vertaler Sint-niklaas

Ontdek talentvolle vertalers in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Sint-niklaas

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans van 'geboorte', Frans is moedertaal, Nederlands vadertaal, en beheers beide talen even goed. Als schrijver en vertaler heb ik die altijd grondig gebruikt.
Vertaler in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Vertaler in Sint-niklaas (9100) - Julia
Julia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Na mijn afstuderen aan de Academie voor Schone Kunsten,afdeling Grafische Kunsten, begon ik mijn carrière als kunstenaar-graficus, gespecialiseerd in ets en lytjografie. Tegelijk werkte ik als boekillustrateur bij verschillende uitgeverijen. Voor mijn creatief werk maak ik gebruik van verschillende schilderstechnieken. Ik neem deel aan de tentoonstellingen,kunstbeurzen en biennale's wereldwijd.
Vertaler in Zele (9240) - Bayram
Bayram
Zele
Nieuw
Ik ben in 3 talen in staat om te lezen, schrijven en spreken namelijk Turks, Nederlands en Engels. Ik kan vertaalwerk doen en ook tekst controleren op fouten.
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb zelf veel ervaring met opstellen en taken schrijven. Door de grote focus hierop binnen mijn opleiding kan ik je perfect bijstaan.
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Jarenlang gewerkt voor uitgeverijen: opstellen van lessen, eindredactie, vertaling. Lees heel veel, zowel Nederlands als Engels. Heb ook in het laatste jaar middelbaar vele eindwerken en opstellen begeleid en gecorrigeerd.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Daknam (9160) - Marjan
Marjan
Daknam
Nieuw
Grote interesse en passie voor taal. Communicatie gestudeerd en werkzaam geweest in marketing & communicatie. Ik heb ervaring met schrijven, redigeren, vertalen en proofreaden in zowel Nederlands, Frans en Engels.
Vertaler in Hamme (9220) - Bart
Bart
Hamme
Nieuw
Professionele ervaring heb ik niet, maar als vrijwilliger vertaal ik regelmatig teksten uit het Spaans en het Engels. Graag lees ik ook uw teksten na op taal- of spelfouten. Een tekst zonder fouten maakt een wereld van verschil.
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Romina
Romina
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Doordat ik opgegroeid ben in een gezin die meerdere talen spreekt, ben ik opgegroeid met de Engelse taal, wat ervoor zorgt dat ik anderen zeker verder kan helpen in alle soorten vakjargon, grammatica, spreken , schrijven, lezen, enzovoort...
Vertaler in De klinge (9170) - Marcia
Marcia
De klinge
Nieuw
Alle corrigeerwerken en nalees documenten in Engels of Nederlands zal ik graag voor u nalezen en corrigeren indien nodig. Ook voor logo ontwerp en grafisch design bent u bij mij aan het juiste adres.
Vertaler in Lokeren (9160) - Bloss
Bloss
Lokeren
Nieuw
Ik ben in het bezit van een diploma leerkracht secundair onderwijs, keuzevak Engels. Ik woonde ook in de VS. Ik ben perfect tweetalig en kan u probleemloos helpen.
Vertaler in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, Engels heb ik geleerd tijdens mijn masteropleiding aan de universiteit van Gent waarbij de lessen en cursussen volledig in het Engels waren. Verder heb ik mijn Engelse kennis uitgebreid doordat ik werkzaam ben in een internationaal team waardoor er op de werkvloer uitsluitend Engels wordt gesproken. Ook geef ik vrijwillig Nederlandse les aan anderstalige collegas
Vertaler in Waasmunster (9250) - Marc
Marc
Waasmunster
Nieuw
Veel ervaring in kinderboeken en in (Franse) admnistratie. Lang gewerkt in een Engelstalig en nadien in een Franstalig internationaal bedrijf. Ervaring als Controller en verkoopsdirecteur.
Vertaler in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Engels spreek ik daarbovenop naast Nederlands ook dagelijks.
Vertaler in Nieuwkerken-waas (9100) - Rebeca
Rebeca
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Moet je een tekst t dringend vertalen? Schijven, nalezen of corrigeren van teksten/boeken/etc? Help nodig bij een vlot gesprek in Spaans? Ik kan u wel helpen in het Nederlands/ Spaans of Spaans /Nederlands... Tot binnenkort!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Sint-niklaas, teskt vertalen Sint-niklaas, freelance copywriter Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden