vertaler engels Brecht

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Brecht

Vertaler engels in Schilde (2970) - Werner
Werner
Schilde
4.33/5 (15 reviews)
Als officier bij defensie heb ik niet alleen de theoretische kennis opgebouwd van het Frans en het Engels, maar ook praktische ervaring opgedaan in de staven en ter gelegenheid van internationale meetings.
Vertaler engels in Zoersel (2980) - Robert
Robert
Zoersel
4.83/5 (6 reviews)
Iemand plots ziek gevallen op kantoor, even extra veel werk, paperassen die eens opgeruimd moeten worden of een document dat dringend vertaald moet worden? Met mijn werkervaring in o.a. office management kom ik u graag snel en efficiënt ter hulp.
Vertaler engels in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Vertaler engels in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd goed geweest met talen. Ondanks dat ik er nooit iets mee gaan doen ben op vlak van studies, heb ik ze nog wel iets of wat onderhouden. Engels spreek ik zonder moeite, Frans is wat roestig geworden. Ik was altijd de vertaler van dienst toen er vrienden in nood zaten voor bepaalde schoolopdrachten of zelfs als we op reis waren.
Vertaler engels in Brecht (2960) - Linda
Linda
Brecht
Nieuw
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Vertaler engels in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Ervaring als vertaler in Brits-Zwitsers bedrijf en als copywriter in HR-bedrijf in het Antwerpse. Ik heb een near-native niveau Engels (C1-C2) qua lezen en schrijven.
Vertaler engels in Loenhout (2990) - René
René
Loenhout
Nieuw
Gepensioneerd tolk/vertaler, leraar Engels. Ik doe alle soorten vertalingen, ook van Frans naar Engels. Ik schrijf brieven en geef conversatielessen, privé of in kleine groepen. Ook bijles aan scholieren.
Vertaler engels in Schilde (2970) - Niloo
Niloo
Schilde
Nieuw
Opgegroeid in een huis waar wij Perzisch en Engels spraken. Dus als er iets speciefeik is waar u help voor nodig hebt in het Farsi/Dari naar Engels/Nederlands, kan u bij mij terecht.
Vertaler engels in Malle (2390) - Nico
Nico
Malle
Nieuw
Ik kan heel goed uit de voeten met Nederlands, verslaggeving, opstellen, samenvatten, nalezen... Mijn Engels is heel goed, Frans goed, dus ik kan ook vertalen van en naar...
Vertaler engels in Zoersel (2980) - Frederik
Frederik
Zoersel
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands maar ik ben ook zeer kundig in de Engelse taal. Ik kan u helpen met vertalen tussen Nederlands en Engels in beide richtingen.
Vertaler engels in Wuustwezel (2990) - Feliks
Feliks
Wuustwezel
Nieuw
Doordat ik in mijn vrije tijd graag schrijf ben ik enorm bekwaam in de Engelse taal. Daarnaast is ook mijn partner afkomstig van het VK. Doordat ik bijna 10 jaar vooral in het Engels communiceer ben ik zeer vloeiend in de Engelse taal. Deze is dan ook bijna mijn moedertaal.
Vertaler engels in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik heb economie moderne talen gestudeerd en daarmee ook mijn middelbaar afgerond. Ik hecht enorm veel belang aan schrijffouten,...etc. Ik ben een echte talenknobbel
Vertaler engels in Malle (2390) - Teca
Teca
Malle
Nieuw
Engels, Frans en Nederlands zijn talen die me zeker wel liggen. Vertalingen. Van Frans naar Nederland of Engels - Nederlands doe ik ook graag. Het vertalen of opstellen van een tekst in deze talen kan ik goed
Vertaler engels in Rijkevorsel (2310) - Gitte
Gitte
Rijkevorsel
Nieuw
Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal. Kan goed met woorden overweg. Oog voor detail.
Vertaler engels in Malle (2390) - Luna
Luna
Malle
Nieuw
Nederlands is de taal die ik spreek. ik heb voor school vaak veel opstellen te schrijven en dit gaat geweldig. ik ben vloeiend in engels en opstellen voor engels zijn ook geen probleem. met frans kan ik helpen maar dit gaat iets minder vlot.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Brecht: geëvalueerd met 4.58 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Brecht, prijs vertaling Engels Brecht, vertaler Engels Nederlands Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden