tuinonderhoud Beerse

Tuinonderhoud Beerse: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Beerse

Tuinonderhoud in Rijkevorsel (2310) - Dirk
Dirk
Rijkevorsel
4.98/5 (61 reviews)
Hoi, Mijn naam is Dirk en ben 57 jaar . Mijn hobby is tuinieren en daarom wil ik graag bij anderen die er geen tijd voor hebben of niet meer kunnen de tuin onderhouden of meehelpen. Mijn prioriteit is uw tevredenheid ! Ben eerlijk en betrouwbaar en heb eigen wagen en aanhangwagen. Kan ook afval naar containerpark brengen.
Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Jan
Jan
Vosselaar
5/5 (22 reviews)
Ik ben Jan 22 jaar en ben op dit moment een elektricien. Ik heb een rijbewijs B en verplaats mij met de auto of fiets. Ik heb ook 2 honden en ben sociaal aangeleg. Ik spreek engels frans en Nederlands. Ik ben een gemotiveerde werkacht en verdien graag een centje bij voor mijn toekomst verder op te bouwen. Ik ben bereid om alle verschillende interventies en klusjes aan te nemen en te volbrengen.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Maarten
Maarten
Beerse
5/5 (9 reviews)
34 jaar en gemotiveerd om andere mensen te helpen met mijn vaardigheden. Het geeft me voldoening om anderen te helpen. Als ik moet kiezen om mensen gelukkig te maken of een serie op netflix te binchwatchen, dan is de keuze snel gemaakt.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (8 reviews)
Hoi, mijn naam is Marie uit Beerse en ik ben 24 jaar. Doorheen de week werk ik voltijds overdag, maar 's avonds en in het weekend heb ik vaak tijd over. Deze tijd zou ik willen vullen met het helpen van anderen. Dit door bijles te geven (voornamelijk wiskunde), huisdieren te wandelen, kleine klusjes uit te voeren, ... noem maar op. Hopelijk tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Wil graag een extra centje bijverdienen om te spenderen aan leuke activiteiten. Ben bijna steeds beschikbaar en heb een wagen ter beschikking. Ben nog zeer actief en hou van allerlei thuisklussen, tuin werken, schilderwerken, transportdiensten enz..... Sta open voor een verscheidenheid van activiteiten.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Silas
Silas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
5/5 (3 reviews)
Hallo, Mijn naam is Silas, 30 jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag wat klusjes zoals tuin- en klinkerwerken maar ook rioolwerken. Door mijn tewerkstelling in de wegenbouw heb ik hierin al heel wat ervaring kunnen opdoen. Met mijn luisterend oor voer ik graag de werken uit naar de wensen van de klant, met het oog op een perfect resultaat. Groetjes silas
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Christophe
Christophe
Beerse
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Christophe, ik ben 59 jaar en in pensioen. Ik heb dus wat tijd over om af en toe een klus te klaren en zo iemand te helpen aan een economische prijs. Ik weet wat tegenwoordig een vakman kost en hoe moeilijk het soms is om iemand vast te krijgen om een klus te klaren. Mijn moto is stiptheid, correct werk naar correct loon.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Bart ,zelfstandige in bijberoep. Mijn voornaamste bezigheid is het afbreken van bomen d.m.v. touwtechnieken ,hierdoor kan men bij kleine werken de huur van een hoogtewerker besparen. Ook doe ik kleinere klussen van het metsen van een muur tot het repareren van een lekkende kraan . Mocht u iemand zoeken voor hulp bij deze werken ,laat me gerust iets weten
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Jens
Jens
Beerse
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben jens. Een student en ik zoek naar werk, ik ben zeer gemotiveerd en niet snel afgeleid. Ik kan ook goed zware arbeid verrichten. Ik ben ook zeer flexibel in het aantal uren dat ik moet werken.
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Pascal
Pascal
Beerse
Nieuw
Hallo iedereen , ik ben Pascal 46 jaar en woon te Beerse. Ik heb een diploma Electro-Mechanica, alsook een getuigschrift hulp sportmonitor. Thuis doe ik veelal als zelf , klussen ,koken ,kuisen enz. Ik ben sociaal, gemotiveerd en behulpzaam en ook sportief. Daar ik over veel vrije tijd beschik , wil ik me engageren voor andere mensen in de buurt. Mijn motto : Voor alles is er een oplossing !
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Ik ben Kurt. 41 jaar uit Beerse en werk momenteel als monteur. Komt u handen te kort in de tuin, ik kom u helpen. Uw gazon verticuteren, bemesten. Uw tuin opruimen. Bomen helpen uitdoen. Liefst omgeving Beerse en Kempen. Enkel tijd in het weekend
Tuinonderhoud in Lille (2275) - Jordy
Jordy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
Nieuw
Ik ben iemand die al 10 jaar actief is in bouw materialen waardoor ik een enorme kennis heb van bouw materialen en oplossingen . Ik ben actief in tuin onderhoud aanleg lootgieterei en andere kleine werkzaamheden. hoofd activiteit is tuin aanleg van A tot Z.
Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Beste, Ik ben Filip en heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klusjes in huis, Vooral in verband met het oplossen van problemen met computers en wifi. Mijn vrienden trommelen me vaak op om te schilderen en behangen, of bij het in elkaar zetten van lastige kasten en andere meubelen. Mijn vrienden laten vaak het onderhoud van de tuin ook over aan mij. Groeten, Filip
Tuinonderhoud in Beerse (2340) - David
David
Beerse
Nieuw
Bent u op zoek naar een correcte dak en gevelreiniger tegen een goede prijs neem dan zeker contact op. Het reinigen van uw daken en gevels geeft een meerwaarde aan uw huis! Als ook kan dakcoating gedaan worden
Tuinonderhoud in Vosselaar (2350) - Guy
Guy
Vosselaar
Nieuw
Flexijob gepensioneerde polyvalent alle klussen fysiek in orde ervaring timmerman schrijnwerker alle onderhoud binnen en buiten dag nacht weekeind alles is mogelijk engels goed , Frans goed ,thai redelijk , Nederlands.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Beerse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Beerse: geëvalueerd met 5.0 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Beerse, tuinier Beerse, hovenier Beerse, tuinaannemer Beerse, onderhoud tuin Beerse, opruimen groenafval Beerse, tuinonderhoud prijzen Beerse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden