Vind de beste tuinman van Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Brecht (2960) - Michail
Michail
4.96/5 · 28 reviews
2960 Brecht
Hallo. Ik ben Michail en werk op vrijdagen als tuinman. Ik woon in Brecht en heb mijn eigen materiaal (heggenschaar, kettingzaag, versatool voor hoge hagen/bosmaaien/hoge takken te zagen,...). Ik heb wel geen trekhaak of aanhangwagen voor het afvoeren van afval, al heb ik wel een hakselaar om grote takken en snoeiafval om te hakselen voor uw compost. Laat gerust weten indien u nog vragen heeft.
Tuinman in Brecht (2960) - Marc
Marc
4.8/5 · 15 reviews
2960 Brecht
Ik heb tot nu toe 2 tuinen die ik onderhoud. Het gras maaien, snoeien van hagen, snoeien van bomen of het omzagen van bomen is mogelijk. Ik heb ook een aanhangwagen voor het wegrijden van uw snoeiafval.
Tuinman in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 12 reviews
2960 Brecht
Hallo, Ik leef me graag uit in het groen! Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt!
Tuinman in Brecht (2960) - Frank
Frank
4.88/5 · 8 reviews
2960 Brecht
Bomen verzagen (kettingzaag), hout en takken opruimen, takken en snoeiafval verhakselen (hakselaar op benzine 15pk), grote aanhangwagen, elektrische haagschaar, .....
Tuinman in Brecht (2960) - Denis
Denis
5/5 · 7 reviews
2960 Brecht
Ik onderhoud momenteel mijn eigen tuin en die van mijn schoonmoeder. Die liggen er altijd heel verzorgd bij. Ik heb een grasmachine en haagschaar en werk vooral op weekdagen. Indien u dat wenst breng ik tegen een kleine meerprijs ook uw tuinafval naar het containerpark.
Tuinman in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
2960 Brecht
Ik ben Kristof, een groot natuur liefhebber. Zelf hebben we een aardige moes- en siertuin en heb hierin veel ervaring. Ik beschik over voldoende degelijk gereedschap voor de meeste onderhoudswerken. Met mijn camionette krijg ik ook alles perfect tot bij u.
Tuinman in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
5/5 · 4 reviews
2960 Brecht
Ik help regelmatig en sinds lange tijd bij vrienden, familie en kennissen met hun tuinonderhoud. Geen klus is me te zwaar. Materiaal liefst zelf voorzien. Ik ben erg flexibel.
Tuinman in Brecht (2960) - Gene
Gene
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Bezit zelf een tuin,vroeger veel met tuinieren bezig geweest. Doe heel graag klein onderhoud van tuinen, dakgoten en riolering onderhoud ook. Dit alles aan afgesproken prijzen
Tuinman in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Klus te klein voor een tuinaannemer? Ik doe het voor u. Van gras afrijden tot haag snoeien of bomen vellen. Planten van bomen en struiken of zaaien van bloemen? Ook onderhoud van uw tuin, maar 1 adres .
Tuinman in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Ik heb zelf een grote tuin en ben het gewoon om de onderhoudsklussen van een tuin te doen. Gras maaien, haag snoeien en kleine bomen snoeien is geen probleem.
Tuinman in Brecht (2960) - Jari
Jari
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Ik ben heel graag buiten en ben niet vies om mijn handen vuil te maken hopelijk tot snel ik zal u niet teleurstellen alvast bedankt groetjes jari .....
Tuinman in Brecht (2960) - Kenan
Kenan
Nieuw
2960 Brecht
Gras maaien, snoeien, aanplanten, dakgoten proper maken, etc... geen enkel probleem, we hebben allemaal graag een tuintje waar we van willen genieten. Nog ideetjes die je graag zou willen waarmaken, laat maar weten en dan bekijken we dit samen eens.
Tuinman in Brecht (2960) - Koen
Koen
Nieuw
2960 Brecht
Ik beschik over een grote remork en het nodige materiaal, zoals grasmaaier, hakselaar, kantenmaaiers, bladblazer, heggenschaar e.d. Verder ben ik stipt en correct! Goede afspraken maken goede vrienden
Tuinman in Brecht (2960) - Bob
Bob
Nieuw
2960 Brecht
Met zelf een tuin van 4000 m2 waar we al het onderhoud en verwerking van het afval zelf doen en al het materiaal ter beschikking hebben ben ik de geschikte persoon om met evenveel passie uw tuin te onderhouden. Grasmaaiers/heggescharen/professionele hakselaar/verticuteermachine/boomzagen/onkruidmaaiers.. alles zelf ter beschikking
Tuinman in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Nieuw
2960 Brecht
Mijn ervaring in de tuin heb ik opgedaan door mijn ouders te helpen met het onderhouden van onze tuin. Klusjes zoals het gras maaien, onkruid wieden, bladeren oprapen enz. daar help ik u graag mee verder!

Tuinman Brecht: geëvalueerd met 4.97 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Brecht, betaalbare tuinman Brecht, tuinman gezocht Brecht, gras maaien Brecht, haag snoeien Brecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Brecht: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Brecht is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Brecht namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Brecht

Een tuinman in Brecht zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Brecht? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Brecht zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Brecht

In het takenpakket van een tuinman Brecht is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Brecht zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Brecht

En een laatste taak is het geven van suggesties. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Brecht. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Brecht helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Brecht?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Brecht in te schakelen. Een tuinman Brecht is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Brecht?

Een tuinman in Brecht is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Brecht aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Brecht ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Brecht prijs
Tuinman Brechttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Brecht en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Brecht
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Brecht gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Brecht? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Brecht te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Brecht vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Brecht te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Brecht met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Brecht! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en betrouwbare tuinman in Brecht vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Brecht een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Brecht selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Brecht

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden