Vind de beste tuinman van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
4.82/5 · 33 reviews
2100 Deurne
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
5/5 · 11 reviews
2100 Deurne
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Ben een specialist in tuinonderhoud. Lever zuiver, propper werk waar u tevreden over zult zijn. U wensen worden uitgevoerd tegen een mooi prijs. U kunt gerust contact met mij opnemen om het 1 en ander te bespreken. Gr M
Tuinman in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
De verzorging van een tuin is zeer belangrijk. Het is een stuk natuur waar we tot rust kunnen komen en genieten van het goede weer. Ik kom graag helpen bij het onderhouden van uw tuin. Ik ben niet bang om vuil te worden.
Tuinman in Deurne (2100) - Only
Only Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben daniel werk in tuin onderhoud heb mijn camionnetje voor al u tuin onderhouds
Tuinman in Deurne (2100) - Freek
Freek
Nieuw
2100 Deurne
Naast men fotografie ben ik een handige harry die graag zijn handen vuilmaakt en geniet van een harde dag werk. Ik ben leergierig en een nieuwe uitdaging ga ik niet uit de weg. Indien u hulp nodig heeft met uw tuin help ik u graag
Tuinman in Deurne (2100) - Shirley
Shirley
Nieuw
2100 Deurne
Meer dan 10jr ervaring . Hagen scheren gras maaien onkruid wieden etc niets schrikt me af . Ik ben een harde werker en hou ervan om buiten te werken goed of slecht weer.
Tuinman in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Nieuw
2100 Deurne
Heb ervaring met klusjes in de tuin van de familie en zorg met aandacht voor uw tuin. Ik bezit geen grote kennis van het tuinieren maar kan klusjes opknappen die veel moeite kosten
Tuinman in Deurne (2100) - Ilias
Ilias
Nieuw
2100 Deurne
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Deurne (2100) - Abder
Abder
Nieuw
2100 Deurne
Ik hou ervan om in tuinen te werken en stond thuis bekend om mijn groene vingers. Ik neem allerlei taken op (zoals in mijn beschrijving staat) en zal uw tuin met alle zorgvuldigheid en professionaliteit behandelen.
Tuinman in Deurne (2100) - Jaimy
Jaimy
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb tuinbouw 5 jaar gevolgd op school ik ben niet afgestudeerd maar ik weet wel wat ik moet doen en doe het ook graag ik heb groene vingers en hou wel van van de natuur
Tuinman in Deurne (2100) - Dennis
Dennis Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2100 Deurne
heb al veel keer mijn voortuin en achteruin netjes gemaaid en verzorgd ik de juiste zicht als ik eraan moet beginnen en het brent mij tot rust en maakt mij blij als ik andere kan helpen
Tuinman in Deurne (2100) - Frederiek
Frederiek
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb een jarenlange ervaring met alles wat groen is, of blauw of rood of paars. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, maaien, snoeien, verluchten van gazon, bladeren opruimen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Simone
Simone
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb enkel ervaring als hulp van mijn vader en ik vind het zo leuk! Dus als je een gezellige, enthousiaste hulp zoekt ben ik je perfecte tuinvrouw.

Tuinman Deurne: geëvalueerd met 4.97 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Deurne, betaalbare tuinman Deurne, tuinman gezocht Deurne, gras maaien Deurne, haag snoeien Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Deurne: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Deurne is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Deurne namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Deurne

Een tuinman in Deurne zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Deurne? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Deurne zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Deurne

In het takenpakket van een tuinman Deurne is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Deurne zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Deurne

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Deurne. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Deurne helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Deurne?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Deurne in te schakelen. Een tuinman Deurne is expert in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Deurne?

Een tuinman in Deurne is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Deurne aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Deurne ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Deurne prijs
Tuinman Deurnetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Deurne en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Deurne
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Deurne gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Deurne? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Deurne te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Deurne vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Deurne te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Deurne met elkaar te vergelijken. Uw grasperk afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Deurne! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een goede en bekwame tuinman in Deurne vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Deurne een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Deurne selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Deurne

snoeien van twee boompjes - Omheining tuin - Tuinman - Gras maaien in Deurne (2100)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden