tuinman Brecht

Tuinman Brecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Brecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (30 reviews)
Ik werk al meer dan 10 jaar als tuinman . Zowel voor gras af te rijden, snoeien, bladeren rijven, onkruid verwijderen, aanleg van tuinpaden, aanleg oprit in klinkers of tegels, verwijderen van bomen, plaatsen van een omheining, dingen planten, opruimen van uw aval en wegvoeren naar het containerpark,...
Tuinman in Brecht (2960) - Michail
Michail
Brecht
4.97/5 (29 reviews)
Hallo. Ik ben Michail en werk op vrijdagen als tuinman. Ik woon in Brecht en heb mijn eigen materiaal (heggenschaar, kettingzaag, versatool voor hoge hagen/bosmaaien/hoge takken te zagen,...). Ik heb wel geen trekhaak of aanhangwagen voor het afvoeren van afval, al heb ik wel een hakselaar om grote takken en snoeiafval om te hakselen voor uw compost. Laat gerust weten indien u nog vragen heeft.
Debby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
4.94/5 (17 reviews)
Hallo, Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt! Tarieven check tuinmangids be/tuinonderhoud-prijzen/ heb je een veel goedkopere tuinman, zal je dit ook aan het resultaat merken!
Tuinman in Brecht (2960) - Marc
Marc
Brecht
4.8/5 (15 reviews)
Ik heb tot nu toe 2 tuinen die ik onderhoud. Het gras maaien, snoeien van hagen, snoeien van bomen of het omzagen van bomen is mogelijk. Ik heb ook een aanhangwagen voor het wegrijden van uw snoeiafval.
Tuinman in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.88/5 (8 reviews)
Bomen verzagen (kettingzaag), hout en takken opruimen, takken en snoeiafval verhakselen (hakselaar op benzine 15pk), grote aanhangwagen, elektrische haagschaar, .....
Tuinman in Brecht (2960) - Denis
Denis
Brecht
5/5 (7 reviews)
Ik onderhoud momenteel mijn eigen tuin en die van mijn schoonmoeder. Die liggen er altijd heel verzorgd bij. Ik heb een grasmachine en haagschaar en werk vooral op weekdagen. Indien u dat wenst breng ik tegen een kleine meerprijs ook uw tuinafval naar het containerpark.
Tuinman in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Ik ben Kristof, een groot natuur liefhebber. Zelf hebben we een aardige moes- en siertuin en heb hierin veel ervaring. Ik beschik over voldoende degelijk gereedschap voor de meeste onderhoudswerken. Met mijn camionette krijg ik ook alles perfect tot bij u.
Tuinman in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Ik help regelmatig en sinds lange tijd bij vrienden, familie en kennissen met hun tuinonderhoud. Geen klus is me te zwaar. Materiaal liefst zelf voorzien. Ik ben erg flexibel.
Tuinman in Brecht (2960) - Gene
Gene
Brecht
5/5 (3 reviews)
Bezit zelf een tuin,vroeger veel met tuinieren bezig geweest. Doe heel graag klein onderhoud van tuinen, dakgoten en riolering onderhoud ook. Dit alles aan afgesproken prijzen
Tuinman in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Klus te klein voor een tuinaannemer? Ik doe het voor u. Van gras afrijden tot haag snoeien of bomen vellen. Planten van bomen en struiken of zaaien van bloemen? Ook onderhoud van uw tuin, maar 1 adres .
Tuinman in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een tuin en heb vroeger voor en na gewerkt gehad bij mensen thuis oa. Het onderhouden van de tuin , schilderwerken , kleine klusjes in het huis etc...
Tuinman in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin en ben het gewoon om de onderhoudsklussen van een tuin te doen. Gras maaien, haag snoeien en kleine bomen snoeien is geen probleem.
Tuinman in Brecht (2960) - Jari
Jari
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel graag buiten en ben niet vies om mijn handen vuil te maken hopelijk tot snel ik zal u niet teleurstellen alvast bedankt groetjes jari .....
Tuinman in Brecht (2960) - Kenan
Kenan
Brecht
Nieuw
Gras maaien, snoeien, aanplanten, dakgoten proper maken, etc... geen enkel probleem, we hebben allemaal graag een tuintje waar we van willen genieten. Nog ideetjes die je graag zou willen waarmaken, laat maar weten en dan bekijken we dit samen eens.
Tuinman in Brecht (2960) - Koen
Koen
Brecht
Nieuw
Ik beschik over een grote remork en het nodige materiaal, zoals grasmaaier, hakselaar, kantenmaaiers, bladblazer, heggenschaar e.d. Verder ben ik stipt en correct! Goede afspraken maken goede vrienden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Brecht: geëvalueerd met 4.97 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Brecht, betaalbare tuinman Brecht, tuinman gezocht Brecht, gras maaien Brecht, haag snoeien Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Brecht: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Brecht is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Brecht namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Brecht

Een tuinman in Brecht zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Brecht? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Brecht zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Brecht

In het takenpakket van een tuinman Brecht is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Brecht zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Brecht

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Brecht. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Brecht helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Brecht?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Brecht in te schakelen. Een tuinman Brecht is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Brecht?

Een tuinman in Brecht is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Brecht aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Brecht ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Brecht prijs
Tuinman Brechttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Brecht en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Brecht
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Brecht gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Brecht? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Brecht te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Brecht vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Brecht te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Brecht met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Brecht! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en betrouwbare tuinman in Brecht vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Brecht een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Brecht selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Brecht

Dringend tuinhulp - Onkruid - Tuinman - hout zagen - Maandelijkse Tuinhulp - Tuinman - Tuinman - Ruinlan - Tuinman - Tuinman - Tuinman gezocht - Gras afrijden minstens 1000 meter - Hardnekkige klaver uit voortuin halen - Tuinhulp/ zoersel-St. Antonius - Tuinman - Hagen snoeien - Tuinonderhoud - Tuinwerk - Haag en struiken snoeien - Snoeien van klimop en Buxus - Snoeien van coniferen haag - Opruim tuin en oprit - ONDERHOUD TUIN - Snoeien en uitdoen haag - Tuinonderhoud - Tuin - Onderhoud tuin - Snoeien van hagen - Gras maaien - zomer en winterklaar maken - Gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Haag scheren - onderhouden borders - Ruimen van bladeren in grote tuin - snoeien van conifeerhaag (voor, achter en boven) - ca 60 meter - Snoeien van een hoge haag (laurier) - maaien van gras en onkruid wieden - Snoeien beukenhaag + buxus - Beukenhaag snoeien. Graag had ik een offerte van het snoeien van beukenhaag gehad. Het betreft een haag van 1.60m - tuinonderhoud buxuxhaag, meidoornhaag en heide - Snoeien van struiken en kleine bomen - snoeien - Eik snoeien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden