Vind de beste bijles wiskunde van Jette

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 213 reviews
1020 Laken
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Glen
Glen
4.8/5 · 10 reviews
1000 Brussel
Nederlandstalig Brusselaar, vloeiend in Frans en Engels, met opleiding ingenieur-architect. Zeer geduldig en kan kan goed overweg met kinderen. Ik kan zowel 's avonds als in het weekend bijles geven.
Bijles wiskunde in Ganshoren (1083) - Marc
Marc
4.63/5 · 8 reviews
1083 Ganshoren
Veelzijdige lesgever, kan de wiskunde eenvoudig aanbrengen. Inzichtelijk, met eenvoudige technieken om formules lang te kunnen onthouden. Creatief.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Tasnia
Tasnia
5/5 · 2 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik ben student piloot en ik geef al een jaartje bijles wiskunde, fysica en Engels. Een piloot moet voor elke moeilijke situatie een oplossing hebben, awel voor elke moeilijke vraag zullen we samen een oplossing vinden!
Bijles wiskunde in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Momenteel in bezit van een Master Industrieel Ingenieur met specialisatie Luchtvaarttechnologie en reeds 2 jaar actief al bijles gever over alle studieniveaus. Met alle plezier geef ik bijles over de wetenschapsvakken, informatica en alle mogelijke luchtvaartonderwerpen. Heeft u nood aan extra studiebegeleiding? Ik help u zeer graag verder!
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Ferdy
Ferdy
Nieuw
1000 Brussel
Zie ook vorige info. Ferdy. Kleine ondernemer (geen BTW) wonende in het centrum van Brussel. Bijles Nederlands, wiskunde, fysica, chemie, aardrijkskunde. 20 jaar ervaring.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Samia
Samia
Nieuw
1000 Brussel
Student, 1e master farmacie. Ik heb al eerder bijles wiskunde gegeven aan kinderen van het middelbaar. Ook voor chemie en biologie kan ik bijles geven.
Bijles wiskunde in Jette (1090) - Sien
Sien
Nieuw
1090 Jette
Ik zit in het zesde jaar Grieks-Wiskunde in het middelbaar. Ik heb altijd graag wiskunde gevolgd, en kan het kinderen op een andere manier proberen uit te leggen dan ze op school zien, waardoor ze het misschien beter begrijpen.
Bijles wiskunde in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
Na mijn studies Economie-wiskunde, informatica en business management, gecombineerd met mijn vaste job binnen de financiële sector heb ik een aardige basis aan wiskunde en help ik graag daar waar dit nodig is.
Bijles wiskunde in Strombeek-bever (1853) - Lukas
Lukas
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Consultant bij Deloitte. Master in toegepaste wiskunde met vorming in alle onderdelen van wiskunde. Momenteel werkzaam als consultant in een kwantitatieve rol, waar ik dagelijks in aanraking kom met wiskundige modellering en technieken.
Bijles wiskunde in Relegem (1731) - Sara
Sara
Nieuw
1731 Relegem
Bijles voor de lagere school voor alle vakken zoals wiskunde, Nederlandse taal (spelling, spreken, taalbeschouwing,...), wereldoriëntatie Taalbad voor kinderen van 3j tot 12j (gesprekken met kinderen, taalstimulering door middel van spelletjes)
Bijles wiskunde in Relegem (1731) - David
David
Nieuw
1731 Relegem
ingenieur van opleiding , geef ik reeds jaren bijlessen in tal van vakken, gaande van wiskunde, fysica, chemie, talen, geschiedenis, en alle theorievakken. Ik probeer je te helpen met je studiemethode en leer - en begrijptechnieken. Ik help je bij de motivatie om de nodige uren te besteden aan de studie. Samen evalueren we je sterke en zwakke punten en kijken we wat verbeterd kan worden.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Zineb
Zineb
Nieuw
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik heb een diploma secundair onderwijs in de richting Wetenschappen-Wiskunde en studeer nu biomedische wetenschappen aan de universiteit. Ik heb dus al wat kennis van de wetenschappen, maar ook talen beheers ik goed.
Bijles wiskunde in Jette (1090) - Manaal
Manaal
Nieuw
1090 Jette
Ik zou graag mensen van het eerste middelbaar tot het zesde middelbaar bijles willen geven. Ik ben goed in de vakken wiskunde,chemie en biologie. Ik geef al drie jaar bijles aan middelbare studenten en ook aan studenten die zich willen voorbereiden voor het toelatingsexamen.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Mariem
Mariem
Nieuw
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik studeer Farmaceutische wetenschappen en ik wil graag mijn hulp bieden aan anderen. Doordat ik vaker bijlessen heb gegeven heb ik de nodige ervaring. Ik ben geduldig en ik neem de tijd om de student en zijn vaardigheden goed te leren kennen. Ik onderbouw de lessen op de juiste manier op basis van de behoeftes van de student.

Bijles wiskunde Jette: geëvalueerd met 4.88 door 234 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Jette, opfriscursus wiskunde Jette, privé leraar wiskunde Jette, zoek wiskundeleraar in Jette,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Jette

Leerkracht Wiskunde in jette - Bijles voor het middelbaar onderwijs - wiskunde lessens nodig in augustus - Bijles Wiskunde - Bijles wiskunde KMS POL examen - Bijles wiskunde , secondaire onderwijs 13 jarige - hulp voor wiskunde - bijles wiskunde 5de middelbaar - Meetkunde wiskunde - 2DE MIDDELBAAR MEETKUNDE - Meetkunde 2e middelbaar - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (5) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (4) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (3) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (2) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (2) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen - Bijles basisschool - Bijles gever gezocht: voorbereiding op de ingangsexamen geneeskunde - Bijlessen wiskunde - Bijles wiskunde en economie - Bijles vakken 1Bachelor Farmacie - bijles wiskunde
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden