bijles wiskunde Antwerpen

Bijles wiskunde Antwerpen: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Antwerpen

Mauro is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Mauro
Mauro
Antwerpen
5/5 (22 reviews)
Sinds de lagere school is wiskunde een passie van mij, hierdoor ben ik begonnen als student secundair onderwijs wiskunde/natuurwetenschappen in de hoop deze passie te kunnen delen met anderen. Al sinds het middelbaar geef ik af en toe bijlessen wiskunde en ook heb ik al 3 jaar stages gehad als leerkracht wiskunde en natuurwetenschappen. Ik help u of uw kinderen zeer graag!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.9/5 (10 reviews)
Zowel door mijn studies (Licentiaat Wiskunde) als mijn ervaring in lesgeven (voornamelijk wiskunde) en mijn ervaring als Financieel Directeur ben ik uitstekend geplaatst om u, uw zoon of dochter bij te staan bij het beheersen van de wiskundige leerstof en het slagen voor het examen. Mijn lesgevende capaciteiten zijn bovendien versterkt door mijn 15-jarige ervaring als tennisleraar.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Gulia
Gulia
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik vind het leuk om kinderen te helpen wettenschapen te begrijpen. Ik kan helpen met wiskunde van basisschool, middelbare school programmen over alle temas: algebra, meetkunde (planimetrie en stereometrie), rijen, logaritmen, integralen, functieonderzoeken...
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Jan
Jan
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Ik heb een TSO opleiding gevolgd in het secundair en daarna mezelf opgewerkt on universitaire studies aan te kunnen vatten. Deze ervaring en methodologie wil ik graag gebruiken om andere studenten (secundair of hoger onderwijs) te helpen in het verwerken van wetenschapsvakken. Door een goede motivatie ben ik ervan overtuigd dat iedereen wetenschap kan begrijpen en toepassen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Na de succesvolle afronding van de lerarenopleiding (SO: Nederlands - ncz) besloot ik verder te studeren in de moraalwetenschappen. De hoge resultaten die ik nu scoor (voor statistische, geschiedkundige en talige vakken) komen onder andere door alle kansen die ik greep op mijn eigen studietechnieken te optimaliseren. Hierdoor heb ik voldoende ervaring om samen met jou je obstakels te overwinnen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Louis
Louis
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben 24 en net beginnen werken. Als ingenieur heb ik een brede, grondige kennis van de exacte wetenschappen en wiskunde. Ik heb een passie voor biologie, fysica en chemie. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. Ik ben behulpzaam en geduldig, hopelijk kan ik u ook helpen!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Jeroen
Jeroen
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zonet mijn bachelor Burgerlijk Ingenieur gehaald. Ik heb al ervaring met een tiental studenten die ik begeleid heb, die allemaal erg tevreden waren.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Heleen
Heleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met een passie voor wetenschappen en een diploma in de bio-ingenieurswetenschappen op zak, sta ik klaar om je te ondersteunen deze vakgebieden (wiskunde, chemie, fysica, biologie). Studenten in het basisonderwijs en het middelbaar kunnen bij mij terecht voor bijlessen op maat. Met een persoonlijke aanpak, een goede dosis motivatie en een portie geduld wil ik graag mijn kennis doorgeven!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Mijn opleiding (master Nautische Wetenschappen) en ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren (scouts, sport initiator), geeft een mooie basis voor het geven van bijlessen. Met een goede voorbereiding, specifieke aanpak en motivatie ga ik samen met de student op zoek naar het nodige inzicht. Heb je begeleiding nodig met wiskunde, fysica, chemie, aardrijkskunde? Laat het me weten!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Jorre
Jorre
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik studeer wiskunde aan de universiteit van Antwerpen en zit in het derde jaar van mijn opleiding. Ik geef graag bijles en heb dit al vaker gedaan dus ik heb ook wel wat ervaring. Als toekomstige wiskundige is een student uit het middelbaar bijles geven geen enkel probleem! :)
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met wetenschappen bijles voor de middelbare school en met ingangsexamen geneeskunde (specifiek voor gedeelte fysica). Mijn methode is geduld maar met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en redeneervermogen van de student. Ik kouw niet alles voor maar probeer stapje per stapje de student de touwtjes in handen te laten nemen en te durven antwoorden.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Michiel
Michiel
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma master industrieel ingenieur: chemie. In het middelbaar heb ik wiskunde-wetenschappen gevolgd. Chemie is mijn sterkste kant dus, maar andere wetenschappen zijn mij zeker niet vreemd! Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit Antwerpen had ik mij reeds ingezet als tutor. Ik zoek naar verschillende manieren om leerstof over te brengen. Vooral inzicht en begrijpen zijn belangrijk
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Antwerpen: geëvalueerd met 4.74 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Antwerpen, opfriscursus wiskunde Antwerpen, privé leraar wiskunde Antwerpen, zoek wiskundeleraar in Antwerpen, bijles wiskunde gezocht Antwerpen, bijles wiskunde middelbaar Antwerpen, bijlessen wiskunde Antwerpen, wiskunde bijles Antwerpen, bijles wiskunde aan huis Antwerpen, prive bijles wiskunde Antwerpen, leraar wiskunde gezocht Antwerpen, bijles wiskunde prijs Antwerpen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles wiskunde gezocht in Antwerpen!

Nachtmerries door al die verschillende wiskunde formules? Cosinus, sinus en tangens berekenen is als een onoplosbare puzzel voor u? Algebra, meetkunde of metend rekenen bezorgen u hoofdpijn en frustraties? Zit uw kind ook uren achter zijn huistaak wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms is het beste synoniem voor bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar wiskunde in Antwerpen en omstreken? Hoeveel betaalt u een bijlesgever wiskunde? Wat is de prijs voor een bijles wiskunde in Antwerpen? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde die klaar staan om u kind bijles wiskunde te geven! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor u. Krijg bijles wiskunde op maat in Antwerpen met de beste privé lesgevers! 

 

Bijles wiskunde of studiebegeleiding in Antwerpen? 

Begrijpt uw kind niets of toch niet veel van wiskunde? Klinken de verschillende formules en bewijzen als Chinees? Uw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? U bent overtuigd dat zijn of leermethode anders en beter kan? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding om de achterstand in te halen, u vindt altijd een bijlesgever wiskunde in Antwerpen die klaar staat om uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars in Antwerpen die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde Antwerpen. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar wiskunde in Antwerpen te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van uw kind in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde Antwerpen? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé-leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijles wiskunde Antwerpen

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht fysica betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé-leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst in bijles wiskunde Antwerpen, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

 

 

Zoals u kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor de lagere school tot extra bijlessen wiskunde voor handelswetenschappen. Deze lijst is niet totaal, u kunt nog meer wiskunde bijlessen vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om in Antwerpen en omstreken goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren wiskunde te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor vertalingen, taallessen, kooklessen, sportlessen of ook nog zangles? Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles wiskunde geven in Antwerpen als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen! 

 

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden