bijles wiskunde Geel

Bijles wiskunde Geel: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Geel

Bijles wiskunde in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles wiskunde in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik studeerde een jaar Leerkracht Lager Onderwijs. Hierdoor beschik ik over de kennis en vaardigheden om de leerstof in het lager onderwijs aan kinderen aan te leren. Daarnaast is mijn wiskundige en economische kennis ook opgefrist in mijn huidige studie van Office Management. Voor vakken als biologie, geschiedenis, chemie ... heb ik altijd een interesse gehad.
Bijles wiskunde in Geel (2440) - Natalie
Natalie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 9 jaar ervaring als leerkracht wiskunde in de eerste en tweed graad middelbaar. Als leerkracht miste ik vaak de mogelijkheid om leerlingen voldoende individuele aandacht en begeleiding te geven. Daarom richt ik mij graag op het geven van bijles en vertrek ik vanuit de persoonlijke situatie. Dankzij mijn ervaring beschik ik over een ruim aanbod van extra hulpmiddelen en oefeningen.
Bijles wiskunde in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik ben van kleins af aan al goed in wiskunde en wil andere mensen hier zeker mee helpen. De leeftijden die ik kan helpen is van 6/7 jaar (1ste leerjaar) tot 14/15 jaar (3de middelbaar)
Bijles wiskunde in Meerhout (2450) - Paulien
Paulien
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Wiskunde is één van mijn favoriete vakken. Ik vind het een uitdagend vak met veel verschillende uitgangspunten. Ik leg me graag toe op differentiatie en remediëring.
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb steeds via een vzw bijles gegeven aan een jongetje van het 3e leerjaar tot 3e middelbaar. De focus lag daar vooral op wiskunde maar ook andere vakken kwamen aan bod.
Bijles wiskunde in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Bijles wiskunde in Mol (2400) - Greet
Greet
Mol
Nieuw
Niveau: lagere school en 1ste graad ASO Ik heb 14 jaar ervaring en heb daardoor een grote kennis van de leerstof en de aanpak van leerlingen. Geheugensteuntjes, verantwoorde trucjes en ezelsbruggetjes, gevarieerd lesmateriaal
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Nick
Nick
Kasterlee
Nieuw
Een professionele leerkracht lager onderwijs, gedreven en gepassioneerd door mijn job. Ik beschik natuurlijk over de juiste diploma's om op een aangepast niveau bijlessen te kunnen geven.
Bijles wiskunde in Geel (2440) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs heb ik een aantal jaren in het buitengewoon onderwijs gewerkt met kinderen die leermoeilijkheden hadden. Ik kan jouw kind zowel bijstaan bij alle lessen uit de lagere school alsook vaardigheden die het leren leren betreffen. Ook de vakken uit de eerste graad van de middelbare school vormen geen enkel probleem!
Bijles wiskunde in Laakdal (2430) - Gwenn
Gwenn
Laakdal
Nieuw
Ik ben al jarenlang docent in de vakken economie, boekhouden en fiscaal recht. Mijn uitgangspunt is dat een bijles efficiënt en to-the-point moet zijn.
Bijles wiskunde in Oevel (2260) - Ans
Ans
Oevel
Nieuw
Ik ben leerkracht lager en buitengewoon onderwijs. Ik ben mijn eerste jaar voltijds aan het werken en bouwde de voorbije jaren reeds een grote variatie aan stage-ervaringen op (kinderpsychiatrie, gewoon onderwijs, buitengewoon onderwijs, type 3, 5, 9 en basisaanbod). Ik werk op niveau 1ste t.e.m. 6e leerjaar voor alle schoolse vakken (WO, taal, Frans, rekenen, schrijven...). Ik help u graag!
Bijles wiskunde in Mol (2400) - Christine
Christine
Mol
Nieuw
Ik geef les in een lagere school en vind het leuk om na de werkuren kinderen verder te helpen voor rekenen, taal en Frans.
Bijles wiskunde in Kasterlee (2460) - Stef
Stef
Kasterlee
Nieuw
Ik zit in mijn bachelor burgerlijk ingenieur. Ik stroomde in het secundair onderwijs regelmatig door naar verschillende rondes van wetenschapsolympiades. Voor vragen over chemie, fysica en wiskunde kan ik je zeker verder helpen. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd in deze vakken en heb al ervaring bij het ondersteunen van vrienden en familie. Twijfel zeker niet om me te contacteren bij extra vragen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Geel: geëvalueerd met 5.0 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Geel, opfriscursus wiskunde Geel, privé leraar wiskunde Geel, zoek wiskundeleraar in Geel, bijles wiskunde gezocht Geel, bijles wiskunde middelbaar Geel, bijlessen wiskunde Geel, wiskunde bijles Geel, bijles wiskunde aan huis Geel, prive bijles wiskunde Geel, leraar wiskunde gezocht Geel, bijles wiskunde prijs Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden