bijles wiskunde Hasselt

Bijles wiskunde Hasselt: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Hasselt

Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles wiskunde in Berbroek (3540) - Ragragui
Ragragui
Berbroek
5/5 (7 reviews)
Ik heb altijd economie wiskunde gestudeerd in het middelbaar en daarna heb ik met succes mijn opleiding tot handelsingenieur afgerond. Ik kan bijles geven van wiskunde, statistiek en evt ook fysica ( dit allemaal mits opfrissing) en dit tot de 2e graad. Vanaf de 3e graad in het middelbaar wordt het iets moeilijker maar zou voor bepaalde onderwerpen nog wel lukken. Ik zet me altijd 100% in
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik heb zelf al 11 jaar ervaring.
Bijles wiskunde in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Bijles wiskunde in Zonhoven (3520) - Hannelore
Hannelore
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik begin net met bijles geven maar aangezien ik mijn vrienden al heel men leven help wat betreft hun wiskunde huiswerk en toetsen weet ik wel hoe ik het best wiskundige informatie kan overbrengen aan mensen van mijn leeftijd. Om mij voor te bereiden op mijn verdere studies wil ik mijn cirkel verbreden en andere mensen ook helpen met hun wiskundige problemen. Hopelijk kan ik u dan ook verder helpen
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles wiskunde in Berbroek (3540) - Mike
Mike
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit op dit moment in mijn 2de bachelor Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik heb hier de cursussen Hogere Wiskunde 1 (6 SP) en Hogere Wiskunde 2 (3SP), en volg op dit moment het vak beleidsstatistiek. Ook vakken zoals Macro- en Micro-economie heb ik succesvol afgerond. Bijles geven in vakken gerelateerd aan deze vakken doe ik met heel veel plezier :)
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles wiskunde in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Kuringen
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen moderne talen gestudeerd, hierna biomedisch laboratoriumtechnologie en ten laatste master als ingenieur biochemie. Wetenschappelijke vakken en Engels zijn absoluut mijn ding!
Bijles wiskunde in Kuringen (3511) - Eve
Eve
Kuringen
Nieuw
Beste ouder, heeft uw kind in de lager school problemen bij het verwerken van de leerstof? Of hebt u zelf niet altijd de tijd of de energie om het schoolwerk van je kind te begeleiden? Dan kan ik misschien wel zorgen voor die extra boost. Ik ben zelf plusmama van twee jongens en mijn doelstelling is leren terug leuk te maken.... en het beste in je kind naar boven te halen.
Bijles wiskunde in Zonhoven (3520) - Linsey
Linsey
Zonhoven
Nieuw
Ik ben Dr. Ir. in de Bio-ingenieurswetenschappen. Ik ben zowel actief als business developer manager bij VITO als programma manager voor de Vlaamse speerpuntcluster van chemie en kunststoffen (Catalisti). In mijn verleden als onderzoekster heb ik heel wat master, bachelor en doctoraatsstudenten begeleid. Het is mijn missie om leerlingen te doen groeien en hen goed te begeleiden.
Bijles wiskunde in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, Nederlands - biologie. Ik kan dus bijles geven in de wetenschapsvakken, maar ook voor taal kan je bij mij terecht.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Hasselt: geëvalueerd met 4.95 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Hasselt, opfriscursus wiskunde Hasselt, privé leraar wiskunde Hasselt, zoek wiskundeleraar in Hasselt, bijles wiskunde gezocht Hasselt, bijles wiskunde middelbaar Hasselt, bijlessen wiskunde Hasselt, wiskunde bijles Hasselt, bijles wiskunde aan huis Hasselt, prive bijles wiskunde Hasselt, leraar wiskunde gezocht Hasselt, bijles wiskunde prijs Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden