bijles wiskunde Brugge

Bijles wiskunde Brugge: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Brugge

Bijles wiskunde in Heist-aan-zee (8301) - Luc
Luc
Heist-aan-zee
5/5 (13 reviews)
Ik ben redelijk veeleisend voor mijn leerlingen, bereid de lessen op voorhand voor en leg vooral de nadruk op het begrijpen van de leerstof. Ik ben van mening dat het begrijpen van de leerstof fundamenteel is in wetenschappen in het algemeen en probeer dat dan ook mee te geven.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (9 reviews)
Tijdens mijn 1ste bachelor jaar Fysica en Sterrenkunde aan de VUB behaalde ik voor het vak Mechanica 19/20 en voor Analyse 16/20. Ik ga graag tot op het bot om een probleem te ontrafelen waarbij ik ook aandacht schenk aan de bredere context en de onderliggende strategie. Mijn medestudenten kwamen me dikwijls opzoeken voor vragen en ondertussen geef ik al 3 jaar bijlessen. Ik help jou ook graag!
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Patrick
Patrick
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Cijfers zijn mijn leven en passie. Doodzonde als ik merk dat deze boeiende materie zo saai uitgelegd wordt. Ik laat je het nut van cijfers in de praktijk zien en dan zal je resultaten boeken. Kies voor mij en je telt cijfers in plaats van schapen bij het slapengaan :-)
Bijles wiskunde in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2015 afgestudeerd als leerkracht wiskunde - PAV. Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij een bijlesbureau waar ik bijles wiskunde en huiswerkbegeleiding gaf. Heb je problemen met wiskunde? Of heb je problemen met plannen en studeren? Dan ben je bij mij misschien aan het juiste adres!
Bijles wiskunde in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en heb het nodige geduld om hen te proberen dingen beter te begrijpen. Zelf ben ik moeder van een baby die deze hulp nog niet nodig heeft 🤪😂🙈.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Sirine
Sirine
Brugge
2.0/5 (1 reviews)
Ik heb wiskunde aan een universiteit gestudeerd. Ik zit nu in mijn laatste jaar lerarenopleiding in hogeschool Gent. Ik gaf al bijles wiskunde. Ik gaf wiskundeles in eerste, tweede en ook derde graad in verschillende scholen in Brugge en Gent.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Momenteel studeer ik voor leerkracht, dit is waarlijk mijn passie. Ik kan zowel bijles geven in Engels als in wiskunde. Ik geef reeds een jaar geregeld bijles aan kinderen en jongvolwassenen. Deze lessen zijn tot en met het vierde middelbaar. Als u of uw kind dat extra duwtje nodig heeft of dat extra beetje motivatie, aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Dante
Dante
Sint-andries
Nieuw
Kennis: ik ben student Fysica en Sterrenkunde aan de UGent. Dit nadat ik de middelbare opleiding "Wetensch. Wisk. 8u" heb gevolgd. Stijl: Ik ben jobstudent bij de volkssterrenwacht Beisbroek waar ik kinderen, volw. en senioren probeer warm te maken voor wetenschap met enthousiaste uitleg. Mijn visie is om deze passie ook in bijlessen te verwerken. wetensch en wisk moeten gewoon ook leuk zijn!
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Als student studerende in 2e Bachelor Elektronica student heb ik 4 uur wiskunde in de week.Ik heb in het middelbaar 8 uur wiskunde gevolgd en kan in principe bijles geven over alles dat in middelbaar gezien wordt.
Bijles wiskunde in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur met een brede kennis over wiskunde en wetenschappen en wil hierbij wel graag bijles geven. Groetjes, Jorden
Bijles wiskunde in Lissewege (8380) - Steffi
Steffi
Lissewege
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs sinds september 2016. Al elk jaar heb ik een andere klas/opdracht waardoor ik veel ervaring heb met allerlei soorten moeilijkheden.
Bijles wiskunde in Sint-kruis (8310) - Maarten
Maarten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-kruis
Nieuw
Tijdens de jaren bijles die ik al gaf, heb ik voornamelijk leg gegeven aan leerlingen die tussen de 3 en 8 uur wiskunde per week kregen op school. Dit voor 4e t.e.m. 6e jaars secundair onderwijs.
Bijles wiskunde in Sint-andries (8200) - Lieselot
Lieselot
Sint-andries
Nieuw
Student toegepaste informatica (laatste Bachelor). Middelbaar diploma wiskunde (8u)/wetenschappen ASO. Ik doe graag wiskunde en wetenschappen. Ik zorg er vaak voor dat m’n studenten naar een voldoende gaan in 1 keer! Ik werk liefst van thuis uit, en anders in de omgeving van Brugge (geen auto) Indien mogelijk ontvang ik graag de leerstof digitaal op voorhand zodar ik voorbereid ben! Lieselot
Bijles wiskunde in Damme (8340) - Jonathan
Jonathan
Damme
Nieuw
In het uitoefenen van mijn huidige job als projectleider binnen een chemisch laboratorium sta ik dikwijls in voor het opleiden en begeleiden van medewerkers, studenten en stagiairs. Daarnaast help ik vaak familie en vrienden met hun studies. Als ervaren scheikundige hou ik ervan om mensen iets bij te brengen vanuit een passie voor mijn vak, met de nodige kennis en expertise.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Brugge: geëvalueerd met 4.57 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Brugge, opfriscursus wiskunde Brugge, privé leraar wiskunde Brugge, zoek wiskundeleraar in Brugge, bijles wiskunde gezocht Brugge, bijles wiskunde middelbaar Brugge, bijlessen wiskunde Brugge, wiskunde bijles Brugge, bijles wiskunde aan huis Brugge, prive bijles wiskunde Brugge, leraar wiskunde gezocht Brugge, bijles wiskunde prijs Brugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden