tuinonderhoud Tielen

Tuinonderhoud Tielen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Tielen

Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Kristof
Kristof
Kasterlee
5/5 (12 reviews)
Hallo, ik ben Kristof en ben 36 jaar. Mijn hoofdberoep is brandweerman, maar heb een graduaatopleiding electro mechanica. Door de shiften heb ik veel vrije tijd, die ik nuttig wil invullen. Ik krijg al veel voldoening van mijn hoofd beroep, maar zou graag ook terug meer met techniek willen bezig zijn. Klusjes in en rond het huis is helemaal mijn ding, alsook onderhoud van de tuin.
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Kobe
Kobe
Kasterlee
5/5 (12 reviews)
Hallo, mijn naam is Kobe 25 jaar, ik werk in 2 ploegen waardoor ik toch nog redelijk wat vrije tijd heb deze zou ik liever benutten door mensen te helpen waardoor financieel dit voor mij ook interresant is. Ik hou ervan met mijn handen bezig te zijn evt helpen verhuizen, kleine klussen en in de tuin te werken gras afrijden, hagen scheren, enz..
Tuinonderhoud in Gierle (2275) - Nick
Nick
Gierle
4.78/5 (9 reviews)
Hoi ik ben een behulpzame jonge man van 27jaar met al 10 jaar ervaring in centrale verwarming en sanitaire installaties Graag sta ik tot uw dienst voor kleine en grotere klusjes om een extra centje bij te verdienen. Mvg Nick
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Rens
Rens
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Hallo mijn naam is Rens. Ik zit in mijn laatste jaar houttechnieken. Hier bij bied ik graag mijn diensten aan om u te helpen bij eender welke klus waar ik mijn handen uit de mouwen kan steken. Ik kan mij zelf omschrijven als iemand die heel nauwkeurig werkt en kan ook zeker probleemoplossend denken. Ik kijk er naar uit om u te helpen. Tot binnenkort
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Dirk
Dirk
Lille
5/5 (2 reviews)
Ik ben Dirk 56 jaar ik heb wat ervaring in renovatie, klusjes alsook tuinonderhoud en kan U met plezier ondersteunen in bepaalde taken dienaangaande. Ik kijk alvast uit naar een aangename samenwerking.
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben Bert, zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Zelf ben ik het bezit van al het nodige professioneel materiaal en gereedschap om aan al je noden te voldoen. Specialiteiten zijn: tuinonderhoud, plaatsen van houten terrassen, plaatsen van omheining, schilderwerken en elektriciteitswerken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Lille (2275) - Jeffrey
Jeffrey
Lille
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Jeffrey 28 jaar oud en al een jaar of 14 gebeten door de groene vinger microben. Ik werk vast op de groendienst van de gemeente. Mijn opleidingen heb ik genoten op het veld van een boomtechnische adviseur en een jager.
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Gerben
Gerben
Lille
Nieuw
Dag allemaal ik ben Gerben, Ik doe voor u kleine reparaties, tuinwerken, Klinkers leggen en kleine bouwwerken. Snelle service en betrouwbare kwaliteit. U mag me gerust contacteren voor meer informatie! Ook koerier dienst
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Cédric
Cédric
Lille
Nieuw
Hallo Ik ben Cedric 20 jaar oud, ik studeer op dit moment In ThomasMore. ben op zoek naar wat bijverdiensten want dit kan een student af en toe nog gebruiken. In mijn werk ben ik precies en gemotiveerd.
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Johan
Johan
Kasterlee
Nieuw
Hallo, ik ben Johan, gepensioneerd. Ik zou graag nog wat bijverdienen om wat meer leuke dingen te kunnen doen met mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben zeer gemotiveerd en proper. Ik heb al jaren in men eigen tuin gewerkt. Maar ben recentelijk verhuisd naar een appartement en mis de tuin. want ik heb echt groene vingers.
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Thierry
Thierry
Kasterlee
Nieuw
Hallo, ik ben Thierry. Heel handig met verfborstels, houtwerken, verbouwingen, elektriciteit en sanitair tot zelfs in de tuin zijn geen jobs te veel.... Als uw klusjes net iets beter en of sneller moeten afgeraken.... twijfel niet !
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Lex
Lex
Kasterlee
Nieuw
Ik ben lex een jonge werknemer actief in de hout sector en zoek een extra bijverdienste groetjes...................................................... ......................................................
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Jony
Jony
Kasterlee
Nieuw
Ben vrijwel altijd beschikbaar Ben handig in de sector het handwerk werk graag buiten en ben ook heel vriendelijk ben klantvriendelijk en ben goed in de omgang met mensen snap heel snel dingen en leer heel snel
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Richard
Richard
Lille
Nieuw
Graag help ik u een handje met allerlei klussen in en rond huis. Zelf de laatste jaren al enkele appartementen verbouwd. Het geeft me ontzettend veel voldoening om mooie dingen te realiseren. Mijn moto...wat je zelf doet, doe je beter 😉 Professionelen met oog voor detail die perfect werk willen leveren aan een normale prijs zijn helaas nog zelden te vinden. Mijn key eigenschap...perfectionist.
Tuinonderhoud in Kasterlee (2460) - Wim
Wim
Kasterlee
Nieuw
Ik heb bijna 10 jaar ervaring in de bouw als metser en ik doe ook veel andere klussen zelf. Zoals schilderen, Tegelen, kleine houtconstructies maken. Ik ben ook te vinden om in de tuin het gras te maaien en dergelijke. Ik ben een eerlijk, betrouwbaar en stipt persoon die zijn werk zo goed mogelijk probeert uit te voeren!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Tielen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Tielen: geëvalueerd met 4.96 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Tielen, tuinier Tielen, hovenier Tielen, tuinaannemer Tielen, onderhoud tuin Tielen, opruimen groenafval Tielen, tuinonderhoud prijzen Tielen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden