tuinonderhoud Merksplas

Tuinonderhoud Merksplas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Merksplas

Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Dominiek
Dominiek
Merksplas
4.96/5 (27 reviews)
Hoi ik ben Dominiek, 61 jaar en sinds 2020 met pension. Van opleiding ben ik een A2 elektro-mechanieker maar ik houd mij ook graag bezig met transport en kleine grondwerken. Ik heb een flinke aanhangwagen kieper van 3,5 Ton (netto laadvermogen 2,6 ton laadvloer 1,8 x 3,3meter) .Ik heb ook een kniklader (mini buldozer) met een hefvermogen van 1000 Kg waarvoor ik een hele reeks gereedschappen heb.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (14 reviews)
Ik ben Tino, 47 jaar, zeer actief persoon die niet graag stilzit of kan stilzitten. Graag werk ik buiten in de tuin. Ik heb groene handen. Zowel het gras afdoen als snoeien, ik sta voor u klaar. Ik wil mijn hulp aanbieden.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (8 reviews)
Hoi, mijn naam is Marie uit Beerse en ik ben 24 jaar. Doorheen de week werk ik voltijds overdag, maar 's avonds en in het weekend heb ik vaak tijd over. Deze tijd zou ik willen vullen met het helpen van anderen. Dit door bijles te geven (voornamelijk wiskunde), huisdieren te wandelen, kleine klusjes uit te voeren, ... noem maar op. Hopelijk tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Jörg een jongeman van 21 jaar. In mijn vrije tijd zou ik graag een extra spaarcentje bijverdienen. Ik heb een opleiding gevolgd in houtbewerking , en heb een jaar ervaring in de meubelsector. Uiteindelijk ben ik bouwkundig tekenaar geworden. Doe-het-zelven vind ik dan ook geweldig en zie graag een lach op het gezicht van mijn klanten.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Bart ,zelfstandige in bijberoep. Mijn voornaamste bezigheid is het afbreken van bomen d.m.v. touwtechnieken ,hierdoor kan men bij kleine werken de huur van een hoogtewerker besparen. Ook doe ik kleinere klussen van het metsen van een muur tot het repareren van een lekkende kraan . Mocht u iemand zoeken voor hulp bij deze werken ,laat me gerust iets weten
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Fierens
Fierens
Merksplas
5/5 (2 reviews)
hallo, ik ben Robbie, 36 jaar zelfstandig geweest en hierdoor noodzakelijk op technisch en organiserend vlak een beetje duizendpoot geworden. Allerhande kleine klussen staan dagelijks op de to do-lijst. Eerlijkheid boven alles: kan ik het, doe ik het. Indien niet wordt dit ook steeds openlijk gezegd. ik kijk er naar uit. Groeten Robbie
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
dag allemaal , mijn naam is Niel 22 jaar . en ik ben graag bezig, ik ben heel precies als het om afwerking gaat . en probleemoplossend denken is een van mijn sterkste kanten . ik sta voor veel jobs open . hopelijk tot snel !
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Jens
Jens
Beerse
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben jens. Een student en ik zoek naar werk, ik ben zeer gemotiveerd en niet snel afgeleid. Ik kan ook goed zware arbeid verrichten. Ik ben ook zeer flexibel in het aantal uren dat ik moet werken.
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Raoul
Raoul
Merksplas
5/5 (1 reviews)
Beschikbaar gedurende de weekends, voor kleinere werken week avond. Voor het snoeien van hagen en/of bomen. Algemene tuinieren. Eigen vervoer en eventueel aanhanger. Verschillend eigen materiaal voor handen.
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara, een alleenstaande mama van 37 jaar. Ik woon in Merksplas en zou graag een centje bijverdienen. Ik doe dit omdat ik het nodig heb, maar ook omdat ik het graag doe. Ik ben verpleegkundige dus als ik iemand kan helpen ben ik blij :-). Verder hou ik veel van dieren en van in de natuur te zijn. Tuinklussen, boodschappen, wandelen... Ik start liefst zo snel mogelijk! fr-nl-enga
Tuinonderhoud in Wortel (2323) - Jef
Jef
Wortel
Nieuw
Ik ben Jef, werk deeltijds als bediende. Ik wil je graag helpen met je tuinwerk. Ik doe dit graag, heb zelf ook een grote tuin. Voor het maaien van grote grasperken en scheren van tuinen kan je mij contacteren.
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Kyara
Kyara
Merksplas
Nieuw
Hey, ik ben Kyara een meisje die houd van klusjes doen, babysitten op je deugenieten en nog zoveel meer. Ik ben een sociaal meisje dat houd van andere mensen te helpen. Zelf volg ik de richting verzorging in vti spijker ( Hoogstraten). Ik hou ervan om te knutselen, te spelen, koekjes te bakken en nog zoveel meer :)
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Roy
Roy
Merksplas
Nieuw
Ik ben roy, 21 jaar, ik werk 39uur per week als aluminium tig lasser. Ik heb altijd als weekendwerk in de horeca gewerkt en als tuinman. Graag zou ik nog wat extra bijverdienen in de avonden/weekenden.
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Junior
Junior
Merksplas
Nieuw
Ik ben Junior 23 jaar ik heb 7 jaar land en tuinbouw gestudeerd dus ben wel een handige Harry 😊 Ik heb ervaring in de tuinbouw en grondwerken Ben ook zeer gemotiveerd en niet bang om mijn hande vuilte maken
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Debby
Debby
Beerse
Nieuw
Hey iedereen! Mijn naam is Debby en ik ben op zoek naar een bijverdienste tijdens mijn pensioen. Ik kom uit Beerse en ben een echte dierenliefhebber. Daarom wil ik graag mijn vrije tijd spenderen in de natuur of in bijzijn van dieren. Ik ben vaak beschikbaar en kunnen dit allemaal samen bespreken. Dus als ik je kan helpen, SHOOT! Lieve groetjes, Debby Wel als FLEXI JOB .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Merksplas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Merksplas: geëvalueerd met 5.0 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Merksplas, tuinier Merksplas, hovenier Merksplas, tuinaannemer Merksplas, onderhoud tuin Merksplas, opruimen groenafval Merksplas, tuinonderhoud prijzen Merksplas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden