Vind de beste bijles wiskunde van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
5/5 · 22 reviews
2800 Mechelen
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
4.87/5 · 15 reviews
2800 Mechelen
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles wiskunde in Putte (2580) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2580 Putte
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles wiskunde in Elewijt (1982) - Axelle
Axelle
5/5 · 6 reviews
1982 Elewijt
Student 2de jaar burgerlijk ingenieur aan de KULeuven. Voor wiskunde ben ik geslaagd op de vakken analyse I, analyse II en algebra. Verder heb ik ook het vak natuurkunde (fysica) gehad. Ik heb de wiskunde en fysica van het middelbaar dus zeker uitgebreid gezien.
Bijles wiskunde in Zemst (1980) - Katoo
Katoo
5/5 · 4 reviews
1980 Zemst
Ik geef ondertussen al 2 jaar bijles wiskunde, chemie en biologie (natuurwetenschappen, fysica en aardrijkskunde zijn ook geen probleem). In het middelbaar heb ik wetenschappen-wiskunde 8 uur gestudeerd. Tot slot ben ik spontaan en heb ik veel geduld om problemen uit te leggen.
Bijles wiskunde in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik kan delen, in bijles, maar ook helpen bij het uitwerken van projecten, het schrijven/nalezen van GIPs en andere documenten. Van lagere school, middelbaar tot zelfs universitaire studenten wil ik graag helpen.
Bijles wiskunde in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.
Bijles wiskunde in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
5/5 · 2 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 5-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles wiskunde in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
1980 Zemst
Hallo, Zelf zit ik in mijn 2e master Biologie en geef voornamelijk les in de wetenschappen. Maar ook huiswerkbegeleiding in andere vakken zoals talen, geschiedenis... zijn geen probleem om te begeleiden. Ik vind het makkelijk om thuis les te geven maar mij verplaatsen is geen probleem.
Bijles wiskunde in Willebroek (2830) - Bjorn
Bjorn
Nieuw
2830 Willebroek
Afgestudeerd als industrieel ingenieur chemie en momenteel werkzaam als procesingenieur. Ik geef bijles in wetenschapsvakken op een duidelijke en begrijpbare manier. Enkel zo steekt de leerling(e) hier zelf het meest van op en het is uiteraard mijn voornaamste bedoeling om bij hem/haar merkbare vorderingen te zien.
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Petra
Petra
Nieuw
2570 Duffel
Ik ben Petra, geef al meer dan 25 jaar bijlessen, steeds met de glimlach! Ik kan vele referenties geven van leerlingen die ik met succes heb geholpen. Ik werd wegens mijn ervaring, door uitgeverij Plantyn gevraagd mee te werken aan een wiskundeboek. Ik geef alle lessen vd lagere school, thuis of op locatie. Ik voorzie werkbladen en aangepast materiaal. 90 % slaagkans!!
Bijles wiskunde in Eppegem (1980) - Jolien
Jolien
Nieuw
1980 Eppegem
Hallo, ik zit momenteel in mijn laatste jaar Wiskunde - wetenschappen. Ik zit nu al 4 jaar in de richting wetenschappen en bijles geven is dus geen probleem. Ik heb al wat ervaring met bijles geven bij kennissen en vrienden.
Bijles wiskunde in Haacht (3150) - Dries
Dries
Nieuw
3150 Haacht
Ik heb al enkele positieve ervaringen met bijles geven. Probeer samen met de student goede geheugensteuntjes te zoeken. Samen tot een positief resultaat halen primeert voor mij.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Nieuw
2800 Mechelen
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Nieuw
2800 Mechelen
Reeds enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde en fysica. Ik ontvangen de leerling thuis of kom aan huis. Beter te vroeg begeleiding zoeken, zo kan de schade beperkt worden!

Bijles wiskunde Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Mechelen, opfriscursus wiskunde Mechelen, privé leraar wiskunde Mechelen, zoek wiskundeleraar in Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Mechelen

Bijles wiskunde laatste jaar secundaire onderwijs (6de middelbaar) - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde bouwkunde - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden