrienden en familie waar nodig. Met plezier zal ik jouw helpen om al je vragen te doen verdwijnen.
Bijles wiskunde in Eppegem (1980) - Jolien
Jolien
Eppegem
Nieuw
Hallo, ik zit momenteel in mijn laatste jaar Wiskunde - wetenschappen. Ik zit nu al 4 jaar in de richting wetenschappen en bijles geven is dus geen probleem. Ik heb al wat ervaring met bijles geven bij kennissen en vrienden.
Bijles wiskunde in Eppegem (1980) - Riet
Riet
Eppegem
Nieuw
Ik ben zelf 7 jaar geleden afgestudeerd als ind. ing. in de chemie en heb een echte voorliefde voor de wetenschapsvakken. Ik geef momenteel al bijlessen wiskunde, fysica en chemie aan verschillende studenten van de 2de en 3de graad. Ik ben een motiverende coach die graag het beste uit haar studenten haalt door zelf positiviteit uit te stralen.
Bijles wiskunde in Melsbroek (1820) - Denis
Denis
Melsbroek
Nieuw
2017 - BSc Business Engineering - Solvay VUB. Relevant courseworks: Calculus II, Accounting 2019 - MSc Business Economics: Financial Economics - KU Leuven. Relevant courseworks: Advanced Corporate Finance Internships Rothschild - Asset Management KPMG - M&A Analyst Intern ING - M&A Analyst Intern Bencis - Private Equity Intern
Bijles wiskunde in Eppegem (1980) - Machteld
Machteld
Eppegem
Nieuw
Indien uw kind van de lagere school bijles nodig heeft, ben ik kandidaat. Ik sta al 8 jaar in het onderwijs als zorgleekracht en als klasjuf van het 4de en 5de leerjaar. In mijn vrije tijd wil ik graag kinderen helpen die het moeilijk hebben op school of die het moeilijk hebben om alleen aan lessen en taken te beginnen.
Bijles wiskunde in Melsbroek (1820) - Elien
Elien
Melsbroek
Nieuw
Student, 6de middelbaar latijn wetenschappen. Ik geef uw kind graag extra uitleg of ondersteunig bij het huiswerk maken. Ik probeer er samen met uw kind een geslaagd jaar van te maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Vilvoorde: geëvalueerd met 4.99 door 111 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Vilvoorde, opfriscursus wiskunde Vilvoorde, privé leraar wiskunde Vilvoorde, zoek wiskundeleraar in Vilvoorde, bijles wiskunde gezocht Vilvoorde, bijles wiskunde middelbaar Vilvoorde, bijlessen wiskunde Vilvoorde, wiskunde bijles Vilvoorde, bijles wiskunde aan huis Vilvoorde, prive bijles wiskunde Vilvoorde, leraar wiskunde gezocht Vilvoorde, bijles wiskunde prijs Vilvoorde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden