vertaler Oostende

Ontdek talentvolle vertalers in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Oostende

Vertaler in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
Oostende
5/5 (1 reviews)
Nederlands en frans zijn mijn moedertalen. Op het werk wordt er nooit meer beroep gedaan op een extern bureau voor vertalingen. Automatisch komt de baas naar mij toe (weliswaar zonder opslag ....) Ik spreek en schrijf al heel lang beide talen en dit zowel in zakelijke stijl als in de vrije tijd.
Vertaler in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben 3 talig opgevoed , Nederlands en Frans zijn mijn algemene talen dat ik thuis spreek . Engels heb ik geleerd op school en films en door te reizen .
Vertaler in Ichtegem (8480) - Sofia
Sofia
Ichtegem
Nieuw
Ik hou van talen en veel mensen zeggen vaak dat ik een taalknobble ben omdat ik mijn Nederlands in 1,5j heb geleerd, veel mensen zeggen vaak dat Nederlands moeilijk is maar ik vond het eigenljk mee vallen. Ik kan eventueel van Nederlands naar Engels vertallen en andersom! Dankje
Vertaler in Ichtegem (8480) - Timothy
Timothy
Ichtegem
Nieuw
Schrijven is één van mijn vele passies. Ik ben zelf ook bezig om een boek te schrijven. Misschien kan ik jou ook helpen om een opstel te schrijven! :)
Vertaler in Vlissegem (8421) - Ferdinand
Ferdinand
Vlissegem
Nieuw
Ik ben Licentiaat TEW UI Antwerpen, bachelor HandelsIng ULB Brussel, gedeeltelijk Middelbaar onderwijs Engeland, drietalig opgevoed (holl vader, franstalige moeder) engelse vriendenkring. Ben sinds 1999 drietalig opsteller en vertaler voor de NV Campo (opgericht in 1897) Beschik over een wagen. Geef ook conversatielessen in deze drie talen.
Vertaler in Oostende (8400) - Kenny
Kenny
Oostende
Nieuw
Al meer dan 12 jaar actief als Ghost writer voor diverse personen en organisaties. Ik heb ook al voldoende ervaring in het schrijven van onder andere boeken, muziek, scenario’s, … en dit zowel volledig op maat als via carte blanche
Vertaler in Oudenburg (8460) - Sigrid
Sigrid
Oudenburg
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik heb dictielessen en voordracht gevold en dit heeft me al heel veel geholpen tijdens mijn loopbaan. Engels heb ik meer dan 14 jaar toegepast op mijn werk. (Spreken en schrijven)
Vertaler in Oostende (8400) - Michel
Michel
Oostende
Nieuw
Samen een correcte tekst neerschrijven? Samen brainstormen over je thesis of eindwerk? Samen een spreekbeurt, powerpoint of presentatie voorbereiden? We pakken het samen aan.
Vertaler in Oostende (8400) - Ariane
Ariane
Oostende
Nieuw
Ik heb een jaar Toegepaste Taalkunde Engels - Spaans gestudeerd aan de universiteit Gent, en een Master of Science behaald aan de University of Bristol in Engeland. Ik heb mijn thesis uiteraard ook in het Engels geschreven en ben afgestudeerd met grote onderscheiding.
Vertaler in Mannekensvere (8433) - Noortje
Noortje
Mannekensvere
Nieuw
Al van kinds af aan ben ik erg geïnteresseerd in Engels, hierdoor is mijn Engels van een goed niveau. Daarnaast is Nederlands mijn moedertaal en ik geef ik dit vak in het secundair, Nederlands geen geheimen meer voor mij.
Vertaler in Oostende (8400) - Gustavo eduardo
Gustavo eduardo
Oostende
Nieuw
Spaans is mijn moedertaal. Ik heb een academische achtergrond in de journalistiek. Ik lees graag boeken van Latijns-Amerikaanse schrijvers en geef er commentaar op.
Vertaler in Mannekensvere (8433) - Rene
Rene Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mannekensvere
Nieuw
Ik ben vroeger programmeur en piloot geweest waardoor ik een level 6 engels heb behaald bij de verplichte test voor ICAO/EASA. Mijn engels is door mijn beroeps ervaring professioneel te noemen.
Vertaler in Leffinge (8432) - Annelies
Annelies
Leffinge
Nieuw
Ik ben leerkracht Engels en Nederlands van opleiding, waardoor beide talen voor mij geen geheimen hebben. Foutloos en taalkundig correct schrijven zijn mijn stokpaardjes, ook in het dagelijkse leven.
Vertaler in Gistel (8470) - Cloë
Cloë
Gistel
Nieuw
Schrijven en lezen zijn mijn passies. Nederlands is mijn moedertaal. En ik ben een master vertalen Engels en Spaans. Ik bied dus met plezier mijn diensten aan als vertaler. Dit is ook mogelijk voor Frans.
Vertaler in Oostende (8400) - Toinon
Toinon
Oostende
Nieuw
Ik ben vertrouwd in verscheidene administratieve taken, ook voor data input sta ik open. Ik heb bijna altijd in een Engelstalige omgeving gewerkt dus kan ik makkelijk in het Engels werken of vertalen naar Nederlands en omgekeerd
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Oostende, teskt vertalen Oostende, freelance copywriter Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden