tuinonderhoud Weelde

Tuinonderhoud Weelde: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Weelde

Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (14 reviews)
Ik ben Tino, 47 jaar, zeer actief persoon die niet graag stilzit of kan stilzitten. Graag werk ik buiten in de tuin. Ik heb groene handen. Zowel het gras afdoen als snoeien, ik sta voor u klaar. Ik wil mijn hulp aanbieden.
Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Laurens
Laurens
Oud-turnhout
5/5 (6 reviews)
Hej ik ben Laurens (26j) en werk als onderofficier bij defensie sinds mijn 18. Ik ben elektricien van opleiding en heb gaande weg door mee te gaan met zelfstandige vakmannen ook wel wat kennis opgedaan in schrijnwerkerij, schilderen, dakwerken, metselen, isolatie plaatsen, etc. Daar waar vakmannen uw kleine klusjes niet graag uitvoeren ben ik steeds bereid deze voor u uit te voeren.
Tuinonderhoud in Weelde (2381) - Frankie
Frankie
Weelde
5/5 (4 reviews)
mijn naam is frankie en ben 62 jaar en op pensioen en heb dus veel tijd en wil graag deze tijd gebruiken om klusjes op te knappen en hopelijk lukt het hier want stilzitten is niks voor mij en voel zelf dat ik nog heel wat kan doen,zelf ben ik heel betrouwbaar en flexibel en kan goed zelfstanding werken. grt en hopelijk tot binnenkort
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey iedereen, Ik ben Filip uit Turnhout en ben werkzaam als paardenverzorger en klusjesman. Daar ik en mijn partner pas een appartement hebben gekocht zijn wat extra centen meer dan welkom. Ik ben technisch geschoold en beschik over een flinke dosis logisch denkvermogen. Tevens ben ik stipt, ordelijk en perfectionistisch. Graag sta ik jullie bij met het nodige.
Tuinonderhoud in Ravels (2380) - Bertus
Bertus
Ravels
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als tuinier, zorgkundige en in de horeca. Ik kan ook klinkers leggen, ben een teamspeler en zeer sociaal. Ik voer mijn taak altijd snel en zorgvuldig uit met de nodige precisie .
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Even me voorstellen, Ik ben Bart . Ik wil mijn diensten aanbieden waar mensen met bepaalde werken niet weten hoe ze eraan moeten beginnen te helpen om het tot een mooi resultaat te brengen. Waar ze het echt niet weten hoe het moet, kan ik het voor hun oplossen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Khalid en ik ben 41 jaar ik heb heel wat vrije tijd ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen ik vind dit een goed platform ik heb ervaringen in diverse bands
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Michael
Michael
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Michael. Ik ben een zeer handige jongeman van 22 jaar. Zelf ben ik ervaren muzikant en ben ik dus veel bezig met muziek. Ik ben nog opzoek om wat bij te klussen in mijn vrije tijd om wat extra centjes te verdienen. Ik ben een zeer vlotte jongen dus zelfs de moeilijkste klusjes schrikken mij niet af.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Nehemias
Nehemias
Turnhout
Nieuw
Bonjour à tous, je m'appelle Nehemias. Je suis salvadorien. Je suis professeur d'anglais. Je voudrais vous aider à apprendre et améliorer votre langue. Mais aussi si vous avez besoin avec votre jardin je quelque connaissance. Finalement je pourrais garder votre enfants quand vous êtes occupés. Je parle espagnol, anglais et français. A vous
Tuinonderhoud in Weelde (2381) - Jeroen
Jeroen
Weelde
Nieuw
Voor een kerstboom groot of klein moet je bij jero zijn.in pot of op kruis . Tussen 1 en 3 meter hoog verschillende soorten Af hallen of leveren alles mogelijk te bezichtigen te weelde . Goede kwaliteit is onze prioriteit
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Gilbert
Gilbert
Turnhout
Nieuw
Als jarenlang zelfstandig werkend kok ben ik vanwege de crisis op dit moment op zoek naar een uitdagende job als hulpkok, traiteur, medewerker in een horecagroothandel, maar ook in bijvoorbeeld de groenvoorziening/tuinonderhoud. Ik ben 54 jaar en wil graag de handen ui t de mouwen steken.
Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Mauro
Mauro
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben Mauro, 16 jaar oud en werk graag, ik help er graag mensen mee en ik verdien er ook aan, ik werk graag in de tuin en kan ook goed met technologie om, ik kook ook graag en ik help graag, voor de rest ben ik vrij sportief.
Tuinonderhoud in Ravels (2380) - Rafael
Rafael
Ravels
Nieuw
Ik heb op veel verschillende plekken gewerkt zoals horeca, spingkastellen, Soudal... Momenteel tuinier ik veel. En vind het zeker leuk om te doen. In mijn vrije tijd voetbal ik en fitness.
Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Nassim
Nassim
Oud-turnhout
Nieuw
Ik heb al heel wat ervaring qua jobs. (Tuinieren,horeca,Fabriek) Op dit ogenblik ben ik meer bezig met tuinieren. Het werk bevalt me wel en is leuk om te doen. Mijn hobby’s zijn voetbal en paardrijden.
Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Ian
Ian
Oud-turnhout
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben Ian 19 jaar en afgestudeerd als bewakingsagent. Ik kan mijn mannetje staan in tuinwerk, en ander zwaar werk schrikt mij niet af. Ik beschik over een eigen wagen en kan dus me verplaatsen in de provincie Antwerpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Weelde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Weelde: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Weelde, tuinier Weelde, hovenier Weelde, tuinaannemer Weelde, onderhoud tuin Weelde, opruimen groenafval Weelde, tuinonderhoud prijzen Weelde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden