Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Deurne

Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.82/5 (33 reviews)
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (16 reviews)
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ben een specialist in tuinonderhoud. Lever zuiver, propper werk waar u tevreden over zult zijn. U wensen worden uitgevoerd tegen een mooi prijs. U kunt gerust contact met mij opnemen om het 1 en ander te bespreken. Gr M
Tuinman in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
De verzorging van een tuin is zeer belangrijk. Het is een stuk natuur waar we tot rust kunnen komen en genieten van het goede weer. Ik kom graag helpen bij het onderhouden van uw tuin. Ik ben niet bang om vuil te worden.
Tuinman in Deurne (2100) - Only
Only Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben daniel werk in tuin onderhoud heb mijn camionnetje voor al u tuin onderhouds
Tuinman in Deurne (2100) - Freek
Freek
Deurne
Nieuw
Naast men fotografie ben ik een handige harry die graag zijn handen vuilmaakt en geniet van een harde dag werk. Ik ben leergierig en een nieuwe uitdaging ga ik niet uit de weg. Indien u hulp nodig heeft met uw tuin help ik u graag
Tuinman in Deurne (2100) - Shirley
Shirley
Deurne
Nieuw
Meer dan 10jr ervaring . Hagen scheren gras maaien onkruid wieden etc niets schrikt me af . Ik ben een harde werker en hou ervan om buiten te werken goed of slecht weer.
Tuinman in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Heb ervaring met klusjes in de tuin van de familie en zorg met aandacht voor uw tuin. Ik bezit geen grote kennis van het tuinieren maar kan klusjes opknappen die veel moeite kosten
Tuinman in Deurne (2100) - Ilias
Ilias
Deurne
Nieuw
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Deurne (2100) - Abder
Abder
Deurne
Nieuw
Ik hou ervan om in tuinen te werken en stond thuis bekend om mijn groene vingers. Ik neem allerlei taken op (zoals in mijn beschrijving staat) en zal uw tuin met alle zorgvuldigheid en professionaliteit behandelen.
Tuinman in Deurne (2100) - Jaimy
Jaimy
Deurne
Nieuw
Ik heb tuinbouw 5 jaar gevolgd op school ik ben niet afgestudeerd maar ik weet wel wat ik moet doen en doe het ook graag ik heb groene vingers en hou wel van van de natuur
Tuinman in Deurne (2100) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
heb al veel keer mijn voortuin en achteruin netjes gemaaid en verzorgd ik de juiste zicht als ik eraan moet beginnen en het brent mij tot rust en maakt mij blij als ik andere kan helpen
Tuinman in Deurne (2100) - Frederiek
Frederiek
Deurne
Nieuw
Ik heb een jarenlange ervaring met alles wat groen is, of blauw of rood of paars. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, maaien, snoeien, verluchten van gazon, bladeren opruimen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Simone
Simone
Deurne
Nieuw
Ik heb enkel ervaring als hulp van mijn vader en ik vind het zo leuk! Dus als je een gezellige, enthousiaste hulp zoekt ben ik je perfecte tuinvrouw.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Deurne: geëvalueerd met 4.97 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Deurne, betaalbare tuinman Deurne, tuinman gezocht Deurne, gras maaien Deurne, haag snoeien Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Deurne: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Deurne is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Deurne namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Deurne

Een tuinman in Deurne zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Deurne? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Deurne zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Deurne

In het takenpakket van een tuinman Deurne is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Deurne zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Deurne

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Deurne. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Deurne helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Deurne?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Deurne in te schakelen. Een tuinman Deurne is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Deurne?

Een tuinman in Deurne is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Deurne aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Deurne ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Deurne prijs
Tuinman Deurnetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Deurne en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Deurne
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Deurne gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Deurne? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Deurne te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Deurne vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Deurne te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Deurne met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Deurne! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en degelijke tuinman in Deurne vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Deurne een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Deurne selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Deurne

snoeien van twee boompjes - Omheining tuin - Tuinman - Gras maaien in Deurne (2100)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden