tuinonderhoud Gierle

Tuinonderhoud Gierle: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Gierle

Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Jan
Jan
Vosselaar
5/5 (19 reviews)
Ik ben Jan 22 jaar en ben op dit moment een elektricien. Ik heb een rijbewijs B en verplaats mij met de auto of fiets. Ik heb ook 2 honden en ben sociaal aangeleg. Ik spreek engels frans en Nederlands. Ik ben een gemotiveerde werkacht en verdien graag een centje bij voor mijn toekomst verder op te bouwen. Ik ben bereid om alle verschillende interventies en klusjes aan te nemen en te volbrengen.
Tuinonderhoud in Gierle (2275) - Nick
Nick
Gierle
4.78/5 (9 reviews)
Hoi ik ben een behulpzame jonge man van 27jaar met al 10 jaar ervaring in centrale verwarming en sanitaire installaties Graag sta ik tot uw dienst voor kleine en grotere klusjes om een extra centje bij te verdienen. Mvg Nick
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Maarten
Maarten
Beerse
5/5 (9 reviews)
34 jaar en gemotiveerd om andere mensen te helpen met mijn vaardigheden. Het geeft me voldoening om anderen te helpen. Als ik moet kiezen om mensen gelukkig te maken of een serie op netflix te binchwatchen, dan is de keuze snel gemaakt.
Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Wil graag een extra centje bijverdienen om te spenderen aan leuke activiteiten. Ben bijna steeds beschikbaar en heb een wagen ter beschikking. Ben nog zeer actief en hou van allerlei thuisklussen, tuin werken, schilderwerken, transportdiensten enz..... Sta open voor een verscheidenheid van activiteiten.
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Dirk
Dirk
Lille
5/5 (2 reviews)
Ik ben Dirk 56 jaar ik heb wat ervaring in renovatie, klusjes alsook tuinonderhoud en kan U met plezier ondersteunen in bepaalde taken dienaangaande. Ik kijk alvast uit naar een aangename samenwerking.
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben Bert, zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Zelf ben ik het bezit van al het nodige professioneel materiaal en gereedschap om aan al je noden te voldoen. Specialiteiten zijn: tuinonderhoud, plaatsen van houten terrassen, plaatsen van omheining, schilderwerken en elektriciteitswerken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Lille (2275) - Jeffrey
Jeffrey
Lille
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Jeffrey 28 jaar oud en al een jaar of 14 gebeten door de groene vinger microben. Ik werk vast op de groendienst van de gemeente. Mijn opleidingen heb ik genoten op het veld van een boomtechnische adviseur en een jager.
Tuinonderhoud in Gierle (2275) - Robin
Robin
Gierle
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Robin uit Lille. Ik ben een handige loodgieter. Ik heb een goede conditie en kan hard werken in de tuin. Daarnaast sta ik ook paraat voor huishoudelijke klusjes. Eerlijkheid en respectvol !
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Gerben
Gerben
Lille
Nieuw
Dag allemaal ik ben Gerben, Ik doe voor u kleine reparaties, tuinwerken, Klinkers leggen en kleine bouwwerken. Snelle service en betrouwbare kwaliteit. U mag me gerust contacteren voor meer informatie! Ook koerier dienst
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Ik ben Kurt. 41 jaar uit Beerse en werk momenteel als monteur. Komt u handen te kort in de tuin, ik kom u helpen. Uw gazon verticuteren, bemesten. Uw tuin opruimen. Bomen helpen uitdoen. Liefst omgeving Beerse en Kempen. Enkel tijd in het weekend
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Jordy
Jordy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
Nieuw
Ik ben iemand die al 10 jaar actief is in bouw materialen waardoor ik een enorme kennis heb van bouw materialen en oplossingen . Ik ben actief in tuin onderhoud aanleg lootgieterei en andere kleine werkzaamheden. hoofd activiteit is tuin aanleg van A tot Z.
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Cédric
Cédric
Lille
Nieuw
Hallo Ik ben Cedric 20 jaar oud, ik studeer op dit moment In ThomasMore. ben op zoek naar wat bijverdiensten want dit kan een student af en toe nog gebruiken. In mijn werk ben ik precies en gemotiveerd.
Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Beste, Ik ben Filip en heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klusjes in huis, Vooral in verband met het oplossen van problemen met computers en wifi. Mijn vrienden trommelen me vaak op om te schilderen en behangen, of bij het in elkaar zetten van lastige kasten en andere meubelen. Mijn vrienden laten vaak het onderhoud van de tuin ook over aan mij. Groeten, Filip
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Ruben
Ruben
Lille
Nieuw
Hoi allen , ik ben Ruben; woonachtig te wechelderzande, 27jaar. Heb veel ervaring in verschillende vakgebieden en ben bereid zelfstandig een opdracht in handen te nemen of mensen te helpen/ondersteunen bij projecten .Voornamelijk gespecialiseerd in bomen kappen, tuinen onderhouden,dekvloer leggen, schilderen,.. Verder is geen werk te vuil of te zwaar voor mij ! Uitdaging gezocht
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Johan
Johan
Kasterlee
Nieuw
Hallo, ik ben Johan, gepensioneerd. Ik zou graag nog wat bijverdienen om wat meer leuke dingen te kunnen doen met mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben zeer gemotiveerd en proper. Ik heb al jaren in men eigen tuin gewerkt. Maar ben recentelijk verhuisd naar een appartement en mis de tuin. want ik heb echt groene vingers.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Gierle

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Gierle: geëvalueerd met 4.83 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Gierle, tuinier Gierle, hovenier Gierle, tuinaannemer Gierle, onderhoud tuin Gierle, opruimen groenafval Gierle, tuinonderhoud prijzen Gierle,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden