bijles wiskunde Leuven

Bijles wiskunde Leuven: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Leuven

Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Steven
Steven
Heverlee
5/5 (43 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur, en kan zodoende u helpen bij wiskunde en een waaier aan wetenschappen. Ik heb reeds enige ervaring met bijlessen wiskunde in het middelbaar alsook bijles van bv. mechanica op universitair niveau.
Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Stijn
Stijn
Heverlee
5/5 (28 reviews)
Als praktijkassistent Wiskunde aan KU Leuven geef ik oefenzittingen en vervul ik een belangrijke rol in het leerproces van studenten. Ik volg nu ook de Educatieve Master Wetenschappen & Technologie (wiskunde) en beschik dus zeker over didactische kwaliteiten en het nodige geduld. Verder heb ik heel wat ervaring met het geven van bijles in zowel wiskunde als statistiek op universitair niveau.
Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Nick
Nick
Heverlee
5/5 (20 reviews)
Omwille van een combinatie van meerdere elementen, wil ik mijzelf graag aanbevelen als bijlesgever. Ik ben namelijk iemand die zeer gestructureerd te werk gaat. Ik ben erg geduldig. Ik zal voor elke opgeloste oefening de redenering van A tot Z controleren. Tenslotte haal ik er erg veel voldoening uit wanneer mijn studenten laten merken dat ze de leerstof onder de knie hebben.
Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd met grote onderscheiding aan de KU Leuven met een Master Handelsingenieur. In het middelbaar 8 uur per week Wiskunde gevolgd. Altijd al gepassioneerd geweest door wiskunde en reeds in de lagere school begonnen met medeleerlingen bepaalde zaken uit te leggen tijdens de lessen. Ervaring door bijles te geven aan mijn neef (15 jaar en in Ec-Wisk).
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
4.5/5 (4 reviews)
Ik studeer ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven. Ik heb daarom voor al deze vakken een brede interesse. Tijdens mijn studies ben ik hier ook mee bezig en heb ik dus vaak een vervolg gekregen. Daarom ben ik zeer gemotiveerd om de basis aan uw zoon/dochter uit te leggen zodat zij hier vlot mee weg zijn!
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Bijles wiskunde in Kessel lo (3010) - Sarah
Sarah
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
Ik geef reeds een kleine 10 jaar bijles en behaalde net mijn Specifieke Leerkracht Opleiding in avondonderwijs. Ik hielp al velen door hun examen of toelatingsproef van geneeskunde. Ik geef les aan alle leeftijden, van 3de middelbaar tot 1ste hoger onderwijs. Mijn specilisatie: Chemie, Wiskunde, Bio, Biotech, toelatingsproef geneeskunde.
Bijles wiskunde in Herent (3020) - Charlotte
Charlotte
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik geef als wiskunde leerkracht bijlessen aan 1ste tot 6de middelbaar. Mijn troeven zijn moeilijke leerstof verstaanbaar uitleggen en je helpen leren voor toetsen of examens. Ik kan zowel in persoon als online bijles geven. Of we spreken een prijs per vraag / vraagstuk af als je maar af en toe wat hulp nodig hebt.
Bijles wiskunde in Kessel lo (3010) - Adriaan
Adriaan
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar heb ik wetenschappen-wiskunde gestudeerd en ben ik geslaagd met zeer goede punten voor mijn wetenschapsvakken. Binnenkort zal ik mijn eerste jaar in de Bachelor Chemie aan de KU Leuven voltooid hebben en begin ik aan mijn tweede jaar. Er is mij altijd gezegd geweest dat ik zeer goed ben in dingen uitleggen, daarom wil ik deze vaardigheden gebruiken om andere mensen te helpen.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles wiskunde in Heverlee (3001) - Charles
Charles
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik heb al 3 jaar bijles gegeven. Mijn eerste jaar was bij pep vzw en was voornamelijk wiskunde. Hier heb ik veel geleerd over bijles geven. Daarnaast heb ik tijdens corona online bijles gegeven over wiskunde en wetenschappen. Ik studeer burgerlijk ingenieur (2e bachelor) en dit geeft me meer inzicht in de vakken waardoor ik concepten beter kan uitleggen.
Bijles wiskunde in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een master diploma in ingenieurswetenschappen Computerwetenschappen. Ik geef ook al enkele jaren bijles in wiskunde en informatica. Ik ben echter alleen beschikbaar vanuit Leuven. Buiten de regio zal online moeten gebeuren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 143 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Leuven, opfriscursus wiskunde Leuven, privé leraar wiskunde Leuven, zoek wiskundeleraar in Leuven, bijles wiskunde gezocht Leuven, bijles wiskunde middelbaar Leuven, bijlessen wiskunde Leuven, wiskunde bijles Leuven, bijles wiskunde aan huis Leuven, prive bijles wiskunde Leuven, leraar wiskunde gezocht Leuven, bijles wiskunde prijs Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden