tuinwerken Turnhout

Tuinwerken Turnhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Turnhout

Dominiek is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Merksplas (2330) - Dominiek
Dominiek
Merksplas
4.95/5 (19 reviews)
Hoi iedereen, Ik wil u graag helpen bij het wat zwaardere tuinwerk, ik heb een compacte kniklader 1,3 meter breed en een flinke aanhanger die prima van pas kom voor allerhande werken: Uittrekken van struiken en (kleine) bomen Afbreken en afvoeren van omheiningen en tuinhuizen Afvoeren van steenpuin - grof vuil - snoeihout - grote boomstammen en stronken Allerhande graafwerken - Vellen van bomen.
Tuinwerken in Beerse (2340) - Silas
Silas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
5/5 (3 reviews)
* Rooien van bomen, struiken, hagen * Frezen van boomstroken * Hakselen van takken * Uitgraven van boomstronken * Gazonfrezen * Grondwerken: uitgraven opritten, terrassen, … * Nivelleringswerken * Graafwerken * Rioolwerken * Kleine afbraakwerken
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Als ex zwembadbouwer maak ik elke tuin uniek. Van graafwerken tot metsen en zelfs het volledig plaatsen van terrassen en tuinverlichtingen. Geen klus is mij vreemd.
Tuinwerken in Beerse (2340) - Jens
Jens
Beerse
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed de basis van het tuinieren en ik kan zware arbeid verrichten als dit nodig is. Ik werk goed door en heb niet veel pauze nodig om effectief te kunnen werken
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren tuinman en kan met tuinmachines omgaan. Vooral tuinen renoveren met graafwerken en grondwerken kan ik goed. Ik werk graag met een tuinfrees en verticuteermachine. Ik kan beton leggen en terras leggen. Voor je zware tuin werken heb ik een team om snel te werken. Graag kom ik je grond opwerken en er een echte tuin van maken. Met vriendelijke groeten. Gunter
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hello iedereen Ik ben geschikt voor het zware tuinwerk en zeer dynamische ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken ik bied mijn hulp en hopelijk u dromen waar te maken
Tuinwerken in Kasterlee (2460) - Thierry
Thierry
Kasterlee
Nieuw
Ervaring in tuinwerken, aanleggen, snoeien van bomen en of bomen verwijderen. Ontmossen, grasmaaien hagen scheren enz... Ik werk snel en correct, zo spaart u geld !
Tuinwerken in Oud-turnhout (2360) - Ian
Ian
Oud-turnhout
Nieuw
Mijn ouders hebben een grote tuin en van kinds af heb ik steeds aan het helpen geweest bij het onderhoud hiervan. Nu ik ouder ben doe ik wat zwaarder tuinwerk zoals hagenscheren, perken proper maken en schors opleggen.
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Mohamed
Mohamed
Turnhout
Nieuw
Mijn naam is Mohamed. Ik doe tuinonderhoud en tuinaanleg in het Nederlands en het Engels. Gras aanleggen, gras maaien, hagen snoeien, bloembladen onderhouden, noem maar op. Laat de jobs maar groeien, ik kom ze snoeien.
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Jaouad
Jaouad
Turnhout
Nieuw
Sterk team die ervaring heeft met tuinieren, grondwerk, uitgraaf Werkzaamheden. Stratenmaker bouwafval mee nemen. We horen bij interesse graag van u
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Carlos
Carlos
Turnhout
Nieuw
Reeds heb ik gewerkt bij iemand waarbij ik zware tuinwerken moest uitvoeren. Ik heb al gewerkt met cement en beton. Ik heb ook al heel veel moeten graven om putten te maken. Laatst heb ik ook 2 bomen omgezaagd en de wortels uit de grond geschupt.
Tuinwerken in Beerse (2340) - David
David
Beerse
Nieuw
Voor allerhande tuinwerken of aanleg van terrassen zwembaden daken tuinhuizen kan u terecht bij mij. Geen karwei is met te veel en zwaar werk schrikt me zeker niet af
Tuinwerken in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
Nieuw
Vellen van bomen klieven van hout scheren van hagen kleine snoeiwerken frezen en inzaien voor jou gazon . Geen klus is teveel alles bespreekbaar . Neem gerust contact op .
Tuinwerken in Oud-turnhout (2360) - Wilfried
Wilfried
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben een hardewerker, van zwaar werk ben ik niet vies. Bovendien kan ik met een graafmachine rijden en verticuteermachine bedienen, freesmachines bedienen. Ook met een minigraver Kortom ervaring met zware tuinwerken. Voor grotere werken beschik over een ervaren team. Ik kom graag jouw tuin renoveren een kelder graven of een zwembad uitgraven Met mvgr Will.
Tuinwerken in Beerse (2340) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
Nieuw
Door mijn kennis van touwtechnieken kan ik op een veilige en goedkope manier een te groot geworden boom in uw tuintje ontmantelen .ook voor het opruimen van omgewaaide of beschadigde bomen kan ik u helpen .alles is bespreekbaar .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Turnhout: geëvalueerd met 4.82 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Turnhout, tuinaanleg Turnhout, terras aanleggen Turnhout, tuinaannemer Turnhout, omheining plaatsen Turnhout, tuin werken Turnhout, werken in de tuin Turnhout, tuinontwerp Turnhout, tuinhulp lage prijs Turnhout, tuinarchitect Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden