vertaler Hasselt

Ontdek talentvolle vertalers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Hasselt

Vertaler in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (5 reviews)
Wil je graag je teksten uitgetypt? Netjes ingebonden? Eindwerk of thesis nalezen op typfouten? Hulp nodig bij invullen administratie? Ik doe het graag.
Vertaler in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een masterdiploma Vertalen op zak (Nederlands, Frans en Duits) en enkele jaren ervaring in de taalindustrie ben ik de ideale kandidaat voor al uw taalklusjes! Ik werk snel en goed, want taal is écht m'n ding!
Vertaler in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
In mijn huidige job schrijf ik heel veel in het Engels, maar mijn moedertaal is Nederlands. Ik ben dus voortdurend bezig met het vertalen van teksten van Nederlands naar Engels en andersom. Zowel in het Nederlands als in het Engels help ik je dus graag met het schrijven van opstellen en bij het vertalen ervan!
Vertaler in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar. Ik bied u relaxerende massage aan bij u thuis. De massage technieken heb ik verworven in Thailand. Verder luister ik graag naar mensen & ben ik een volwaardige huishoudhulp; koken, wassen, strijken, poetsen,... Zo kan ook u gezellig thuis blijven wonen. Doe gerust eens beroep op mij en oordeel zelf of de behandeling u past. Hopelijk tot snel!
Vertaler in Appelterre-eichem (9400) - John
John
Appelterre-eichem
3.0/5 (1 reviews)
Vertalen naar het Nederlands is geen probleem. Omgekeerd is moeilijk omdat ik de vreemde talen in mijn beroep haast uitsluitend mondeling heb gebruikt. Teksten maken of redigeren in het Nederlands (ook buiten de sport) doe ik ook wel.
Vertaler in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik heb Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Arteveldehogeschool en begin in september met mijn master opleiding taal- en letterkunde Engels - Nederlands.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Bent u een opzoek naar een juiste vertaler? Ik help u graag met het vertalen van Nederlandse en Engelse teksten, brieven, enzovoort. Ik ben zelf een Nederlander en engels is mijn moedertaal
Vertaler in Alken (3570) - Viviane
Viviane
Alken
Nieuw
Ik ben vertrouwd met medische terminologie, kan zonder fouten schrijven, heb jarenlange ervaring in de geneeskunde alsook in het typen van expertises.
Vertaler in Zonhoven (3520) - Nathalie
Nathalie
Zonhoven
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik ben leerkracht Frans, Engels en Duits. Sinds 2015 werk ik als vertaler en copywriter. Source Frans, Engels of Duits.
Vertaler in Hasselt (3500) - Bettina
Bettina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Frans is mijn moedertaal. Sinds 2018 geef ik Franse lessen aan bedrijven en particulieren. Hulp nodig met een oefening in het Frans ? Ik wil je zeker helpen.
Vertaler in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Een liefde voor teksten zit al lang in mij. Je ken ze wel, die altijd-aanwezige taalverbeteraar. Degene die je zegt dat het "groter dan ik" is in plaats van "groter als mij". Die persoon, dat ben ik. En dat Engels? Ook in die taal heb ik hetzelfde. Mijn schrijven of spreken in "British English" heeft al menig Engelsman overtuigt dat ik zelf van in hun buurt was.
Vertaler in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik heb inmiddels zo'n 8 jaar ervaring in het taalonderwijs en copywriting: - Met volwassen in een professionele context. - Met studenten secundair en hoger onderwijs. Ik help zowel met het aanleren van een taal, als het nalezen en helpen bewerken van teksten of presentaties.
Vertaler in Zonhoven (3520) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
Nieuw
Op mijn 50ste levensjaar heb ik uiteraard al wat ervaringen achter de kiezen. Ik ben een bezige bij en heb op verschillende vakgebieden aardige expertise. Nederlands al 2de taal is mijn specialiteit maar ook de logistieke sector(chauffeur vind ik boeiend) Proberen zou ik zeggen !
Vertaler in Hasselt (3500) - Robbie
Robbie
Hasselt
Nieuw
Na 14 jaar verschillende opdrachten uit te voeren in het onderwijs, durf ik te zeggen dat taal mijn kostbaarste werktuig is. Heeft u nood aan een heldere instructietaal, een samenvattende tekst, een kritisch oog op uw zelfgeschreven tekst? Contacteer me en samen tillen we jouw tekst een niveau hoger.
Vertaler in Kuringen (3511) - Valéry
Valéry
Kuringen
Nieuw
Na mijn masteropleiding in het internationaal en Europees recht ben ik reeds een tijdje als jurist aan de slag. Mijn schrijfvaardigheden zijn zeer goed en mijn kennis van het Engels en Frans is zeker aanwezig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Hasselt: geëvalueerd met 4.6 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Hasselt, teskt vertalen Hasselt, freelance copywriter Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden