bijles wiskunde Leuven

Bijles wiskunde Leuven: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Leuven

Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Abhi
Abhi
Leuven
5/5 (1 reviews)
I taught several years in Faculty of Industrial Engineering in KUL and I understand the problems that students choosing Chemistry/Chemical Engineering face due to such rigorous schedule. I am ready to provide help in Chemistry, Mathematics, Separations, Thermodynamics and Computational Applications of Chemical Engineering (MATLAB)
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica uit Leuven. In het middelbaar heb ik vaak bijles gegeven aan lagere jaren en eerlijk gezegd is het ook wel iets wat ik zeer graag doe. Zien dat de leerling het beter doet, daar halen we allebei voldoening uit! Ik ga daarom ook altijd mijn best doen om het zo goed mogelijk uit te leggen en hopelijk snapt de leerling zijn/haar leerstof beter
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Douwe
Douwe
Leuven
5/5 (1 reviews)
In het 5de en 6de middelbaar deed ik Wetenschappen Wiskunde met 8 uur wiskunde. Momenteel studeer ik Handelsingenieur met ook een heleboel wiskunde. Dus heb je hulp nodig met een van deze vakken, twijfel niet om mij te contacteren!
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Claudio
Claudio
Leuven
Nieuw
I have been a private tutor for the past 6 years, mainly working individually with one or two students max to help them expand their understanding and knowledge of the subject. I was adjunct professor at a local college back in the US for over 2 years where where I taught the fundamentals of mathematics to both high school and college leveled students. I believe I would be able to help you as well
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Femke
Femke
Leuven
Nieuw
ik ben afgestudeerd en wiskunde huiswerkbegeleiding en leren leren is en blijft men passie. Ik heb als kind zelf begeleiding gekregen en dat heeft me toen zo hard geholpen en dat heeft me gebeten en ik wil dit zelf ook aan kinderen geven
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Sergey
Sergey
Leuven
Nieuw
Ik ben 2de masterstudent fysica aan de KU Leuven die binnenkort zal starten met zijn doctoraat fysica. Ik bied (online) bijles fysica en wiskunde aan voor zowel leerlingen uit het middelbaar als op universitair niveau.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Maja
Maja
Leuven
Nieuw
Ik ga binnenkort beginnen aan mijn 5de jaar middelbaar in de studierichting Wiskunde-Wetenschappen LEF. De vorige 4 jaar heb ik Latijn gestudeerd, waarvoor ik een goed inzicht had. De wetenschapsvakken zijn mijn persoonlijke favorieten en daardoor heb ze ook goed onder de knie. Ik heb altijd minstens 5 uur wiskunde gestudeerd met goede resultaten.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als student in wetenschappen ben ik aardig met bijles geven in alle wetenschapsvakken en ben ik ook vloeiend in het Nederlands en Engels. In het middelbaar deed ik al de richting wiskunde wetenschappen en had ik 9uur wiskunde per week. Ik studeer Geografie en wetenschap is dan ook mijn passie. Ik bewaar al mijn boeken en heb nog honderden notities liggen waarmee ik u kan helpen en bijstaan.
Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Natacha
Natacha
Leuven
Nieuw
Ik heb aan de KU Leuven een economische master behaald en kan bijles geven in de omgeving van Leuven voor verscheidene vakken op middelbaar niveau, alsook universitair niveau (in dit geval economische vakken).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Leuven, opfriscursus wiskunde Leuven, privé leraar wiskunde Leuven, zoek wiskundeleraar in Leuven, bijles wiskunde gezocht Leuven, bijles wiskunde middelbaar Leuven, bijlessen wiskunde Leuven, wiskunde bijles Leuven, bijles wiskunde aan huis Leuven, prive bijles wiskunde Leuven, leraar wiskunde gezocht Leuven, bijles wiskunde prijs Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles wiskunde gezocht in Leuven!

Uw kind snapt niet of niet veel van wiskunde? En u heeft nog nachtmerries over van uw wiskundelessen?  U bent op zoek naar een bijles wiskunde in Leuven voor de statistieken van uw masterthesis? Cosinus, sinus en tangens berekenen is Chinees? Uw kind heeft extra hulp nodig voor wiskunde? Algebra, meetkunde of metend rekenen: instant hoofdpijn? Zit uw kind ook uren achter zijn huistaak wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar wiskunde Leuven? Hoeveel betaalt u een bijlesgever wiskunde in Leuven? Wat is een bijles wiskunde tarief in Leuven? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde in Leuven die klaar staan om u kind bijles wiskunde te geven! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor u. 

 

Studiebegeleiding of bijles wiskunde Leuven? 

Begrijpt uw kind niet veel van wiskunde? Klinken de verschillende formules en bewijzen als Chinees? Uw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? Denkt u dat hij of zij niet de juiste leermethode heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde in Leuven.

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar wiskunde bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van uw kind in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde in Leuven? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijles wiskunde Leuven

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis in Leuven. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. 

Hebt u dringend hulp nodig voor het nakijken van uw statistieken voor uw thesis? Of u hebt dringende vragen omtrent een examen handelswetenschappen? Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht wiskunde betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld voor de aanvragen bijles wiskunde Leuven. Zo kan u inspiratie opdoen: 

Zoals u kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor 4e jaar middelbaar tot extra bijlessen wiskunde voor economen of hulp bij statistieken voor een thesis. Deze lijst is niet exhaustief, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om in Leuven en omstreken goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor taalles, muziekles of ook nog kookles? Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles wiskunde geven in Leuven als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen!

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden