tuinonderhoud Willebroek

Tuinonderhoud Willebroek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Willebroek

Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Kazim
Kazim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
4.95/5 (22 reviews)
Ik kan alle klusjes werk,tuin onderhoud ,schilderen,tegelen,ik heb camionet ik kan avfal of gedoeren vervoeren,gyroc ,ramen,zonnepaneel,rolluik endakgoot kuisen,schoorsteeen vegen.help u graag verder
Tuinonderhoud in Heffen (2801) - Edwin
Edwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heffen
4.91/5 (11 reviews)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Blaasveld (2830) - Bart
Bart
Blaasveld
5/5 (11 reviews)
Hallo,ik ben 45 jaar en kan me regelmatig vrij maken om jou te helpen. Ik kan me met de auto/fiets verplaatsen en kan helpen met klusjes in de tuin, iets afhalen van pakjes, honden uitlaten,.... Ook kan ik tips geven bij de opvoeding van honden gezien mijn ervaring op dat vlak.
Tuinonderhoud in Blaasveld (2830) - Emin
Emin
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben een handige harry die zich kan uitleven in de tuin als binnenhuis. De puntje op de i is een must bij me. Eerlijk, vriendelijk, proper en altijd open voor een babbeltje, je zal nog willen abonneren om me wekelijks eens te mogen zien ;). Neem gerust contact op voor uw allerlei karweitjes of klusjes of iets anders dat ik voor u kan doen.
Kris is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Kris
Kris
Willebroek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een stevige dertiger en wil graag mijn handen uit mijn mouwen steken om u te kunnen helpen. Zelf heb ik al veel ervaring opgedaan bij het isoleren en afwerken van huis en tuin. Ik probeer altijd mijn uiterste best te doen om een zo hoog mogelijke afwerking te bereiken en u tevreden te stellen. Tot binnenkort
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben een punctuele en snelle werker. Ik werk zeer graag in de tuin en help jullie dus graag verder met zulke zaken. Ik ben zelfstandige in bijberoep en ik kom uw klussen met veel plezier uitvoeren! Hopelijk tot binnenkort
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Blaasveld (2830) - Dirk
Dirk
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Ik ben een doe het zelver die niet bang is om zen handen vuil te maken en van alle klusjes wel een beetje op de hoogte is , van reparaties tot zelf stukken ontwerpen in hout of metaal of metsen . Enkel bezetten begin ik niet aan , dat is het enigste .heb ook zelf vele machines dus weinig of geen machines hoeven gehuurd te worden
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Beste mensen,Ik ben Tony en kom uit willebroek , 43 jaar, werk overdag en papa van een studerende dochter en zou langs deze weg na mijn dagjob of weekend mijn diensten aanbieden zo ik een centje kan bijverdienen. Ikzelf heb (werk)ervaring op verschillende vlakken zoals gybroc, schilderwerk,tuin,bomen snoeien en vellen,chauffeur,begeleider,keukenhulp,verhuizer. Ben betrouwbaar,verzorgd en stipt!
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
Nieuw
ik ben een jong en dynamisch bedrijf dat instaat voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin en verhardingswerken. We werken steeds heel nauw samen met de klant om tot het gewenste resultaat te komen.
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Tibo
Tibo
Willebroek
Nieuw
Hallo, mijn naam is Tibo.Ik ben 16 jaar en woon zowel in Willebroek als in Beveren.Ik ben een optimistische jongen, die bereid is om een aantal klusjes uit te voeren voor u.Ook ben ik sociaal en behulpzaam.Waarom doe ik dit ? Ik doe dit om een wat extra centjes te verdienen.
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Bruno
Bruno
Willebroek
Nieuw
Werk graag buiten . Zowel fijn. Als grof werk . Schilderen liever niet. Heb van alles kaas gegeten zoals ze zeggen . Bezit een aanhangwagen om afval weg te voeren. Ben nu zelf bezig met men eigen verbouwingen.(de tweede maal)
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Bent u op zoek naar begeleiding? Ik ben een jonge gemotiveerde begeleider voor ouderen, sportlessen en bijlessen op schools niveau. Zelf sta ik in het onderwijs en heb dus heel wat vrije tijd die ik nuttig wil opvullen.
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Jelle
Jelle
Willebroek
Nieuw
hey iedereen, ik ben Jelle 27jaar en woon in Willebroek. een centje bijverdienen kan nooit geen kwaad en zeker niet als ik u hiermee kan helpen. zelf ben ik wel vrij handig en heb altijd een auto beschikbaar. heb een basiskennis elektriciteit en werk zeer graag in de tuin, alsook op de baan voel ik mij goed. ben je geïnteresseerd laat me dan zeker iets weten. grtjs Jelle
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Davy
Davy
Willebroek
Nieuw
Beste ik ben davy en ben een werknemer ik heb 6 jaar bouwschool gevolgd en kan hier en daar kleine klussen maken ik huis en kan onderhoud van de tuin doen Ik woon ook in een iets ouder huis waar ik alle kleine zaken zelf maak.
Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Wesley
Wesley
Willebroek
Nieuw
Hallo Ik ben wesley heb 17 jaar als chef kok gewerkt maar door medische omstandigheden ben ik helaas moeten stoppen met werken maar ben niet bepaald een mens om elke dag thuis stul te zitten daarom zou ik evt klusjes (gras afdoen ,haag afdoen, lamp omhooghangen ) of boodschappen of met u naar winkel rijden willen aanbieden (heb auto) om een centje bij te verdienen en bezigheid en sociaal contact
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Willebroek: geëvalueerd met 4.91 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Willebroek, tuinier Willebroek, hovenier Willebroek, tuinaannemer Willebroek, onderhoud tuin Willebroek, opruimen groenafval Willebroek, tuinonderhoud prijzen Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Willebroek?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Willebroek.

Wat kost tuinonderhoud in Willebroek?

De prijzen voor tuinonderhoud in Willebroek hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Willebroek
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Willebroek bepaald?

Een tuinonderhoud in Willebroek brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Willebroek vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Willebroek
Tuinonderhoud Willebroek€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Willebroek doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Willebroek te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Willebroek goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Willebroek geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Willebroek is nodig om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Willebroek te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Willebroek.

Tuinonderhoud in Willebroek kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Willebroek te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Willebroek houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Willebroek zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Willebroek blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Willebroek te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Willebroek

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Willebroek

Haag halve meter inkorten - onderhoud voortuin met steentjes - Tuinmain - Haag snoeien in Willebroek (2830) - Tuinman - Andere in Willebroek (2830) - gras maaien en snoeien - Tuinman
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden