vertaler Brecht

Ontdek talentvolle vertalers in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Brecht

Vertaler in Schilde (2970) - Werner
Werner
Schilde
4.33/5 (15 reviews)
Als officier bij defensie heb ik niet alleen de theoretische kennis opgebouwd van het Frans en het Engels, maar ook praktische ervaring opgedaan in de staven en ter gelegenheid van internationale meetings.
Vertaler in Zoersel (2980) - Robert
Robert
Zoersel
4.83/5 (6 reviews)
Iemand plots ziek gevallen op kantoor, even extra veel werk, paperassen die eens opgeruimd moeten worden of een document dat dringend vertaald moet worden? Met mijn werkervaring in o.a. office management kom ik u graag snel en efficiënt ter hulp.
Vertaler in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal, terwijl ik een bachelor en master in het Spaans heb gevolgd. Naast een uitgebreide kennis te hebben van deze talen, betekent het ook dat ik weet wat er van mij als vertaler verwacht wordt.
Vertaler in Rijkevorsel (2310) - Carry
Carry
Rijkevorsel
5/5 (1 reviews)
Uw vertalingen van het Nederlans naar het Frans zijn bij mij in goede handen. Omdat ik in Frankrijk heb gewoond en gestudeerd, heb ik een native feeling met de taal. Daarnaast heb ik bijgestudeerd als vertaler om zo de juiste competenties op te doen en teksten zo te vertalen dat deze heel natuurlijk worden weergegeven.
Vertaler in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Vertaler in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd goed geweest met talen. Ondanks dat ik er nooit iets mee gaan doen ben op vlak van studies, heb ik ze nog wel iets of wat onderhouden. Engels spreek ik zonder moeite, Frans is wat roestig geworden. Ik was altijd de vertaler van dienst toen er vrienden in nood zaten voor bepaalde schoolopdrachten of zelfs als we op reis waren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Brecht (2960) - Linda
Linda
Brecht
Nieuw
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Vertaler in Halle (2980) - Régine-marie
Régine-marie
Halle
Nieuw
Nederlands is mijn Moedertaal. Ben in het bezit van een diploma Frans -Staatseksamen- en door mijn zeer langdurig -50 jaar- verblijf in Duitsland is mijn kennis van het Duits optimaal .
Vertaler in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Ervaring als vertaler in Brits-Zwitsers bedrijf en als copywriter in HR-bedrijf in het Antwerpse. Ik heb een near-native niveau Engels (C1-C2) qua lezen en schrijven.
Vertaler in Loenhout (2990) - René
René
Loenhout
Nieuw
Gepensioneerd tolk/vertaler, leraar Engels. Ik doe alle soorten vertalingen, ook van Frans naar Engels. Ik schrijf brieven en geef conversatielessen, privé of in kleine groepen. Ook bijles aan scholieren.
Vertaler in Schilde (2970) - Niloo
Niloo
Schilde
Nieuw
Opgegroeid in een huis waar wij Perzisch en Engels spraken. Dus als er iets speciefeik is waar u help voor nodig hebt in het Farsi/Dari naar Engels/Nederlands, kan u bij mij terecht.
Vertaler in Malle (2390) - Nico
Nico
Malle
Nieuw
Ik kan heel goed uit de voeten met Nederlands, verslaggeving, opstellen, samenvatten, nalezen... Mijn Engels is heel goed, Frans goed, dus ik kan ook vertalen van en naar...
Vertaler in Kapellen-Glabbeek (3381) - Mees
Mees
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghhhbhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhjjnnnnhnnnnnhhnnnnjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnn,kkkkkkkkkkkkkkkk
Vertaler in Zoersel (2980) - Frederik
Frederik
Zoersel
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands maar ik ben ook zeer kundig in de Engelse taal. Ik kan u helpen met vertalen tussen Nederlands en Engels in beide richtingen.
Vertaler in Wuustwezel (2990) - Feliks
Feliks
Wuustwezel
Nieuw
Doordat ik in mijn vrije tijd graag schrijf ben ik enorm bekwaam in de Engelse taal. Daarnaast is ook mijn partner afkomstig van het VK. Doordat ik bijna 10 jaar vooral in het Engels communiceer ben ik zeer vloeiend in de Engelse taal. Deze is dan ook bijna mijn moedertaal.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Brecht: geëvalueerd met 4.79 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Brecht, teskt vertalen Brecht, freelance copywriter Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden