tuinonderhoud Rijkevorsel

Tuinonderhoud Rijkevorsel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Rijkevorsel

Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Dirk
Dirk
Rijkevorsel
4.98/5 (61 reviews)
Hoi, Mijn naam is Dirk en ben 57 jaar . Mijn hobby is tuinieren en daarom wil ik graag bij anderen die er geen tijd voor hebben of niet meer kunnen de tuin onderhouden of meehelpen. Mijn prioriteit is uw tevredenheid ! Ben eerlijk en betrouwbaar en heb eigen wagen en aanhangwagen. Kan ook afval naar containerpark brengen.
Dominiek is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Dominiek
Dominiek
Merksplas
4.95/5 (19 reviews)
Hoi ik ben Dominiek, 61 jaar en sinds 2020 met pension. Van opleiding ben ik een A2 elektro-mechanieker maar ik houd mij ook graag bezig met transport en kleine grondwerken. Ik heb een flinke aanhangwagen kieper van 3,5 Ton (netto laadvermogen 2,6 ton laadvloer 1,8 x 3,3meter) .Ik heb ook een kniklader (mini buldozer) met een hefvermogen van 1000 Kg waarvoor ik een hele reeks gereedschappen heb.
Tuinonderhoud in Hoogstraten (2320) - Laurens
Laurens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoogstraten
5/5 (18 reviews)
Geen zin of tijd of geen vervoer om zelf tuinafval, grofvuil, bouwafval, zelf naar het containerpark te brengen, dan kunt u altijd terecht bij ons. Wij zorgen voor OPHALING AAN HUIS en zetten ons in om een VASTE PRIJS op voorhand met u af te spreken. Het LEEGHALEN van (uitgeleefde,vervuilde) woningen, ophaling van overige goedere (NA OF TIJDENS VERHUIZINGEN) zit tevens ook in ons pakket.
Tuinonderhoud in Malle (2390) - Guido
Guido
Malle
5/5 (14 reviews)
Hallo ik ben 65 mijn name is g uido en Ben sinds kort op pensioen.Na het werk bij mijn kinderen heb ik nog wat tijd om bv mee te helpen in de tuin of met mijn aanhangwagèn te verhuizen. Ik hoor het wel als je op mij will beroep doen.
Tuinonderhoud in Malle (2390) - Kenneth
Kenneth
Malle
5/5 (4 reviews)
Jonge gemotiveerde man die een centje wil bijverdienen . Heb een rijbewijs B en eigen wagen . Wil alles doen van transport tot kleine klusjes tot tuinieren. Ben beschikbaar in het weekend en elke sag na 16u .
Tuinonderhoud in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
dag allemaal , mijn naam is Niel 22 jaar . en ik ben graag bezig, ik ben heel precies als het om afwerking gaat . en probleemoplossend denken is een van mijn sterkste kanten . ik sta voor veel jobs open . hopelijk tot snel !
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Malle (2390) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Malle
5/5 (1 reviews)
Wij doen zowel buiten als binnen onderhoud: Hagen scheren, bomen snoeien, gras maaien, bloemperken, terrassen, paden onderhouden Kleine grondwerken, gevels en goten reinigen.... Even als: Schilderwerken, glasvezel plakken, herstellingen en afwerking en in hout Laminaat, parket en vinylvloeren leggen Kleine herstellingen en uitbreidingen aan waterleiding en elektrische installaties...
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Pascal
Pascal
Beerse
Nieuw
Hallo iedereen , ik ben Pascal 46 jaar en woon te Beerse. Ik heb een diploma Electro-Mechanica, alsook een getuigschrift hulp sportmonitor. Thuis doe ik veelal als zelf , klussen ,koken ,kuisen enz. Ik ben sociaal, gemotiveerd en behulpzaam en ook sportief. Daar ik over veel vrije tijd beschik , wil ik me engageren voor andere mensen in de buurt. Mijn motto : Voor alles is er een oplossing !
Tuinonderhoud in Wortel (2323) - Jef
Jef
Wortel
Nieuw
Ik ben Jef, werk deeltijds als bediende. Ik wil je graag helpen met je tuinwerk. Ik doe dit graag, heb zelf ook een grote tuin. Voor het maaien van grote grasperken en scheren van tuinen kan je mij contacteren.
Tuinonderhoud in Hoogstraten (2320) - Jos
Jos
Hoogstraten
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Jos en ben juist met vervroegd pensioen, 60 jaar. Ik ben een handige klusser die van alles wel een beetje op de hoogte is. Van opleiding ben ik automekanieker, maar was mijn laatste jaren actief in een bedrijf van kartonnage. Thuis doe ik zelf het onderhoud van tuin en binnenshuis. Schilderen, goten kuisen en dergelijke behoren ook tot de taken. Kortom algemeen onderhoud.
Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Jelle
Jelle
Rijkevorsel
Nieuw
Ben 28 jaar en woon op de looiweg. Op de eerste plaats natuurlijk als bijverdienste dus een centje extra is altijd welkom, maar ook kom ik graag onder de mensen en ben ik niet vies van de handen uit de mouwen te steken.
Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rijkevorsel
Nieuw
Hey iedereen, ik ben sam en zelfstandig in bijberoep. Begint jullie oprit , terras en of schutting vuil te zien, begint er groenaanslag te groeien of wilden jullie het gewoon nog eens laten onderhouden en opfrissen. Dan kom ik jullie daar graag bij helpen. Ik ben in het bezit van al het nodige proffesione matriaal. Aarzel zeker niet om mij vrijblijvend te contacteren
Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Sam
Sam
Rijkevorsel
Nieuw
Halo ik ben sam 23 jaar, woonachtig in rijkevorsel. Ik werk vooral snachts waardoor ik overdag tijd heb om nog een centje bij te verdiene. Ik kan u helpe met exterieure reinigingen bv terras, oprit, dakgoot... ook sta ik klaar om u te helpen met transport. Indien u vragen heeft over mij en mijn manier van werken hoor ik deze graag.
Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Shqiprim
Shqiprim
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben een man met ervaring op meerdere sector in bouw,als metselwerk, schilderen,isolatie,meubel monteren,tuinhouden etc ik kan zich verplaatsen overal ik heb rijbewis B en vooral ben ik correct en stipt
Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Kristof
Kristof
Rijkevorsel
Nieuw
hey ik ben kristof 28 jaar uit rijkevorsel, ik ben van hoofdberoep koffiebrander en graag zou ik via deze weg wat extra werk zoeken. ben iemand die niet graag stil zit en werk liefst zoveel mogelijk. ik ben vrij handig en kan zowel voor kleine klusjes in huis ( schilderwerken enz ) als voor klusjes is de tuin ( tuinonderhoud, snoeien, enz werk in 2 ploegenstelsel mvg
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Rijkevorsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik maakte voor de eerste keer gebruik van ring twice. Ben zeker van plan dit meer te doen. ”
Rik
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Rijkevorsel: geëvalueerd met 4.99 door 119 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Rijkevorsel, tuinier Rijkevorsel, hovenier Rijkevorsel, tuinaannemer Rijkevorsel, onderhoud tuin Rijkevorsel, opruimen groenafval Rijkevorsel, tuinonderhoud prijzen Rijkevorsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden