tuinonderhoud Oud-turnhout

Tuinonderhoud Oud-turnhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Oud-turnhout

Tuinonderhoud in Retie (2470) - Rob
Rob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Retie
4.88/5 (8 reviews)
Hey iedereen! Mijn naam is Rob, 41 jaar en altijd gemotiveerd om te helpen! Door mijn jarenlange job in de bouwsector heb ik kennis en ervaring opgedaan omtrent riolerings- en klinkerwerken. Ook voor tuinwerken en kleinere klusjes ben ik de juiste man voor jou. Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag verder!
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Gert
Gert
Turnhout
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Gert en zoek allerhande klusjes in of in de buurt van Turnhout , als er werkmateriaal voor nodig is , hoop ik dat u erover beschikt daar mijn arsenaal beperkt is. Voor al uw klusjes groot of klein moet u bij Gert zijn .
Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Laurens
Laurens
Oud-turnhout
5/5 (6 reviews)
Hej ik ben Laurens (26j) en werk als onderofficier bij defensie sinds mijn 18. Ik ben elektricien van opleiding en heb gaande weg door mee te gaan met zelfstandige vakmannen ook wel wat kennis opgedaan in schrijnwerkerij, schilderen, dakwerken, metselen, isolatie plaatsen, etc. Daar waar vakmannen uw kleine klusjes niet graag uitvoeren ben ik steeds bereid deze voor u uit te voeren.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Nick , Spontane en eerlijke jongeman van 38 jaar die al 15 jaar in de doe het zelf (bouwmarkt) werkt Ook doe ik al vele jaren klusjes in en rondom het huis ,aan materiaal is er geen gebrek heb voor elke klus professioneel gereedschap meeste merken zijn festool en dewalt en geen enkele klus is me te veel , ook doe ik al jaren schrijnwerkerij kasten op maat enz
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Hallo mensen, Ik ben een vakman met 25 jaar ervaring in alle technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair en renovatiewerken). Afgestudeerd in Energietechnieken en de eerste man om advies te geven over energieverbruik.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Dag, ik ben Robbie woonachtig te Turnhout. Ik ben een handige Harry die werkt in de bouw en vroeger ook in een groendienst heeft gewerkt. In het weekend of savonds ben ik bereid om mensen een handje te helpen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Jens, ingenieur van opleiding en werker van afkomst. Kwarteeuw levenservaring en tijdens de weekdagen aan de slag als industrieel projectmanager in de wereld van isolatieglas. Onder het motto "nooit genoeg praktijkervaring" op zoek naar klusjes om avonden en weekends nuttig in te vullen. Niet bang voor vuile handen, fysiek zwaar of net precisiewerk.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey iedereen, Ik ben Filip uit Turnhout en ben werkzaam als paardenverzorger en klusjesman. Daar ik en mijn partner pas een appartement hebben gekocht zijn wat extra centen meer dan welkom. Ik ben technisch geschoold en beschik over een flinke dosis logisch denkvermogen. Tevens ben ik stipt, ordelijk en perfectionistisch. Graag sta ik jullie bij met het nodige.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
beste. ik ben een ervaren tuinman. Tuinen onderhouden. hagen scheren., gazon aanleggen en onkruid wieden is mijn specialiteit. Bovendien ben ik een specialist ramenwasser. Ik was je ramen glashelder. . mvg Gunter
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Even me voorstellen, Ik ben Bart . Ik wil mijn diensten aanbieden waar mensen met bepaalde werken niet weten hoe ze eraan moeten beginnen te helpen om het tot een mooi resultaat te brengen. Waar ze het echt niet weten hoe het moet, kan ik het voor hun oplossen.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Khalid en ik ben 41 jaar ik heb heel wat vrije tijd ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen ik vind dit een goed platform ik heb ervaringen in diverse bands
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Hallo, Ik help u graag verder met klusjes en karweien die u zelf niet kan uitvoeren. Werken in de tuin, laminaat, schilderen, opruimen, afval verwijderen, poetsen, inboedel leegmaken, renovaties of kleine karweien van allerlei. Bij mij kan je terecht voor een eerlijke prijs. Ik heb veel ervaring met het leveren en plaatsen van verlichting van zowel binnen als buitenverlichting. Ook tuinen.
Tuinonderhoud in Oud-turnhout (2360) - Jeroen
Jeroen
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben Jeroen en ik zit in mijn laatste jaar industrieel ingenieur. Naast mijn studie zou ik graag een centje bijverdienen. Ik ben zeer gemotiveerd en ben graag constant met allerlei praktische dingen bezig. Tuinbouw, schilderwerk, transport, ... Voor grotere klusjes kan u altijd rekenen op mij en mijn vriend Quinten die samen een leuk team vormen!
Tuinonderhoud in Arendonk (2370) - Michel
Michel
Arendonk
Nieuw
Beste,ik ben michel en ben hobbyist tuinman ikzelf ben machineoperator en werk in een twee ploegenstelsel dus af en toe heb ik wel wat tijd over om eventueel een tuinklus uit te voeren, ik beschik zelf over het nodige materiaal om de meeste klussen te kunnen klaren . Met vriendelijke grt. Michel
Tuinonderhoud in Arendonk (2370) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Arendonk
Nieuw
Hallo, Ik ben Philip een 37 jarige jongeman dewelke sedert lange tijd ervaring heeft in het volledige aanbod van verhardingswerken. Gaande van grondwerk tot aanplanting. Indien u voor mij kiest kiest u voor iemand die de oprit van zijn klant uitvoert zoals hij het zelf zou willen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Oud-turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik maakte voor de eerste keer gebruik van ring twice. Ben zeker van plan dit meer te doen. ”
Rik
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Oud-turnhout: geëvalueerd met 4.72 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Oud-turnhout, tuinier Oud-turnhout, hovenier Oud-turnhout, tuinaannemer Oud-turnhout, onderhoud tuin Oud-turnhout, opruimen groenafval Oud-turnhout, tuinonderhoud prijzen Oud-turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden