bijles wiskunde Genk

Bijles wiskunde Genk: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Genk

Bijles wiskunde in Helchteren (3530) - Katleen
Katleen
Helchteren
5/5 (10 reviews)
Als leerkracht wiskunde en wetenschappen heb ik ervaring om de leerstof op verschillende manieren en methode aan te leren. Dit kan van 1ste tot 6de middelbaar. Wiskunde en wetenschappen worden vaak als moeilijk ervaren. Door extra ondersteuning en de juiste studiemethode krijgt de leerling meer inzicht in de vakken.
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je suis étudiant en kiné, j'ai du coup une tres bonne base en sciences du style chimie, physique, mathématiques, biologie etc... Je peux aussi donner des cours de langues vu que je suis bilingue NL/FR avec une bonne base d'anglais
Bijles wiskunde in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Bjarni
Bjarni
Genk
5/5 (3 reviews)
Doorheen mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met veel chemie, fysica en wiskunde. Hierdoor ben ik capabel voor deze vakken bijles te geven. Ik geeft bijlessen fysica, chemie en wiskunde aan leerlingen op het middelbaar en bijlessen chemie aan leerlingen in het hoger onderwijs.
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Nikolaos
Nikolaos
Genk
5/5 (2 reviews)
Heeft U kind nood aan Wiskunde & Economie, 1ste & 2de graad wiskunde. Dan help ik graag, Tijdens mijn studies in Duitsland "wirtschaftsmathematik (Wiskundige economie)". Heb ik heel graag bijles gegeven en doe het ook hier in België met Passie.
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Iven
Iven
Genk
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, namelijk wetenschappen wiskunde, heb ik heel wat ervaring opgedaan die noodzakelijk is om een goede hulp binnen deze vakken te bieden.
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Vera
Vera
Genk
Nieuw
Ik kan bijlessen geven of huistaak begeleiding doen voor alle lessen, maar ook de wiskunde uit de lager school. Ik ken de leerlijnen in de lagere school en kan daarom op elk niveau terugvallen of verder werken.
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Silke
Silke
Genk
Nieuw
Ik ben 3j leerkracht en geef al 8 j bijlessen. Ik heb lesgegeven op verschillende scholen, verschillende richtingen en verschillende graden (telkens middelbaar). Ik doceer wetenschappen en wiskunde.
Bijles wiskunde in Diepenbeek (3590) - Stien
Stien
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben studente Ingenieurswetenschappen-Architectuur en erg geïnteresseerd in Wiskunde. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof Wiskunde van eerste t.e.m zesde leerjaar of middelbaar? Ik heb hierbij reeds ervaring en help graag !
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Eva
Eva
Genk
Nieuw
Ik vind onderwijs zeer belangrijk en ben mij ervan bewust dat het schoolsysteem vandaag vaak tekort schiet. Daarom geef ik graag bijles aan zij die dat nodig hebben (als aanvulling op schoolse begeleiding of als aanspreekpunt bij zelfstudie). Leerlingen op lagere school niveau zijn welkom (reeds ervaring mee). Zij die het secundair onderwijs doorlopen ook, maar na overleg (vakafhankelijk).
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Buket
Buket
Genk
Nieuw
Ik studeer zelf Rechtspraktijk. Ik heb succesvol al mijn rechtsvakken afgerond. Ik dien enkel mijn stage nog te doen. Dus daarbij beschik ik over een ruime kennis in het recht. Wat betreft wiskunde economie, ik heb op het secundair onderwijs mijn diploma van handel behaald. Wiskunde is voor mij altijd een tof vak geweest met ruime kennis!
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Rita
Rita
Genk
Nieuw
Doctoraat in de gezondheidseconomie. Ervaring postdoctoraat Belgie en Verenigde Staten. Ervaring als universitair assistent. Ervaring wiskunde en economie
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Sabetin
Sabetin
Genk
Nieuw
Ik ben een leerling die onlangs afgestudeerd is van een van de beste ASO scholen in Limburg. Meestal hebben leerlingen bijles nodig van mensen die de uitleg begrijpen die ze nu op het moment krijgen en niet zoals het uitgelegd was 10 jaar geleden. Daar kan ik wel in pas komen. Mocht u toch twijfels hebben, wil ik wel graag al uw vragen beantwoorden.
Bijles wiskunde in Genk (3600) - Ozkan
Ozkan
Genk
Nieuw
Ik heb een uitgebreide academische kennis van fysica en wiskunde, nl een doctoraat en een masterdiploma. Heb je bijles nodig, ondersteuning bij een eindwerk, het analyseren van resultaten, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Bijles wiskunde in Zutendaal (3690) - Michiel
Michiel
Zutendaal
Nieuw
Ik ben student Toegepaste Informatica. Heeft uw kind problemen met een vak? Lijkt de leerstof te complex? Geen zorgen, met een combinatie van geduld en inzicht probeer ik begeleiding op maat te voorzien om het meeste potentieel uit uw kind the halen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Genk: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Genk, opfriscursus wiskunde Genk, privé leraar wiskunde Genk, zoek wiskundeleraar in Genk, bijles wiskunde gezocht Genk, bijles wiskunde middelbaar Genk, bijlessen wiskunde Genk, wiskunde bijles Genk, bijles wiskunde aan huis Genk, prive bijles wiskunde Genk, leraar wiskunde gezocht Genk, bijles wiskunde prijs Genk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden