vertaler Brecht

Ontdek talentvolle vertalers in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Brecht

Vertaler in Zoersel (2980) - Robert
Robert
Zoersel
4.83/5 (6 reviews)
Iemand plots ziek gevallen op kantoor, even extra veel werk, paperassen die eens opgeruimd moeten worden of een document dat dringend vertaald moet worden? Met mijn werkervaring in o.a. office management kom ik u graag snel en efficiënt ter hulp.
Vertaler in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal, terwijl ik een bachelor en master in het Spaans heb gevolgd. Naast een uitgebreide kennis te hebben van deze talen, betekent het ook dat ik weet wat er van mij als vertaler verwacht wordt.
Vertaler in Schilde (2970) - Eline
Eline
Schilde
5/5 (2 reviews)
Ik studeerde in 2013 af als Master Vertaler voor de talen Nederlands, Spaans en Duits. De afgelopen jaren ben ik me vooral gaan specialiseren voor de talen Nederlands en Spaans.
Vertaler in Rijkevorsel (2310) - Carry
Carry
Rijkevorsel
5/5 (1 reviews)
Uw vertalingen van het Nederlans naar het Frans zijn bij mij in goede handen. Omdat ik in Frankrijk heb gewoond en gestudeerd, heb ik een native feeling met de taal. Daarnaast heb ik bijgestudeerd als vertaler om zo de juiste competenties op te doen en teksten zo te vertalen dat deze heel natuurlijk worden weergegeven.
Vertaler in Brecht (2960) - Linda
Linda
Brecht
Nieuw
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Vertaler in Halle (2980) - Régine-marie
Régine-marie
Halle
Nieuw
Nederlands is mijn Moedertaal. Ben in het bezit van een diploma Frans -Staatseksamen- en door mijn zeer langdurig -50 jaar- verblijf in Duitsland is mijn kennis van het Duits optimaal .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Loenhout (2990) - René
René
Loenhout
Nieuw
Gepensioneerd tolk/vertaler, leraar Engels. Ik doe alle soorten vertalingen, ook van Frans naar Engels. Ik schrijf brieven en geef conversatielessen, privé of in kleine groepen. Ook bijles aan scholieren.
Vertaler in Malle (2390) - Nico
Nico
Malle
Nieuw
Ik kan heel goed uit de voeten met Nederlands, verslaggeving, opstellen, samenvatten, nalezen... Mijn Engels is heel goed, Frans goed, dus ik kan ook vertalen van en naar...
Vertaler in Zoersel (2980) - Frederik
Frederik
Zoersel
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands maar ik ben ook zeer kundig in de Engelse taal. Ik kan u helpen met vertalen tussen Nederlands en Engels in beide richtingen.
Vertaler in Wuustwezel (2990) - Feliks
Feliks
Wuustwezel
Nieuw
Doordat ik in mijn vrije tijd graag schrijf ben ik enorm bekwaam in de Engelse taal. Daarnaast is ook mijn partner afkomstig van het VK. Doordat ik bijna 10 jaar vooral in het Engels communiceer ben ik zeer vloeiend in de Engelse taal. Deze is dan ook bijna mijn moedertaal.
Vertaler in Malle (2390) - Teca
Teca
Malle
Nieuw
Engels, Frans en Nederlands zijn talen die me zeker wel liggen. Vertalingen. Van Frans naar Nederland of Engels - Nederlands doe ik ook graag. Het vertalen of opstellen van een tekst in deze talen kan ik goed
Vertaler in Brasschaat (2930) - Katterine
Katterine
Brasschaat
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans, ik heb voor mijn ouders verschillende documenten moeten vertalen. Is ook iets dat ik graag doe, dus als ik iemand ermee kan helpen met plezier.
Vertaler in Rijkevorsel (2310) - Gitte
Gitte
Rijkevorsel
Nieuw
Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal. Kan goed met woorden overweg. Oog voor detail.
Vertaler in Malle (2390) - Luna
Luna
Malle
Nieuw
Nederlands is de taal die ik spreek. ik heb voor school vaak veel opstellen te schrijven en dit gaat geweldig. ik ben vloeiend in engels en opstellen voor engels zijn ook geen probleem. met frans kan ik helpen maar dit gaat iets minder vlot.
Vertaler in Zoersel (2980) - Wendy
Wendy
Zoersel
Nieuw
Met mijn bijna 5O jaar, kan ik zeggen dat ik een jarenlange ervaring in het onderwijs heb en liefde voor de Nederlandse taal. Correcte en mooi opgebouwde teksten schrijven is hierdoor een vaardigheid!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Brecht: geëvalueerd met 4.96 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Brecht, teskt vertalen Brecht, freelance copywriter Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden