tuinman Brecht

Tuinman Brecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Brecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
4.98/5 (50 reviews)
Ik werk al meer dan 10 jaar als tuinman . Zowel voor gras af te rijden, snoeien, bladeren rijven, onkruid verwijderen, aanleg van tuinpaden, aanleg oprit in klinkers of tegels, verwijderen van bomen, plaatsen van een omheining, dingen planten, opruimen van uw aval en wegvoeren naar het containerpark,...
Tuinman in Brecht (2960) - Michail
Michail
Brecht
4.97/5 (29 reviews)
Hallo. Ik ben Michail en werk op vrijdagen als tuinman. Ik woon in Brecht en heb mijn eigen materiaal (heggenschaar, kettingzaag, versatool voor hoge hagen/bosmaaien/hoge takken te zagen,...). Ik heb wel geen trekhaak of aanhangwagen voor het afvoeren van afval, al heb ik wel een hakselaar om grote takken en snoeiafval om te hakselen voor uw compost. Laat gerust weten indien u nog vragen heeft.
Tuinman in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
4.96/5 (26 reviews)
Hallo, Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt! Tarieven check tuinmangids be/tuinonderhoud-prijzen/ heb je een veel goedkopere tuinman, zal je dit ook aan het resultaat merken!
Tuinman in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.68/5 (19 reviews)
Bomen verzagen (kettingzaag), hout en takken opruimen, takken en snoeiafval verhakselen (hakselaar op benzine 15pk), grote aanhangwagen, elektrische haagschaar, .....
Tuinman in Brecht (2960) - Marc
Marc
Brecht
4.8/5 (15 reviews)
Ik heb tot nu toe 2 tuinen die ik onderhoud. Het gras maaien, snoeien van hagen, snoeien van bomen of het omzagen van bomen is mogelijk. Ik heb ook een aanhangwagen voor het wegrijden van uw snoeiafval.
Tuinman in Brecht (2960) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (9 reviews)
ik heb reeds 30jaar ervaring, als dagelijks werk sta ik in de groendienst bij de gemeente Boechout. Ik doe algemene tuinwerken en graafwerken. Alles is bespreekbaar
Tuinman in Brecht (2960) - Denis
Denis
Brecht
5/5 (7 reviews)
Ik onderhoud momenteel mijn eigen tuin en die van mijn schoonmoeder. Die liggen er altijd heel verzorgd bij. Ik heb een grasmachine en haagschaar en werk vooral op weekdagen. Indien u dat wenst breng ik tegen een kleine meerprijs ook uw tuinafval naar het containerpark.
Tuinman in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Ik ben Kristof, een groot natuur liefhebber. Zelf hebben we een aardige moes- en siertuin en heb hierin veel ervaring. Ik beschik over voldoende degelijk gereedschap voor de meeste onderhoudswerken. Met mijn camionette krijg ik ook alles perfect tot bij u.
Tuinman in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Ik help regelmatig en sinds lange tijd bij vrienden, familie en kennissen met hun tuinonderhoud. Geen klus is me te zwaar. Materiaal liefst zelf voorzien. Ik ben erg flexibel.
Tuinman in Brecht (2960) - Gene
Gene
Brecht
5/5 (3 reviews)
Bezit zelf een tuin,vroeger veel met tuinieren bezig geweest. Doe heel graag klein onderhoud van tuinen, dakgoten en riolering onderhoud ook. Dit alles aan afgesproken prijzen
Tuinman in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Klus te klein voor een tuinaannemer? Ik doe het voor u. Van gras afrijden tot haag snoeien of bomen vellen. Planten van bomen en struiken of zaaien van bloemen? Ook onderhoud van uw tuin, maar 1 adres .
Tuinman in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een tuin en heb vroeger voor en na gewerkt gehad bij mensen thuis oa. Het onderhouden van de tuin , schilderwerken , kleine klusjes in het huis etc...
Tuinman in Brecht (2960) - Marc
Marc
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik heb al bijna heel mijn leven een tuin gehad en ben er ook steeds graag in bezig . Bonsai bomen is mijn grote passie en behandel bomen ,planten alsof het mijn kinderen zijn , als je iets doet met liefde doe je het ook goed 🙏
Tuinman in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin en ben het gewoon om de onderhoudsklussen van een tuin te doen. Gras maaien, haag snoeien en kleine bomen snoeien is geen probleem.
Tuinman in Brecht (2960) - Kenan
Kenan
Brecht
Nieuw
Gras maaien, snoeien, aanplanten, dakgoten proper maken, etc... geen enkel probleem, we hebben allemaal graag een tuintje waar we van willen genieten. Nog ideetjes die je graag zou willen waarmaken, laat maar weten en dan bekijken we dit samen eens.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Brecht: geëvalueerd met 4.96 door 174 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Brecht, betaalbare tuinman Brecht, tuinman gezocht Brecht, gras maaien Brecht, haag snoeien Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden