vertaler Leuven

Ontdek talentvolle vertalers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Leuven

Vertaler in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.9/5 (10 reviews)
Aangezien ik Rechten heb gestudeerd en werkzaam ben als jurist, kan ik jouw zoon of dochter helpen met het maken van opstellen. Dit kan zowel in het Nederlands (moedertaal), in het Engels (spreek ik vloeiend), als in het Frans (werkzaam in Brussel waardoor ik een behoorlijk niveau Frans heb).
Vertaler in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb niveau B2 voor zowel Engels als Frans behaald. Ik ben zowel voor mondelinge als schriftelijke producties in Frans, Engels en Nederlands in verschillende domeinen beschikbaar. Voor een gesprek, het nalezen, verbeteren en vertalen van (korte) teksten kan u meteen bij mij terecht!
Vertaler in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans en studeer ook Frans en Engels. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels is totaal geen probleem voor mij.
Vertaler in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Vertaler in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met het opstellen van wetenschappelijke artikels en het begeleiden daarvan. Vanuit mijn opleiding als bioloog (KUL) en vanuit mijn beroep als leerkracht seminarie (wetenschappelijk schrijven voor 6de jaar wetenschappen).
Vertaler in Linden (3210) - Stefanie
Stefanie
Linden
5/5 (2 reviews)
Ik heb aan de KU Leuven Taal- en Letterkunde gestudeerd, meer bepaald Engels en Nederlands. Ik ben moedertaalspreker Nederlands; voor Engels behaalde ik aan de universiteit C1.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, mijn moedertalen zijn Engels en Nederlands. Ik heb jarenlang professioneel vertaald naar het Engels, wil dit graag af en toe opnieuw doen. Ook revisies van Engelse teksten.
Vertaler in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Vertaler in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Vertaler in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Door lange tijd in het buitenland gewoond te hebben spreek ik perfect vloeiend Engels. Nederlands is echter mijn moedertaal en ik heb ik Vlaanderen de middelbare school afgestudeerd. Ik ben bereid om teksten van beide talen naar de andere te vertalen.
Vertaler in Kessel lo (3010) - Noémie
Noémie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn 2 moedertalen. Teksten opstellen en vertalen is voor mij geen enkel probleem, door mijn job als marketeer. Ik ben vaak bezig met het schrijven van copy
Vertaler in Linden (3210) - Joyce
Joyce
Linden
5/5 (1 reviews)
Als bachelor in Office management heb ik zeer veel talenkennis verworven. Opstellen maken of vertalen is voor mij bijna geen uitdaging maar een ontspanning. Ook op het werk doe ik dit zoveel mogelijk om patiënten te helpen de onderzoeken te begrijpen.
Vertaler in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Doordat ik lang in een hoofdzakelijk Engelse context heb gewerkt, kan ik vlot vertalen van en naar Engels. Ik ben iemand die de dingen die hij doet graag zorgvuldig en goed doet, en werk meestal snel.
Vertaler in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Eerstvolgend academiejaar start ik met taal- en letterkunde (Engels en Nederlands) aan KU Leuven. Ik ben zowel op schriftelijk als op mondeling vlak voor beide zeer bekwaam. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Vertaler in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van boeken lezen en schrijven, zowel in het Engels als het Nederlands. Ik ben gepassioneerd door taal en wil graag opstellen lezen/verbeteren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Leuven: geëvalueerd met 4.8 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Leuven, teskt vertalen Leuven, freelance copywriter Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden