vertaler Geel

Ontdek talentvolle vertalers in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Geel

Vertaler in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een grote interesse voor talen. Al van kleins af kreeg ik les in het Frans en Engels. Voor Frans heb ik een DELF B2 diploma. Daarnaast is Nederlands mijn moedertaal. Contacteer mij gerust.
Vertaler in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Momenteel zit ik in mijn tweede jaar Office Management Talen & Vertalen. Hierdoor ben ik volledig ondergedompeld in de talen: Nederlands, Frans en Engels en het vertalen van en naar deze talen. Daarnaast studeerde ik ook een jaar Leerkracht Lager Onderwijs, waar ik leerde op welke manier ik zaken moet aanleren aan kinderen.
Vertaler in Olen (2250) - Elena
Elena
Olen
5/5 (1 reviews)
Hebt u vertaling nodig? Met de combinatie Engels/Spaans/Nederlands kan ik u wel helpen. Ik ben ook filoloog en leerkracht met goede ervaring. Wij kunnen gemakkelijk afspreken.
Vertaler in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Frans - Nederlands, Engels - Nederlands of het schrijven van Nederlandstalige teksten zijn diensten die ik kan aanbieden. Mijn vriendin is Franstalig, ik spreek dus dagelijks de Franse taal en op heel regelmatige basis ook Engels vanwege mijn job als circusartiest.
Vertaler in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik ben ideaal als Engelse vertaler omdat ik vloeiend Engels spreek, schrijf en luister. Al van kleins af aan ben ik bezig met de taal. Ik kan ook een beetje Duits en Frans maar hier ben ik wel maar matig in.
Vertaler in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Vertaler in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik hou er van om mij te verdiepen in de Franse en de Engelse taal. Heeft u vertalingen nodig naar het Nederlands, laat het mij dan weten. Ik help u daarmee graag verder.
Vertaler in Mol (2400) - Liesbeth
Liesbeth
Mol
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Liesbeth, 31 jaar oud en 10 jaar geleden afgestudeerd als bachelor bedrijfsvertaler-tolk. In 2020 start ik als zelfstandig vertaler ENG/FR-NL in bijberoep. Via Listminut hoop ik enkele vertaalopdrachten binnen te halen. Aarzel niet om me te contacteren!
Vertaler in Geel (2440) - Jade
Jade
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, maar ik heb in een gezin opgevoed met een Engelse moeder. Ik ben perfect tweetalig en heb deze vaardigheid dus ook steeds goed kunnen onderhouden.
Vertaler in Herentals (2200) - Melissa
Melissa
Herentals
Nieuw
Ik spreek dagelijks tegen verschillende mensen Engels, en dit is over de jaren heen een soort van tweede taal geworden voor mij. Ik kan voor jou een tekst van Nederlands naar Engels vertalen of omgekeerd.
Vertaler in Geel (2440) - Anton
Anton
Geel
Nieuw
Als masterstudent Rechten aan de KU Leuven ben ik opgeleid om fijnzinnig met taal om te gaan en om kritisch te analyseren welke zinsdelen herhalend, te weinig nauwkeurig of grammaticaal incorrect zijn.
Vertaler in Meerhout (2450) - Yentl
Yentl
Meerhout
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb een C2 niveau in Engels. De vraag "of ik in het Engels ben opgevoed?" is mij al een tiental keer gesteld, maar niets is minder waar. In mijn vrije tijd ben ik ook vaak bezig met zelf schrijven, zowel in het Nederlands als Engels. Tijdens mijn lerarenopleiding Engels-Nederlands en master Engels, zijn mijn skills nog verder bijgeschaafd.
Vertaler in Oevel (2260) - Nell
Nell
Oevel
Nieuw
Ik ben studente leerkracht biologie, natuurwetenschappen, project algemene vakken. Mijn moedertaal is Nederlands. Ik ben graag een helpende hand en je kan bij mij terecht als je een vraag hebt of hulp nodig hebt.
Vertaler in Mol (2400) - Cederic
Cederic
Mol
Nieuw
Op een Europese school wordt je tweede taal al sinds het tweede lageren gegeven door leerkrachten waarvan dat hun moedertaal is. Nederlands is mijn moedertaal en Engels kan ik even goed. Duits heb ik ook al 4 jaar ervaring mee als derde taal.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Geel: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Geel, teskt vertalen Geel, freelance copywriter Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden