Vind de beste bijles wiskunde van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Mario
Mario
5/5 · 6 reviews
3500 Hasselt
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles wiskunde in Berbroek (3540) - Ragragui
Ragragui
5/5 · 5 reviews
3540 Berbroek
Ik heb altijd economie wiskunde gestudeerd in het middelbaar en daarna heb ik met succes mijn opleiding tot handelsingenieur afgerond. Ik kan bijles geven van wiskunde, statistiek en evt ook fysica ( dit allemaal mits opfrissing) en dit tot de 2e graad. Vanaf de 3e graad in het middelbaar wordt het iets moeilijker maar zou voor bepaalde onderwerpen nog wel lukken. Ik zet me altijd 100% in
Bijles wiskunde in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
5/5 · 3 reviews
3590 Diepenbeek
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Berten
Berten
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Bijles wiskunde in Zonhoven (3520) - Hannelore
Hannelore
5/5 · 1 reviews
3520 Zonhoven
Ik begin net met bijles geven maar aangezien ik mijn vrienden al heel men leven help wat betreft hun wiskunde huiswerk en toetsen weet ik wel hoe ik het best wiskundige informatie kan overbrengen aan mensen van mijn leeftijd. Om mij voor te bereiden op mijn verdere studies wil ik mijn cirkel verbreden en andere mensen ook helpen met hun wiskundige problemen. Hopelijk kan ik u dan ook verder helpen
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Vera
Vera
Nieuw
3600 Genk
Ik kan bijlessen geven of huistaak begeleiding doen voor alle lessen, maar ook de wiskunde uit de lager school. Ik ken de leerlijnen in de lagere school en kan daarom op elk niveau terugvallen of verder werken.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Nieuw
3500 Hasselt
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles wiskunde in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Nieuw
3511 Kuringen
In het middelbaar heb ik wetenschappen moderne talen gestudeerd, hierna biomedisch laboratoriumtechnologie en ten laatste master als ingenieur biochemie. Wetenschappelijke vakken en Engels zijn absoluut mijn ding!
Bijles wiskunde in Kuringen (3511) - Eve
Eve
Nieuw
3511 Kuringen
Beste ouder, heeft uw kind in de lager school problemen bij het verwerken van de leerstof? Of hebt u zelf niet altijd de tijd of de energie om het schoolwerk van je kind te begeleiden? Dan kan ik misschien wel zorgen voor die extra boost. Ik ben zelf plusmama van twee jongens en mijn doelstelling is leren terug leuk te maken.... en het beste in je kind naar boven te halen.
Bijles wiskunde in Heusden-Zolder (3550) - Dieter
Dieter
Nieuw
3550 Heusden-Zolder
5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als master in informatica. Ik heb dus redelijk wat facetten van de wiskunde gehad. Ik zou graag u kinderen willen helpen met wiskunde onder de knie te krijgen. Dit kan gaan van de zeer eenvoudige basisdingen tot de meer ingewikkeldere dingen
Bijles wiskunde in Zonhoven (3520) - Linsey
Linsey
Nieuw
3520 Zonhoven
Ik ben Dr. Ir. in de Bio-ingenieurswetenschappen. Ik ben zowel actief als business developer manager bij VITO als programma manager voor de Vlaamse speerpuntcluster van chemie en kunststoffen (Catalisti). In mijn verleden als onderzoekster heb ik heel wat master, bachelor en doctoraatsstudenten begeleid. Het is mijn missie om leerlingen te doen groeien en hen goed te begeleiden.
Bijles wiskunde in Lummen (3560) - Davy
Davy
Nieuw
3560 Lummen
Graag wil ik mijn kennis van de volgende vakken overbrengen: wiskunde : lager onderwijs + secundair onderwijs (1e tem 4e jaar) economie : micro + macro (1e tem 6e jaar) boekhouden : (1e tem 6e jaar)
Bijles wiskunde in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Nieuw
3590 Diepenbeek
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, Nederlands - biologie. Ik kan dus bijles geven in de wetenschapsvakken, maar ook voor taal kan je bij mij terecht.
Bijles wiskunde in Lummen (3560) - Maarten
Maarten
Nieuw
3560 Lummen
Ik heb les gegeven in 4 scholen. Bijles en studiebegeleiding gegeven aan tal van jongeren. Met mijn diploma van Master in de biomedische wetenschappen en ervaring in de privé heb ik voldoende achtergrond om zaken te kaderen binnen een groter geheel.

Bijles wiskunde Hasselt: geëvalueerd met 4.92 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Hasselt, opfriscursus wiskunde Hasselt, privé leraar wiskunde Hasselt, zoek wiskundeleraar in Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Hasselt

Wiskunde bijles - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde in Hasselt (3500)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden