vertaler Brugge

Ontdek talentvolle vertalers in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Brugge

Vertaler in Brugge (8000) - Jan-willem
Jan-willem
Brugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben houder van een Master in de rechten, en heb gestudeerd te Gent en Parijs. In het professionele leven ben ik jurist, en heb dan ook praktische ervaring opgedaan in diverse rechtsdomeinen. In de praktijk dien ik dikwijls juridische documenten te vertalen, ik kan helpen met juridische vertalingen uit/naar het Engels en Frans (bv. conclusies, verzoekschriften, stukken, brieven, etc.).
Vertaler in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en Engels spreek ik dagdagelijks. Via het werk communiceer ik in het Engels omdat ik voor een internationaal bedrijf werk. Ik ben graag te hulp en zeer flexibel, hopelijk tot snel!
Vertaler in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Sinds schooltijd onophoudelijk verder gestudeerd. Levenslang leren is mijn motto. Naast informatica ben ik tevens een topper in taal. Ik doceer Nederlands, Frans, Engels, Duits en sinds 1 jaar ook Spaans. Wat Nederlands, Frans en Engels betreft kan ik jou ook helpen met het opstellen, opmaken en begeleiden van jouw vak. Gewoon doen!
Vertaler in Assebroek (8310) - Paul
Paul
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Ik begeleidde zowel mijn zus als mijn vrouw bij het schrijven van hun eindwerk. Onlangs had ik ook een laatstejaarsstudenten criminologie onder mijn hoede. Allemaal waren ze tevreden van de noeste arbeid die ik heb verzet om hun scriptie stilistisch en taalkundige te upgraden. De punten waren er ook naar !
Vertaler in Brugge (8000) - Mira
Mira
Brugge
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en mijn Engels is vloeiend. Van Nederlands naar Engels of van Engels naar Nederlands kan ik goed. Alles is bespreekbaar. Ik help je graag!
Vertaler in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Alles met vertalen, lezen van Engelse boeken. Ik volgde een richting met veel taalvakken. In hogeschool heb ik nog altijd veen vakken die Engelstalig zijn. Stuur gerust een berichtje met uw probleem.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Sint-andries (8200) - Astrid
Astrid
Sint-andries
Nieuw
Ik bezit een bachelordiploma Frans - Engels - Economie. Ik geef al 12 jaar les in het secundair onderwijs. Ook qua vertaalwerk heb ik al heel wat ervaring, onder andere in het vertalen van huurcontracten van vakantiewoningen. Aarzel niet om mij te contacteren! De tarifering gebeurt per vertaald woord, de uurprijs die ik meegeef is enkel een richtprijs.
Vertaler in Sint-andries (8200) - Dave
Dave
Sint-andries
Nieuw
De Engelse taal is voor mij een passie. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met Engelstalige films en series. Door de jaren heen is mijn Engels alleen maar verbeterd door te werken in de IT sector.
Vertaler in Assebroek (8310) - Fayza
Fayza
Assebroek
Nieuw
Franstalig Bijlesgever Frans in de omgeving van Brugge.
Vertaler in Sint-andries (8200) - Eline
Eline
Sint-andries
Nieuw
Vorig jaar heb ik een bachelordiploma gehaald in de Toegepaste Taalkunde. Daar ligt de focus vooral op de schriftelijke vaardigheden met vakken zoals: Schrijfvaardigheid, Vertaling (NL<-> DE; NL <-> IT) en Revisie. Na mijn master Tolken heb ik beslist om nog een master in de Bedrijfseconomie te volgen, daardoor ben ik flexibel en kunt u dus meteen bij mij terecht.
Vertaler in Blankenberge (8370) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Blankenberge
Nieuw
Ik koos voor de optie talen tijdens mijn opleiding en ben bijgevolg 3-talig. Ik schrijf niet alleen foutloos maar ook graag. Mijn passie voor schrijven heeft zich vertaald naar een blog. Voor al uw schrijfwerk moet u bij mij zijn.
Vertaler in Brugge (8000) - Maria del pilar
Maria del pilar
Brugge
Nieuw
Ben reeds drie jaar in het onderwijs geweest. Geef nu (vrijwillig) nederlands aan anderstaligen bij Untegraal school te Brugge. Ben geduldig en liefhebster nederlands spaans en frans.
Vertaler in Heist-aan-zee (8301) - Lindy
Lindy
Heist-aan-zee
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, Engels beschouw ik als mijn 2de taal aangezien ik dit dagelijks op mijn werk gebruik (zowel mondeling/schriftelijk) Snel een tekst vertalen is geen probleem voor mij. Mijn Frans is iets beperkter maar vertalingen FR--> Ndl moeten zeker lukken.
Vertaler in Sint-andries (8200) - Laura-jane
Laura-jane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Ik ben juridisch vertaler van opleiding voor de talen Nederlands en Engels en vandaar bied ik graag mijn diensten aan. Heeft u iemand nodig die foutloos voor u teksten kan opstellen of vertalen? I'm your girl!
Vertaler in Assebroek (8310) - Emma
Emma
Assebroek
Nieuw
Ik ben ervaren in vertalen, ik heb in het verleden heel vaak vertaald voor verschillende soorten doeleinden. Ik haalde altijd de hoogste punten van de klas voor Engels.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Brugge: geëvalueerd met 4.2 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Brugge, teskt vertalen Brugge, freelance copywriter Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden