bijles wiskunde Hasselt

Bijles wiskunde Hasselt: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Hasselt

Mario is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik heb zelf al 11 jaar ervaring.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Melanie
Melanie
Hasselt
Nieuw
Student 1ste master in de architectuur aan UHasselt te Diepenbeek! Secundair voltooid studieprogramma met 6u wiskunde, universitair bachelor in de architectuur met wiskunde in het opleidingspakket
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Cis
Cis
Hasselt
Nieuw
Als geschoolde leerkracht leerde ik de didactiek en op het universiteit leerde ik de stof. Ook leerde ik hier zelfstandig studeren. Een goeie studiemethode primeert, vervolgens neem ik je mee door de leerstof.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Maxime
Maxime
Hasselt
Nieuw
Ik ben student Burgerlijk Ingenieur. Qua wetenschappelijke vakken heb ik dus meer dan genoeg kennis. Online of persoonlijk lesgeven gaat voor mij beide.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Lisa
Lisa
Hasselt
Nieuw
Zelf ben ik een persoon met dyscalculie en weet dus als geen ander hoe moeilijk het kan zijn tijdens wiskunde. Heeft uw kind ook dyscalculie of het gewoon moeilijk bij wiskunde? Ik help je graag! Ik help alle kinderen tussen het eerste t.e.m. het 1ste middelbaar. Als is het om een paar onthoud trucjes te leren of om het gewoon nog eens uit te leggen. Laat maar iets weten ik help u graag!
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée en ben 25 jaar. Ik heb criminologie gestudeerd, waardoor ik graag bijles geef in o.a. bepaalde rechtenvakken, menswetenschappelijke vakken of statistiek. In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen en op dit moment volg ik ook avondles Frans. Bijles in talen geven, zou ik dus zeer graag doen!
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ik studeer op dit moment wetenschappen-wiskunde. Ik heb hierin dus al veel ervaring. Deze vakken kan ik geven tot en met het 4de middelbaar. De leerstof zit nog fris in mijn geheugen en ik heb hierop al de verdieping gezien. Omdat ik deze leerstof dit jaar in mijn eigen vakken ook moet gebruiken, weet ik perfect hoe mijn leerling het moet aanpakken en kan ik hem de beste tips en tricks meegeven :)
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Sophie
Sophie
Hasselt
Nieuw
Ik werk graag met kinderen! Ik kan makkelijk iets uitleggen op verschillende manieren. Ik heb ervaring om kinderen op een speelse maar effectieve manier iets bij te leren.
Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Maximiliaan
Maximiliaan
Hasselt
Nieuw
Al sinds mijn start aan de universiteit ben ik bijles aan het geven. Dit initieel voor vrienden en familie alleen, maar op termijn ook de familieleden van goede vrienden alsook vrienden van vrienden. Daarnaast heb ik ook een intro-les wiskunde gegeven voor nieuwe studenten aan de UHasselt voor de richting TEW
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Hasselt: geëvalueerd met 4.92 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Hasselt, opfriscursus wiskunde Hasselt, privé leraar wiskunde Hasselt, zoek wiskundeleraar in Hasselt, bijles wiskunde gezocht Hasselt, bijles wiskunde middelbaar Hasselt, bijlessen wiskunde Hasselt, wiskunde bijles Hasselt, bijles wiskunde aan huis Hasselt, prive bijles wiskunde Hasselt, leraar wiskunde gezocht Hasselt, bijles wiskunde prijs Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden