vertaler Leuven

Ontdek talentvolle vertalers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Leuven

Vertaler in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans en studeer ook Frans en Engels. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels is totaal geen probleem voor mij.
Vertaler in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Vertaler in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met het opstellen van wetenschappelijke artikels en het begeleiden daarvan. Vanuit mijn opleiding als bioloog (KUL) en vanuit mijn beroep als leerkracht seminarie (wetenschappelijk schrijven voor 6de jaar wetenschappen).
Vertaler in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Vertaler in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik kom uit Nederland en ik heb 10 jaar in Wallonië gewoond waardoor ik perfect tweetalig ben met het Frans! Mijn engels is ook zeer goed. Ik ben heel taal gevoelig en vind het leuk om mensen te kunnen helpen :)
Vertaler in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan vertaler

Vertaler in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van boeken lezen en schrijven, zowel in het Engels als het Nederlands. Ik ben gepassioneerd door taal en wil graag opstellen lezen/verbeteren.
Vertaler in Leuven (3000) - Pepijn
Pepijn
Leuven
Nieuw
Ik ben al 8 jaar actief als professionele vertaler en tolk in de arbeidswereld, medische en juridische wereld. Ik sta garant voor kwaliteitsvolle vertalingen in de meest vertrouwelijke sfeer.
Vertaler in Leuven (3000) - Niels
Niels
Leuven
Nieuw
Vermits ik Latijn-Moderne Talen en vervolgens Communicatiewetenschapen gestudeerd heb, ben ik vertrouwd met talen. Bovendien werk ik 2x per week als student copywriter bij een architectenbureau alwaar ik Nederlandstalige teksten schrijf en deze ook vertaal naar het Engels.
Vertaler in Leuven (3000) - Jade
Jade
Leuven
Nieuw
aan de KU Leuven volg ik nu een Engelse master. Vorig jaar ben ik ook een half jaar naar Australië geweest, dus ik durf wel zeggen dat ik de Engelse taal goed onder de knie heb. Ik kan steeds helpen met vertalen, opstellen schrijven, bijles,...
Vertaler in Leuven (3000) - Alma
Alma
Leuven
Nieuw
Hey, mijn naam is Alma. Ik ben student in de kunsten maar ik ben ook gefascineerd door taal. Vertalen in het Engels is voor mij geen probleem. Ik help je graag!
Vertaler in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik kan mijn hele leven al goed overweg met woorden en teksten. Spel- of grammaticafouten vallen mij bovendien meteen op, met corrigeren en nalezen help ik dus graag. Verder heb ik een goede kennis van het Engels en degelijke kennis van het Frans. Ik kan Nederlands-Engels uitstekend in beide richtingen vertalen en vertaal ook prima van het Frans naar het Nederlands.
Vertaler in Leuven (3000) - Matthias
Matthias
Leuven
Nieuw
fjiejfiejgpijerpighwhgihweioghiowe'hg'oiwhgohw'ogh'o`ehgoh`e'ohgioerhgoie'hjrgoi'erhjer'iohgio'rhgiohweiofhweihfiowehfiohefioheiofhieohfioehifhweighwhghwghp
Vertaler in Leuven (3000) - Eliane
Eliane
Leuven
Nieuw
Ik hou heel veel van de schoonheid van taal en hou me er heel graag mee bezig. Frans, Nederlands en Engels is allemaal geen probleem van het ene naar het andere !
Vertaler in Leuven (3000) - Stan
Stan
Leuven
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik ben zeer taalvaardig (geschreven + mondeling). Ik studeerde aan de universiteit van Bologna (in het Engels) en volgde ook aan de KU Leuven veel Engelse vakken waardoor mijn Engels perfect is. Toefl test: 115/120. Momenteel volg ik een specialisatiemaster sociaal recht in het Frans, waardoor ook mijn Frans van hoog niveau is.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Leuven: geëvalueerd met 4.94 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Leuven, teskt vertalen Leuven, freelance copywriter Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden