bijles wiskunde Gent

Bijles wiskunde Gent: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Gent

Bijles wiskunde in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bernard is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.93/5 (73 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gualtiero
Gualtiero
Gent
4.89/5 (47 reviews)
Wiskunde is voor mij altijd een passie geweest. Sinds het lager ben ik altijd gebeten geweest hiervoor en dit heeft zijn doorgetrokken naar de rest van mijn opleiding. In het middelbaar heb ik het diploma Wetenschappen-Wiskunde behaald met 8uur wiskunde. In het hoger Industrieel Ingenieur. Vooral in het hoger heb ik zware statistiek gezien die me de kans geeft ook hiervan de basis aan te leren.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.83/5 (35 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Dirk is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Dirk
Dirk
Gent
4.97/5 (29 reviews)
Ik werk vooral met leerlingen van de 2de en 3de graad secundair, studenten bachelor en master in de economische en handelswetenschappen, handelsingenieur en bio-ingenieur, maar elk niveau is mogelijk.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
Gent
5/5 (27 reviews)
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Marc
Marc
Gent
5/5 (19 reviews)
Ik bezit het diploma Master in de Wiskunde en heb reeds jarenlange ervaring met het geven van bijles. Ik kan je zeker helpen. Maar liefst elkaar voorafgaandelijk telefonisch contacteren om jouw behoeften te bespreken en om na te gaan of mijn aanbod in overeenstemming is met jouw vraag. Tgv Corona verloopt de bijles enkel via een on-line platform.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Tom en ik ben industrieel ingenieur in de biochemie. Ik heb veel geduld en leg zaken op een begrijpelijke manier uit. Je kan me inschakelen rond alles ivm wetenschappen, wiskunde, biologie,..Grtjs Tom
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb 10 jaar in het secundair onderwijs lesgegeven. Ik ben bio-ingenieur van opleiding. Ik heb de lerarenopleiding gevolgd en heb een pedagogisch bekwaamheid attest.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Sébastien
Sébastien
Gent
4.8/5 (5 reviews)
Student master industrieel ingenieur, ik ben sterk in wetenschappelijke vakken, wiskunde en statistiek. Aangezien ik zelf student ben sta ik dicht bij de leefwereld van studenten en jongeren hierdoor, kan ik doelgericht en op het juiste niveau de leerling helpen bij het verwerken van leerstof. Mijn moto is "iedereen kan alles leren op zijn eigen tempo ". ervaring bijlesopkot en bijleshuis
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Ramon
Ramon
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb reeds bijles gegeven aan diverse studenten uit het middelbaar onderwijs. Door mijn opleiding heb ik een goede basis kennis van wiskunde, chemie en fysica. Bij mij staat begrijpen centraal en probeer ik op verschillende manieren en met praktische voorbeelden de leerstof uit te leggen en interessanter te maken.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Als Master wiskunde heb ik ervaring met alle wiskunde vakken van hogeschool en universitair niveau. Ik kan je tevens goed helpen met lessen voor 3de graad secundair onderwijs. Ik engageer me telkens om de student te helpen zolang hij/zij daar nood aan heeft, en blijf tijd vrijmaken in de drukke periodes (december-januari en mei-juni). Aanmoedigen is mijn sterkte!
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Ervaring bij een bijlesbureau gericht op middelbare scholieren. Specialisatie in aardrijkskunde maar ook wiskunde, fysica en talen (nederlands, latijn, frans, engels).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Gent: geëvalueerd met 4.95 door 464 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Gent, opfriscursus wiskunde Gent, privé leraar wiskunde Gent, zoek wiskundeleraar in Gent, bijles wiskunde gezocht Gent, bijles wiskunde middelbaar Gent, bijlessen wiskunde Gent, wiskunde bijles Gent, bijles wiskunde aan huis Gent, prive bijles wiskunde Gent, leraar wiskunde gezocht Gent, bijles wiskunde prijs Gent,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles wiskunde Gent

Cosinus, sinus en tangens berekenen is Chinees? Uw kind heeft extra hulp nodig voor wiskunde? Algebra, meetkunde of metend rekenen: instant hoofdpijn? Zit uw kind ook uren achter zijn huiswerk wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar wiskunde in Gent? Hoeveel betaalt u een bijlesgever wiskunde in Gent? Wat is de prijs van een bijles wiskunde in Gent? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde in Gent die klaar staan om u kind bijles wiskunde te geven! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor u. 

 

Bijlessen wiskunde of studiebegeleiding in Gent? 

Begrijpt uw kind niet veel van wiskunde? Zorgen de verschillende formules en bewijzen voor frustraties, zowel bij u als ouder als bij uw kind?  Uw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? Denkt u dat hij of zij niet de juiste leermethode heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde in Gent voor een opfrissing of regelmatige studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever wiskunde die klaar staat om uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars in Gent die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privé leerkracht wiskunde in Gent, bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van uw kind in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen voor bijlessen wiskunde in Gent en omstreken. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde in Gent? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. Kinderspel! 

 

Kwaliteitsvolle bijles wiskunde Gent

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel, met dat ze ook in Gent of omstreken wonen.

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht wiskunde betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé leraren Gent. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

Zoals u kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor 2de middelbaar tot extra bijlessen eerste bachelor burgerlijk ingenieur. Deze lijst is niet uitputtend, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om in Gent en omstreken goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken zoals bijles fysica, bijles Frans of vertalingen, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook nog zangles? Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles wiskunde geven in Gent als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen! 

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Gent

Systeemtheorie - Info bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Wiskundeles (5) - bijles wiskunde - Bijles - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde 5/6 de graad - Wiskundeles (4) - Wiskundeles (3) - Wiskundeles - Bijles wiskunde - Bijles lineaire algebra (1e bachelor) - bijles wiskunde/frans 5e middelbaar aso - Bijles wiskunde 3de graad - Ik heb bijles kansrekening nodig - wiskunde leraar - Bijlesen (77) - bijles toelatingsexamen - Bijles wisk. 4de Middelbaar wiskunde wetenschappen - Bijlesen (76) - aide de devoirs en mathématique - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - bijles wiskunde en beetje fysica - Bijles wiskunde 3e middelbaar - Bijles wiskunde en fysica - Bijlesen (75) - Bijlesen (74) - Bijlesen (73) - bijles wiskunde - Bijlesen (72) - bijles wiskunde - bijlessen wiskunde niveau secundaire onderwijs - Bijles wiskunde - Bijlesen (71) - Me zoontje heeft moeite met spelling en begrijpend lezen - Statistiek I bijles (2) - Bijlesen (70) - Bijlesen (69) - begeleiding juridische vaardigheden (4) - Bijlesen (68) - Bijles wiskunde handelswetenschappen - begeleiding juridische vaardigheden (2) - Bijles wiskunde nodig - bijles wiskunde 2 master industrieel ingenieur - Bijlesen (67) - 2de middelbaar wiskunde bijles - Bijles Wiskunde IIA en Statistiek II TEW - Bijles chemie of wiskunde - Bijlesen (66) - Bijlesen (65) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (7) - bijles wiskunde 8u 6de middelbaar - Bijles wiskunde 6de middelbaar 8u wiskunde - Bijlesen (64) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijlesen (63) - Bijles leerkracht wiskunde - leerkracht wiskunde hogent - Bijlessen Wiskunde 1x week van sep tot dec) - Help with numerical maths & Python - Bijles wiskunde voor 5 de middelbaar wiskunde - Bijlesen (62) - Bijles Calculus - Bijlessen fysica en wiskunde - Bijlesen (61) - Herexamen Wiskunde - Last Minute herexamen - Bijles wiskunde - Bijlesen (60) - bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen - Bijlesen (59) - Bijles wiskunde examen 2de middelbaar - Bijlesen (58) - Numerieke wiskunde - Bijlesen (57) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (7) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (6) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (5) - Bijlesen (56) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (4) - Wiskunde/ OVSG- toetsen - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (3) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (2) - bijles wiskunde eerste middelbaar - Leerkracht chemie (3) - Bijlesen (55) - Leerkracht chemie (2) - Bijles Wiskunde, afgeleiden + Integralen - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen - Bijles wiskunde - Studiebegeleiding, wiskunde, fysica - Bijles studiebegeleiding leren leren - Bijlesen (54) - Numerical reasoning (3) - Numerical reasoning (2)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden