vertaler Temse

Ontdek talentvolle vertalers in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Temse

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans van 'geboorte', Frans is moedertaal, Nederlands vadertaal, en beheers beide talen even goed. Als schrijver en vertaler heb ik die altijd grondig gebruikt.
Vertaler in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Vertaler in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Ik schrijf sinds enige tijd voor online magazines (Historiek bijvoorbeeld), maar ook voor literaire tijdschriften (Ambrozijn, Ballustrada). Bovendien verschijnt in december mijn boek 'De treurwilg'.
Vertaler in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (6 reviews)
Ik vind schrijven fijn zowel in het Nederlands als in het Frans en vertaal dan ook in beide richtingen. Maar niet alleen vertalingen, ook columns zijn mijn ding.
Vertaler in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Clyde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (2 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Sint-niklaas (9100) - Julia
Julia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Na mijn afstuderen aan de Academie voor Schone Kunsten,afdeling Grafische Kunsten, begon ik mijn carrière als kunstenaar-graficus, gespecialiseerd in ets en lytjografie. Tegelijk werkte ik als boekillustrateur bij verschillende uitgeverijen. Voor mijn creatief werk maak ik gebruik van verschillende schilderstechnieken. Ik neem deel aan de tentoonstellingen,kunstbeurzen en biennale's wereldwijd.
Vertaler in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Zeer goed in Spaanse taal (taallessen, vertalingen) - mijn partner spreekt Spaans gewerkt als vrijwilllige vertaler vanuit Spaans naar Nederlands voor een non-profit organisatie. verder ben ik goed tot zeer goed in Frans en Engels waarbij ik teksten zelfstandig correct kan vertalen
Vertaler in Bornem (2880) - Francois
Francois
Bornem
Nieuw
Als ervaren journalist en copywriter en erkend voedingsconsulent verzorg ik de redactie van je website of blog , persberichten, uitnodigingen... en geef ik voedingsadvies.
Vertaler in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student Handelsingenieur aan de UA. Ik spreek thuis Frans en schrijf ook prima Frans. Ik ben afgestudeerd met 75% voor het vak Frans in de richting moderne talen - wetenschappen aan het OLVC. Ik kan ook bijles Frans geven.
Vertaler in Dendermonde (9200) - Gaëlle
Gaëlle
Dendermonde
Nieuw
Je suis trilingue Je parle francais, neerlandais, anglais Je pourrai etre utile pour aider des enfants avec leurs devoirs de langues. Et les aider et leurs apporter un soutien dans la comprehension.
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb zelf veel ervaring met opstellen en taken schrijven. Door de grote focus hierop binnen mijn opleiding kan ik je perfect bijstaan.
Vertaler in Hemiksem (2620) - Evy
Evy
Hemiksem
Nieuw
Door mijn huidige job kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Voor mij een uitdaging en passie om hier allerhande oplossingen te zoeken voor mijn klanten. Het lijkt me dan ook super om jullie ook te helpen met allerhande Engelse/Franstalige documenten. Documenten uittypen en in een mooie lay out gieten? Ook geen enkel probleem! Andere administratieve taken? Just ask 😉
Vertaler in Lippelo (2890) - Jessica
Jessica
Lippelo
Nieuw
In mijn professioneel leven gebruik in deze talen continue. Ik ben ook getrouwd met een Franstalige man en we praten thuis een mengelmoes van NL en FR🤷‍♀️😁
Vertaler in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Temse: geëvalueerd met 5.0 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Temse, teskt vertalen Temse, freelance copywriter Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden