Vind de beste bijles wiskunde van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Thijs
Thijs
5/5 · 7 reviews
8000 Brugge
Hallo, ik werk ondertussen al, maar wiskunde blijft mn passie. Ik ben Bachlor in de elektro mechanica, elektriciteit en mechanica kunnen niet zonder wiskunde. Daarom is wiskunde belangrijk en wil dit graag overbrengen en kan dit ook goed, ben mondeling en laat bij iedere uitleg een paar oefeningen maken zodat ze het zien hoe het moet en kunnen het zo via de praktische weg het beter begrijpen.
Bijles wiskunde in Damme (8340) - Sarah
Sarah
5/5 · 4 reviews
8340 Damme
Als studente lager onderwijs kan ik u helpen bij moeilijkheden in het lager onderwijs. Ik kan u helpen bij alle vakken van het lager onderwijs. Leerlingen die moeilijkheden ondervinden in de eerste graad middelbaar kan ik helpen met de volgende vakken: Nederlands, Frans, Geschiedenis, Natuurwetenschappen, Aardrijkskunde en sociale wetenschappen.
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Patrick
Patrick
5/5 · 1 reviews
8200 Sint-andries
Cijfers zijn mijn leven en passie. Doodzonde als ik merk dat deze boeiende materie zo saai uitgelegd wordt. Ik laat je het nut van cijfers in de praktijk zien en dan zal je resultaten boeken. Kies voor mij en je telt cijfers in plaats van schapen bij het slapengaan :-)
Bijles wiskunde in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
5/5 · 1 reviews
8310 Assebroek
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Shana
Shana
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben in 2015 afgestudeerd als leerkracht wiskunde - PAV. Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij een bijlesbureau waar ik bijles wiskunde en huiswerkbegeleiding gaf. Heb je problemen met wiskunde? Of heb je problemen met plannen en studeren? Dan ben je bij mij misschien aan het juiste adres!
Bijles wiskunde in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
8380 Dudzele
Ik kan goed overweg met kinderen en heb het nodige geduld om hen te proberen dingen beter te begrijpen. Zelf ben ik moeder van een baby die deze hulp nog niet nodig heeft 🤪😂🙈.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Nieuw
8000 Brugge
Momenteel studeer ik voor leerkracht, dit is waarlijk mijn passie. Ik kan zowel bijles geven in Engels als in wiskunde. Ik geef reeds een jaar geregeld bijles aan kinderen en jongvolwassenen. Deze lessen zijn tot en met het vierde middelbaar. Als u of uw kind dat extra duwtje nodig heeft of dat extra beetje motivatie, aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Dante
Dante
Nieuw
8200 Sint-andries
Kennis: ik ben student Fysica en Sterrenkunde aan de UGent. Dit nadat ik de middelbare opleiding "Wetensch. Wisk. 8u" heb gevolgd. Stijl: Ik ben jobstudent bij de volkssterrenwacht Beisbroek waar ik kinderen, volw. en senioren probeer warm te maken voor wetenschap met enthousiaste uitleg. Mijn visie is om deze passie ook in bijlessen te verwerken. wetensch en wisk moeten gewoon ook leuk zijn!
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Anil
Anil
Nieuw
8000 Brugge
Als student studerende in 2e Bachelor Elektronica student heb ik 4 uur wiskunde in de week.Ik heb in het middelbaar 8 uur wiskunde gevolgd en kan in principe bijles geven over alles dat in middelbaar gezien wordt.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Nieuw
8000 Brugge
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur met een brede kennis over wiskunde en wetenschappen en wil hierbij wel graag bijles geven. Groetjes, Jorden
Bijles wiskunde in Lissewege (8380) - Steffi
Steffi
Nieuw
8380 Lissewege
Ik ben leerkracht lager onderwijs sinds september 2016. Al elk jaar heb ik een andere klas/opdracht waardoor ik veel ervaring heb met allerlei soorten moeilijkheden.
Bijles wiskunde in Sint-kruis (8310) - Maarten
Maarten Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8310 Sint-kruis
Tijdens de jaren bijles die ik al gaf, heb ik voornamelijk leg gegeven aan leerlingen die tussen de 3 en 8 uur wiskunde per week kregen op school. Dit voor 4e t.e.m. 6e jaars secundair onderwijs.
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Lot
Lot
Nieuw
8200 Sint-andries
Ik ben leerkracht wiskunde van opleiding. Lesgeven is mijn passie. Leerlingen van het eerste tot het vierde middelbaar zijn mijn ideale doelgroep. Ik probeer wiskunde graag op een eenvoudige manier rustig uit te leggen .
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Lieselot
Lieselot
Nieuw
8200 Sint-andries
Student toegepaste informatica (laatste Bachelor). Middelbaar diploma wiskunde (8u)/wetenschappen ASO. Ik doe graag wiskunde en wetenschappen. Ik zorg er vaak voor dat m’n studenten naar een voldoende gaan in 1 keer! Ik werk liefst van thuis uit, en anders in de omgeving van Brugge (geen auto) Indien mogelijk ontvang ik graag de leerstof digitaal op voorhand zodar ik voorbereid ben! Lieselot
Bijles wiskunde in Oostkamp (8020) - Hannelore
Hannelore
Nieuw
8020 Oostkamp
Student, reeds afgestuurd als bachelor elektromechanica en zit nu in mijn laatste jaar ingenieur. Kennis van wiskunde en/of technische vakken zijn dus geen probleem.

Bijles wiskunde Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Brugge, opfriscursus wiskunde Brugge, privé leraar wiskunde Brugge, zoek wiskundeleraar in Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen bijles wiskunde in Brugge

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden