bijles wiskunde Jette

Bijles wiskunde Jette: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Jette

Diandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (237 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles wiskunde in Ganshoren (1083) - Marc
Marc
Ganshoren
4.82/5 (22 reviews)
Veelzijdige lesgever, kan de wiskunde eenvoudig aanbrengen. Inzichtelijk, met eenvoudige technieken om formules lang te kunnen onthouden. Creatief.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Glen
Glen
Brussel
4.8/5 (10 reviews)
Nederlandstalig Brusselaar, vloeiend in Frans en Engels, met opleiding ingenieur-architect. Zeer geduldig en kan kan goed overweg met kinderen. Ik kan zowel 's avonds als in het weekend bijles geven.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Tasnia
Tasnia
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben student piloot en ik geef al een jaartje bijles wiskunde, fysica en Engels. Een piloot moet voor elke moeilijke situatie een oplossing hebben, awel voor elke moeilijke vraag zullen we samen een oplossing vinden!
Bijles wiskunde in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (1 reviews)
Momenteel in bezit van een Master Industrieel Ingenieur met specialisatie Luchtvaarttechnologie en reeds 2 jaar actief al bijles gever over alle studieniveaus. Met alle plezier geef ik bijles over de wetenschapsvakken, informatica en alle mogelijke luchtvaartonderwerpen. Heeft u nood aan extra studiebegeleiding? Ik help u zeer graag verder!
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Ferdy
Ferdy
Brussel
Nieuw
Zie ook vorige info. Ferdy. Kleine ondernemer (geen BTW) wonende in het centrum van Brussel. Bijles Nederlands, wiskunde, fysica, chemie, aardrijkskunde. 20 jaar ervaring.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Samia
Samia
Brussel
Nieuw
Student, 1e master farmacie. Ik heb al eerder bijles wiskunde gegeven aan kinderen van het middelbaar. Ook voor chemie en biologie kan ik bijles geven.
Bijles wiskunde in Jette (1090) - Sien
Sien
Jette
Nieuw
Ik zit in het zesde jaar Grieks-Wiskunde in het middelbaar. Ik heb altijd graag wiskunde gevolgd, en kan het kinderen op een andere manier proberen uit te leggen dan ze op school zien, waardoor ze het misschien beter begrijpen.
Bijles wiskunde in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Na mijn studies Economie-wiskunde, informatica en business management, gecombineerd met mijn vaste job binnen de financiële sector heb ik een aardige basis aan wiskunde en help ik graag daar waar dit nodig is.
Bijles wiskunde in Strombeek-bever (1853) - Lukas
Lukas
Strombeek-bever
Nieuw
Consultant bij Deloitte. Master in toegepaste wiskunde met vorming in alle onderdelen van wiskunde. Momenteel werkzaam als consultant in een kwantitatieve rol, waar ik dagelijks in aanraking kom met wiskundige modellering en technieken.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Celien
Celien
Brussel
Nieuw
Tijdens mijn Master in Chemische en Milieutechnologie aan KU Leuven, begeleidde ik twee jaar de oefensessies wiskunde voor studenten uit burgerlijk ingenieur. Toch vind ik het fijner om op individueel niveau aan een parcours te bouwen met een leerling. Naast wiskunde, is chemie m'n voornaamste kennisgebied. Op dit moment volg ik een Master in de Culturele Studies. Liefst Nederlands of Engels.
Bijles wiskunde in Relegem (1731) - Sara
Sara
Relegem
Nieuw
Bijles voor de lagere school voor alle vakken zoals wiskunde, Nederlandse taal (spelling, spreken, taalbeschouwing,...), wereldoriëntatie Taalbad voor kinderen van 3j tot 12j (gesprekken met kinderen, taalstimulering door middel van spelletjes)
Bijles wiskunde in Relegem (1731) - David
David
Relegem
Nieuw
ingenieur van opleiding , geef ik reeds jaren bijlessen in tal van vakken, gaande van wiskunde, fysica, chemie, talen, geschiedenis, en alle theorievakken. Ik probeer je te helpen met je studiemethode en leer - en begrijptechnieken. Ik help je bij de motivatie om de nodige uren te besteden aan de studie. Samen evalueren we je sterke en zwakke punten en kijken we wat verbeterd kan worden.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Zineb
Zineb
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik heb een diploma secundair onderwijs in de richting Wetenschappen-Wiskunde en studeer nu biomedische wetenschappen aan de universiteit. Ik heb dus al wat kennis van de wetenschappen, maar ook talen beheers ik goed.
Bijles wiskunde in Jette (1090) - Manaal
Manaal
Jette
Nieuw
Ik zou graag mensen van het eerste middelbaar tot het zesde middelbaar bijles willen geven. Ik ben goed in de vakken wiskunde,chemie en biologie. Ik geef al drie jaar bijles aan middelbare studenten en ook aan studenten die zich willen voorbereiden voor het toelatingsexamen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Jette: geëvalueerd met 4.92 door 272 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Jette, opfriscursus wiskunde Jette, privé leraar wiskunde Jette, zoek wiskundeleraar in Jette, bijles wiskunde gezocht Jette, bijles wiskunde middelbaar Jette, bijlessen wiskunde Jette, wiskunde bijles Jette, bijles wiskunde aan huis Jette, prive bijles wiskunde Jette, leraar wiskunde gezocht Jette, bijles wiskunde prijs Jette,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Jette

Natuurwetenschappen/wiskunde - bijles wiskunde, natuurwetenschappen - les wiskunde - Bijles wiskunde voor een leerling van 5de leerjaar - Leerkracht Wiskunde in jette - Bijles voor het middelbaar onderwijs - wiskunde lessens nodig in augustus - Bijles Wiskunde - Bijles wiskunde KMS POL examen - Bijles wiskunde , secondaire onderwijs 13 jarige - hulp voor wiskunde - bijles wiskunde 5de middelbaar - Meetkunde wiskunde - 2DE MIDDELBAAR MEETKUNDE - Meetkunde 2e middelbaar - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (5) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (4) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (3) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (2) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (2) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen - Bijles basisschool - Bijles gever gezocht: voorbereiding op de ingangsexamen geneeskunde - Bijlessen wiskunde - Bijles wiskunde en economie - Bijles vakken 1Bachelor Farmacie - bijles wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden