vertaler Aalst

Ontdek talentvolle vertalers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Aalst

Vertaler in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Ervaren master in de Taal en Letterkunde met 18 jaar op de teller. Altijd gepassioneerd met taal bezig geweest en steeds redactiewerk (vertaling, copywriting, educatief ondersteunend materiaal...) gedaan in Nederlands, Engels, Frans. Perfect tweetalige taalliefhebber, werkzaam in Brussel voor een tweetalige non-profit.
Vertaler in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
Ternat
5/5 (6 reviews)
Ik ben vertaler Frans-Duits en vertaal naar het NL, heb ervaring o.a. bij internationale firma's / Ik redigeer teksten in het Nederlands / Als pietje precies laat ik geen tekst door mijn handen gaan zonder er fouten uit te halen: typefouten, spelfouten, kromme zinnen, daar krijg ik spreekwoordelijke kromme tenen van. Met een goede redactie wordt uw document beter leesbaar en oogt het professioneel
Vertaler in Appels (9200) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
5/5 (2 reviews)
Ik heb een vlotte pen in het Nederlands. Ik beheers de grammatica en beschik over een uitgebreide woordenschat in verschillende contexten. Vanuit een brainstorm of een sxhema ben ik sterk in het opmaken van teksten.
Vertaler in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik schrijf in het Nederlands, Frans en Engels en vertaal in beide richting en. Maar ook in copywriting wil ik graag stapjes zetten. Teksten voor uw folders, websites, evenementen of blogs... Njammie !
Vertaler in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik heb vertaalwerk gedaan in Engels en Nederlands voor gemeentehuis en politicus in Verenigd Koninkrijk. Mijn Engels is vloeiend. Meer informatie kan je vinden op mijn LinkedIn.
Vertaler in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Voor mijn ouders, die anderstalig zijn, heb ik vele documenten vertaald. Ook ben ik goed in verhalen en opstellen schrijven in het Engels en in het Nederlands. Mijn leerkrachten gaven daar vroeger complimenten op.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Berlare (9290) - Nadège
Nadège
Berlare
Nieuw
Wat extra begeleiding voor zoon- of dochterlief bij de Franse les? Of een correcte en vlotte vertaling van teksten, handleidingen, … van en naar het Frans? Pas de problème! Ik ben begin 40, Franstalig en heb een diploma taalleerkracht Frans-Nederlands-Engels. Ik woon en werk intussen al ruim 20 jaar in Vlaanderen, ben perfect tweetalig en geef taalles in een middelbare school in Gent.
Vertaler in Affligem (1790) - Anja
Anja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
Nieuw
Vertaler in Berlare (9290) - Fabrice
Fabrice
Berlare
Nieuw
Als Germanist met opleiding taal- en letterkunde van het Nederlands en Engels help ik u graag bij uw vertalingen (ook bijv vanuit Frans of Duits) naar Nederlands en Engels. Ook tekstjes schrijven of nalezen voor uw brochure of website doe ik graag!
Vertaler in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Frankrijk, USA, UK en Nederland. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales & Media
Vertaler in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Moorsel
Nieuw
ik ben nederlands en engels zeer machtig in spreken en schrijven, Duits volg ik zelf nog via avondschool maar kan hier ook al aardig mee overweg. ik kan voor teksten opstellen of vertalen
Vertaler in Aalst (9300) - Mounia
Mounia
Aalst
Nieuw
Ik ben perfect 3-talig met reeds meer dan 15 jaar ervaring . Ik werk zorgvuldig en snel. Ook voor dringende taken kan u bij mij terecht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Tot binnenkort!
Vertaler in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Vertaler in Lebbeke (9280) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
Nieuw
Ik ben zelfstandig vertaler in hoofdberoep. Problemen met een vertaling, een eindwerk dat moet nagelezen worden, bijles, ...? Kleine of grote projecten zijn steeds welkom, afhankelijk van het project komen we een prijs overeen waar we beiden tevreden mee zijn!
Vertaler in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Aalst, teskt vertalen Aalst, freelance copywriter Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden