bijles wiskunde Sint-truiden

Bijles wiskunde Sint-truiden: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Sint-truiden

Bijles wiskunde in Zoutleeuw (3440) - Dries
Dries
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een bepaalde kennis die ik wil overdragen aan de jongere generatie. Naast zuiver bijles vind ik het belangrijk om de jonge garde meer interesse in wetenschappen te geven met allerhande weetjes.
Bijles wiskunde in Landen (3400) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landen
Nieuw
Licentiaat Wiskunde KUL, zelfstandige, 43 jaar. Wiskunde is een echte passie (gebleven). Voor mij moet er altijd gekeken worden naar de basis, want wiskunde is uniek omdat alles voortbouwt op eerdere redeneringen. Dat is dan ook essentieel de aanpak van de bijles die ik geef. Mijn coaching kwaliteiten, die ik ook uitoefen in mijn job, zijn hier een perfect aanvulling.
Bijles wiskunde in Bommershoven (3840) - Patrick
Patrick
Bommershoven
Nieuw
Met rustpensioen, ooit zgn "D"cursus gevolgd en ervaring met ondersteunen van kinderen met leer moeilijkheden, o.a. met wiskunde. Ik beperk me wel tot kinderen van het lager onderwijs. Heb destijds mijn eigen kinderen moeten begeleiden wegens leerproblematiek en vind het fijn als ik ook anderen hiermee kan helpen. Elk kind verdient een kans en heeft iets in petto, je moet er vooral in geloven!
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Leslie
Leslie
Brustem
Nieuw
Voor boekhouden en economie geef ik bijles voor zowel secundair als hoger onderwijs. Ik ben boekhoudster dus ik kan praktische tips geven voor de leerstof te begrijpen.
Bijles wiskunde in Borgloon (3840) - Inana
Inana
Borgloon
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in de richting moderne talen-wetenschappen en ben momenteel een 1ste jaars bachelor student in de biomedische-wetenschappen. Ik heb in het verleden al enkele jongeren kunnen verder helpen in hun wetenschapsvakken met telkens goede resultaten. Ik neem zeker de tijd voor uitgebreid de werkpunten te analyseren in het begin van de ontmoeting.
Bijles wiskunde in Nieuwerkerken (3850) - Charlotte
Charlotte
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik zelf heb al vaker bijles gegeven aan kinderen van de lagere school bij diverse vakken waaronder wiskune. Ook wiskunde van de lagere graden (1e & 2e middelbaar) kan ik zeker nog bij helpen. Binnen mijn opleiding komt er regelmatig wiskunde aan te pas waardoor deze leerstof al regelmatig opgefrist is. Zelf zou ik later ook graag leerkracht worden, waarvoor dit een ideale voorbereiding is.
Bijles wiskunde in Velm (3806) - Nicolas
Nicolas
Velm
Nieuw
Ik ben student aan de universiteit in Leuven en heb in het middelbaar succesvol de richting Latijn-Wiskunde (7h wiskunde) afgerond. Hierdoor beschik ik over de nodige kennis om iemand verder te helpen. Verder ben ik geduldig en zal er alles aan doen om mijn kennis duidelijk over te brengen. Ik help u graag verder!
Bijles wiskunde in Nieuwerkerken (3850) - Hans
Hans
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik volg momenteel de opleiding handelsingenieur in de beleidsinformatica op de UHasselt. Ik zit in mijn tweede bachelorjaar. Daardoor heb ik nu al een goede basis wat betreft wiskunde, statistiek, Nederlands, micro- en macro-economie. Ook heb ik een diploma van secundair onderwijs namelijk Latijn-wiskunde (6 uur). Ik ben geduldig en help graag.
Bijles wiskunde in Zoutleeuw (3440) - Pawandeep
Pawandeep
Zoutleeuw
Nieuw
Ik geef al 1.5 jaar bijles voor beide vakken. Zelf heb ik industrieel ingenieur gestudeerd (voldoende Wisk & Wetenschappen). Meer info over mezelf terug te vinden via LinkedIn. Voor mij is het belangrijk om een les op maat te geven. Vaak worden deze soort vakken als niet tof ervaren. De student moet intrinsieke motivatie krijgen voor het studere van de vakken.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Sandra
Sandra
Brustem
Nieuw
Ik zit in het vijfde middelbaar school, ik heb goede punten op school. Ik help altijd mijn vriendinnen en jongere tieners die hulp nodig hebben bij sommige vakken. Het is altijd leuk om iemand iets te uitleggen en daarbij helpen.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Klaas
Klaas
Brustem
Nieuw
Ik heb tijdens mijn studies reeds bijles gegeven voor economische en wiskundige vakken aan zowel secundair als hoger onderwijs. De feedback die ik hierover kreeg was steeds enorm positief. Met 5 jaar expertise in de financiële sector als auditor en consultant heb ik nu een goede praktische basis om de vakken nog beter te kunnen kaderen.
Bijles wiskunde in Nieuwerkerken (3850) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik werk individueel, ik kijk naar de denkwijze van de leerling, zoek wat hier al goed gaat en stuur bij. Ik zet vooruitgang en leerrendement in de verf en heb ook aandacht voor wat moeilijk gaat.
Bijles wiskunde in Beernem (8730) - Lisa
Lisa
Beernem
Nieuw
Als bijna afgestuurde leerkracht lager onderwijs kan ik voornamelijk kinderen enorm goed bijles geven en de juiste didactische principes aanleren met eventueel extra oefenmateriaal.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Eva
Eva
Brustem
Nieuw
Ik heb ondertussen 25j ervaring in het lager onderwijs. De laatste 13j geef ik les in het buitengewoon lager onderwijs. Ik probeer kinderen met leerproblemen dagelijks zo goed mogelijk te begeleiden en in te spelen op hun specifieke noden. Ik heb in het verleden al verschillende jaren bijles wiskunde gegeven. Ik help graag!
Bijles wiskunde in Zoutleeuw (3440) - Marije
Marije Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zoutleeuw
Nieuw
Ik heb reeds een 15-tal jaren ervaring in het geven van bijles wiskunde en fysica. Hierbij focus ik mij op de eerste en de tweede graad van het secundair onderwijs. Wil je leerstof terug opfrissen of heb je hulp nodig om de leerstof onder de knie te krijgen? Ik help je graag!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Sint-truiden, opfriscursus wiskunde Sint-truiden, privé leraar wiskunde Sint-truiden, zoek wiskundeleraar in Sint-truiden, bijles wiskunde gezocht Sint-truiden, bijles wiskunde middelbaar Sint-truiden, bijlessen wiskunde Sint-truiden, wiskunde bijles Sint-truiden, bijles wiskunde aan huis Sint-truiden, prive bijles wiskunde Sint-truiden, leraar wiskunde gezocht Sint-truiden, bijles wiskunde prijs Sint-truiden,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden