bijles wiskunde Mechelen

Bijles wiskunde Mechelen: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Mechelen

Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
Mechelen
5/5 (26 reviews)
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Bijles wiskunde in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef zelf les in de eerste graad secundair onderwijs. Naast Frans, geef ik ook economie. Bij het geven van de lessen economie leg ik de focus op leren leren. Hoe de essentie uit het geheel halen, hoe theorie kunnen toepassen, ... Mijn partner is leerkracht wiskunde in de eerste graad. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het werken met kinderen die leer -en gedragsstoornissen hebben.
Bijles wiskunde in Zemst (1980) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zemst
5/5 (2 reviews)
Ik heb in de eerste jaren van mijn carrière full time in het universitair en hoger onderwijs gestaan voor het geven van wetenschappelijke vakken. Studenten bijleren, kennis doorgeven vanuit de praktijk is iets wat ik zeer graag doe.
Bijles wiskunde in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Hallo, Zelf zit ik in mijn 2e master Biologie en geef voornamelijk les in de wetenschappen. Maar ook huiswerkbegeleiding in andere vakken zoals talen, geschiedenis... zijn geen probleem om te begeleiden. Ik vind het makkelijk om thuis les te geven maar mij verplaatsen is geen probleem.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Reeds enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde en fysica. Ik ontvangen de leerling thuis of kom aan huis. Beter te vroeg begeleiding zoeken, zo kan de schade beperkt worden!
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Mechelen
Nieuw
Ik ben in het middelbaal afgestudeert in aso humane wetenschappen en studeer nu reeds enkele jaren biologie aan de universiteit van Brussel.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Tom
Tom
Mechelen
Nieuw
Mijn naam is Tom Van Outryve, ik ben 4 jaar geleden afgestudeerd als burgerlijk ingenieur aan de KU Leuven en geef gepassioneerd bijles wiskunde en wetenschappen. Heb de afgelopen jaren al aan verschillende studenten bijles gegeven met mooie resultaten tot gevolg. Hierbij ga ik telkens voor een begeleiding op maat van de student.
Bijles wiskunde in Sint-katelijne-waver (2860) - Céline
Céline
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik zit in het eerste jaar geneeskunde en heb in het middelbaar wetenschappen-wiskunde gestudeerd. Ik heb dus voldoende kennis in biologie, chemie, fysica en wiskunde om hier bijles in te even.
Bijles wiskunde in Hofstade-Zemst (1981) - Hilde
Hilde
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik heb reeds 23 jaar ervaring als leerkracht in de lagere school. Door de ervaring die ik tijdens deze jaren heb opgebouwd ben ik ervan overtuigd dat ik jullie kindje een stapje kan vooruit helpen b
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Master TEW (optie Accountancy) met 13 jaar bedrijfservaring in financiële functies. Breed interesseveld (economie, muziek, wetenschap, filosofie, wiskunde,...).
Bijles wiskunde in Zemst (1980) - Femke
Femke
Zemst
Nieuw
Ik behaalde in 2020 een bachelor secundair onderwijs voor de vakken wiskunde-biologie, met onderscheiding. Mijn bijlessen zijn bedoeld voor leerlingen van de 1e en 2e graad van het secundair onderwijs. Op dit moment studeer ik verder aan de VUB voor agogische wetenschappen. Zoek je iemand die op een enthousiaste manier de leerstof uitlegt? Dan help ik graag verder!
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bruno
Bruno
Mechelen
Nieuw
Ik vind wiskunde leuk en geef dit enthousiasme graag door. Sinds een tiental jaar geef ik bijles wiskunde en soms wetenschappen. Ik slaag erin moeilijke dingen begrijpelijk te maken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Mechelen, opfriscursus wiskunde Mechelen, privé leraar wiskunde Mechelen, zoek wiskundeleraar in Mechelen, bijles wiskunde gezocht Mechelen, bijles wiskunde middelbaar Mechelen, bijlessen wiskunde Mechelen, wiskunde bijles Mechelen, bijles wiskunde aan huis Mechelen, prive bijles wiskunde Mechelen, leraar wiskunde gezocht Mechelen, bijles wiskunde prijs Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Mechelen

Bijles wiskunde laatste jaar secundaire onderwijs (6de middelbaar) - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde bouwkunde - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden