bijles wiskunde Sint-niklaas

Bijles wiskunde Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Sint-niklaas

Bijles wiskunde in Sint-niklaas (9100) - Saar
Saar
Sint-niklaas
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben een regent wiskunde en geef bijles over de leerstof eerste en tweede graad ASO/TSO/KSO. Leerlingen BSO t.e.m. 7de jaar kunnen ook bij terecht I.v.m. Wiskunde PAV
Steff is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Bijles wiskunde in Belsele (9111) - Linde
Linde
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een student, die wiskunde studeert op de universiteit van Antwerpen. Ik heb veel geduld om iets moeilijk op verschillende manieren uit te leggen zodat de leerling het toch begrijpt. Wiskunde is een vak dat ik met passie volg en enthousiast wil verduidelijken.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles wiskunde in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Met mijn studie heb ik een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ik heb een sterke basis van wiskunde, biologie, chemie en fysica. Graag zou ik leerlingen helpen bij hun werkpunten. Ook heb ik al bijles gegeven mbt algemene studiebegeleiding.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik beheers de leerstof van het lager onderwijsniveau goed. Ik sta zelf in het 6de leerjaar. Voor wiskunde beschik ik dus over genoeg ervaring om voldoende te kunnen helpen.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Latijn - wiskunde 8 uur gestudeerd, en daarna master in de handelswetenschappen finance & risk management. Altijd al goed geweest in wiskunde, en er een sterke interesse voor gehad.
Bijles wiskunde in Belsele (9111) - Koen
Koen
Belsele
5/5 (1 reviews)
Ik heb een master wiskunde en heb daarna gedoctoreerd. Ik heb dus een brede basis in alle takken binnen wiskunde en heb tijdens mijn doctoraat wiskundeles gegeven. Hiervoor heb ik in de tijd een prijs gewonnen voor beste lesgever! De voorbije jaren heb ik met succes bijles gegeven aan zowel studenten in het middelbaar als aan de universiteit
Bijles wiskunde in Belsele (9111) - Fran
Fran
Belsele
Nieuw
Student, 2e jaar bouw. Hiervoor heb ik al 1 jaar industrieel ingenieur gedaan. Ben graag bezig met wiskunde, dus ik kan altijd helpen, waar nodig. Verdiep er graag even in, zodat ik deftig bijles kan geven.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als leerkracht heb ik ervaring met het uitleggen van leerstof aan kinderen. Ik kan dus gerust wiskunde (en andere vakken) uitleggen aan leerlingen uit de basisschool en leerlingen uit 1B.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Met een persoonlijke aanpak probeer ik gericht te werk te gaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Zelf geef ik al 5 jaar les in het 1e en 2e jaar secundair onderwijs zowel A-stroom als B-stroom. Door deze ervaring heb ik een zeer uitgebreide kijk op de mogelijke problemen en oplossingen binnen dit vakdomein.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles wiskunde in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.99 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Sint-niklaas, opfriscursus wiskunde Sint-niklaas, privé leraar wiskunde Sint-niklaas, zoek wiskundeleraar in Sint-niklaas, bijles wiskunde gezocht Sint-niklaas, bijles wiskunde middelbaar Sint-niklaas, bijlessen wiskunde Sint-niklaas, wiskunde bijles Sint-niklaas, bijles wiskunde aan huis Sint-niklaas, prive bijles wiskunde Sint-niklaas, leraar wiskunde gezocht Sint-niklaas, bijles wiskunde prijs Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles wiskunde gezocht in Sint-Niklaas!

Uw kind snapt niet of niet veel van wiskunde? En u heeft nog nachtmerries over van uw wiskundelessen?  U bent op zoek naar een bijles wiskunde in Sint-Niklaas voor de statistieken van uw masterthesis? Cosinus, sinus en tangens berekenen is Chinees? Uw kind heeft extra hulp nodig voor wiskunde? Algebra, meetkunde of metend rekenen: instant hoofdpijn? Zit uw kind ook uren achter zijn huistaak wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar wiskunde in Sint-Niklaas? Hoeveel betaalt u een bijlesgever wiskunde? Wat is een bijles wiskunde tarief? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde die klaar staan om u kind bijles wiskunde te geven! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor u. 

 

Studiebegeleiding of bijles wiskunde Sint-Niklaas? 

De verschillende formules en bewijzen klinken als Chinees? Uw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? Denkt u dat hij of zij niet de juiste leermethode heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? U bent student in handelswetenschappen of burgerlijk ingenieur, en statistieken zijn uw ding niet? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfrissing of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om u of uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars wiskunde die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde Sint-Niklaas. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar wiskunde in Sint-Niklaas bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van uw kind in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé-leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijles wiskunde Sint-Niklaas

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht wiskunde betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé-leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

Zoals u kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor het lager onderwijs tot het middelbaar. Deze lijst is niet exhaustief, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om in Sint-Niklaas goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook vertalingen?  Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles wiskunde geven in Sint-Niklaas als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen!

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden