bijles wiskunde Mechelen

Bijles wiskunde Mechelen: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Mechelen

Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
Mechelen
5/5 (26 reviews)
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Ghalid
Ghalid
Mechelen
5/5 (3 reviews)
-Momenteel geef ik al 7 jaar bijles in bijberoep. -Flexibel -Online als ter plaatse Jjwjwjxjxjxuuxiwisksksjjdjdjxjjdjdjxjxjxjjxjxjxjjdisikskdkdkdkdkdkdkdkkd
Bijles wiskunde in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef zelf les in de eerste graad secundair onderwijs. Naast Frans, geef ik ook economie. Bij het geven van de lessen economie leg ik de focus op leren leren. Hoe de essentie uit het geheel halen, hoe theorie kunnen toepassen, ... Mijn partner is leerkracht wiskunde in de eerste graad. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het werken met kinderen die leer -en gedragsstoornissen hebben.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Reeds enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde en fysica. Ik ontvangen de leerling thuis of kom aan huis. Beter te vroeg begeleiding zoeken, zo kan de schade beperkt worden!
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Mechelen
Nieuw
Ik ben in het middelbaal afgestudeert in aso humane wetenschappen en studeer nu reeds enkele jaren biologie aan de universiteit van Brussel.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Master TEW (optie Accountancy) met 13 jaar bedrijfservaring in financiële functies. Breed interesseveld (economie, muziek, wetenschap, filosofie, wiskunde,...).
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bruno
Bruno
Mechelen
Nieuw
Ik vind wiskunde leuk en geef dit enthousiasme graag door. Sinds een tiental jaar geef ik bijles wiskunde en soms wetenschappen. Ik slaag erin moeilijke dingen begrijpelijk te maken.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Eleonore
Eleonore
Mechelen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als medisch laboratoriumtechnoloog en biomedical engineer. Wiskunde en wetenschappen zijn me dus zeker niet vreemd! Ik heb ervaring met bijles geven aan lagere en middelbare schoolkinderen en medestudenten. Ik ben geduldig en leg graag de materie grondig uit zodat de leerling zichtbaar resultaat boekt.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Tanguy
Tanguy
Mechelen
Nieuw
Als 24-jarige industrieel ingenieur ben ik de geschikte persoon om bijles te geven in wiskunde of wetenschapsvakken. Met mijn opleiding nog fris in het geheugen en eerste werkervaringen kan ik de theoretische materie toelichten met interessante voorbeelden uit de praktijk. Ik ben geduldig en leg alles rustig uit. Hopelijk tot binnenkort!
Bijles wiskunde in Hombeek (2811) - Katrien
Katrien
Hombeek
Nieuw
Lesgeven doe ik heel graag. Wat is er waardevoller dan mensen beter, slimmer maken! Naast wiskunde heb ik al lessen bedrijfsbeheer, boekhouden, economie en recht gegeven. Bijles gaf ik al aan kindjes van het 5de leerjaar en thuisonderwijs aan zieke, middelbare studenten. Als ik u of je zoon/dochter kan helpen, graag!
Bijles wiskunde in Sint-katelijne-waver (2860) - Sander
Sander
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik ben student Mechanical engineering. Ik heb dus al veel ervaring met verschillende soorten wiskunde en wetenschappen. Hierbij kan ik dus zeker helpen.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Kris
Kris
Mechelen
Nieuw
Als stabiliteitsingenieur kom ik dagelijks in contact met problemen die hun oplossingen vinden in de concrete toepassingen van de wiskunde, fysica, e.a. wetenschapsvakken. Ik voel me dan ook in staat om op een interessante en concrete manier eerder droge en theoretische begrippen uit te leggen. Graag help ik met studiebegeleidingen voor leerlingen van het lager t.e.m. hoger onderwijs!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Mechelen, opfriscursus wiskunde Mechelen, privé leraar wiskunde Mechelen, zoek wiskundeleraar in Mechelen, bijles wiskunde gezocht Mechelen, bijles wiskunde middelbaar Mechelen, bijlessen wiskunde Mechelen, wiskunde bijles Mechelen, bijles wiskunde aan huis Mechelen, prive bijles wiskunde Mechelen, leraar wiskunde gezocht Mechelen, bijles wiskunde prijs Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden