Vind de beste tuinman van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Lier (2500) - Steven
Steven
4.92/5 · 24 reviews
2500 Lier
Tuinman in Lier (2500) - Sam
Sam
4.8/5 · 5 reviews
2500 Lier
Tuinman in Lier (2500) - Stephen
Stephen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik ben een gepassioneerd tuinman die alle werken zelf komt uitvoeren. Mijn vaste klanten appreciëren mijn werk en zijn erg tevreden van mijn geleverde diensten.
Tuinman in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik kom graag bij u voor het intensievere en grotere werk. Ik denk ook mee na en doe voorstellen. Ik ben geen professioneel tuinaanlegger, maar ik heb wel wat ervaring.
Tuinman in Lier (2500) - Salvatore
Salvatore
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Vroeger net iets teveel gras gereden. 2,5Ha. Dus gras rijden kan ik wel. Bladeren oprapen is een onbekende kunstvorm die ik ondertussen machtig ben. Af en toe school ik mezelf bij in een lokaal bos. Groetjes, Salvatore
Tuinman in Lier (2500) - Michel
Michel
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Werken rondom het huis zoals: -Gras maaien -Installatie van brievenbus -Afvoer van grond (kleinere hoeveelheden tot 2m³) -Installatie van tuinverlichting -Herstellingen aan tuinhuis -Metselwerken in de tuin -Installatie van tuinmeubelen (zo nodig afhalen in de winkel met eigen aanhangwagen) -...
Tuinman in Lier (2500) - Steven
Steven
Nieuw
2500 Lier
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Tuinman in Lier (2500) - Stan
Stan
Nieuw
2500 Lier
Gras afrijden doe ik al heel mijn leven lang. Als het eenmalig voor een grotere oppervlakte is kan ik ook zelf een grote grasmaaier meebrengen mits bijkomende kosten
Tuinman in Lier (2500) - Etienne
Etienne
Nieuw
2500 Lier
Ik heb 30 jaar ervaring in tuinonderhoud op een groot domein als conciërge. Alle klussen buiten kan ik zeker aan. Ook beschik ik over een aanhangwagen.
Tuinman in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Nieuw
2500 Lier
Ik ben een man met groene vingers als u mij in de tuin zet krijgt u die spik en span terug! Ik ben iemand die heel perfectionistisch is en de kleinste details opmerkt. Ik ben afgestudeerd als dieren verzorgen waarbij ik ook jaren les heb gehad over de natuur en onderhoud.
Tuinman in Lier (2500) - Dany
Dany
Nieuw
2500 Lier
Buiten werken is inderdaad altijd leuk..de mensen kijken altijd graag naar buiten en hebben graag een verzorgde tuin.gras maaien geen probleem voor mij.alsook haag snoeien, bladeren oprapen en dakgoten uitkuisen geen enkel probleem.een happy klant is een goeie klant.
Tuinman in Lier (2500) - Jurgen
Jurgen
Nieuw
2500 Lier
Ik heb als ervaren tuinaanlegger de nodige kennis om elke klus in de tuin tot een goed einde te brengen zowel terrassen en opritten als tuinonderhoud en aanleg.
Tuinman in Lier (2500) - Philip
Philip
Nieuw
2500 Lier
Mijn ervaringen gaan van onderhoud van gras en haag tot het aanplanten van diverse planten. Dit van zowel kleine als zeer grote tuinen. Mijn eigen tuin gebruik ik graag als referentie.
Tuinman in Lier (2500) - Abudi
Abudi
Nieuw
2500 Lier
onz huis heeft ook een tuin dus ik moet bekan elke 2 weken in onz tuin werken. ben goed in grasnaain, haag snoeien en bladeren oprapen das allemaal makelijk.
Tuinman in Lier (2500) - Milan
Milan
Nieuw
2500 Lier
Voor klein tuinonderhoud kan u me altijd inschakelen. Ik help u met plezier en heb van thuis uit ook al wat nodige ervaring. Als u geen tijd heeft om zelf je klusjes in de tuin op te knappen mag je me altijd mailen!

Tuinman Lier: geëvalueerd met 4.95 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Lier, betaalbare tuinman Lier, tuinman gezocht Lier, gras maaien Lier, haag snoeien Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Lier: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Lier is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Lier namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Lier

Een tuinman in Lier zal uw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Lier? Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Lier zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Lier

In het takenpakket van een tuinman Lier is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Lier zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Lier

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Lier. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Lier helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Lier?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Lier in te schakelen. Een tuinman Lier is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Lier?

Een tuinman in Lier is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Lier aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Lier ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Lier prijs
Tuinman Liertussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Lier en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Lier
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Lier gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Lier? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Lier te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Lier vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Lier te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Lier met elkaar te vergelijken. Uw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Lier! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een goede en degelijke tuinman in Lier vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Lier een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Lier selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden