Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Lier

Tuinman in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Tuinman in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Tuinman in Lier (2500) - Stephen
Stephen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben een gepassioneerd tuinman die alle werken zelf komt uitvoeren. Mijn vaste klanten appreciëren mijn werk en zijn erg tevreden van mijn geleverde diensten.
Tuinman in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik kom graag bij u voor het intensievere en grotere werk. Ik denk ook mee na en doe voorstellen. Ik ben geen professioneel tuinaanlegger, maar ik heb wel wat ervaring.
Tuinman in Lier (2500) - Salvatore
Salvatore
Lier
5/5 (1 reviews)
Vroeger net iets teveel gras gereden. 2,5Ha. Dus gras rijden kan ik wel. Bladeren oprapen is een onbekende kunstvorm die ik ondertussen machtig ben. Af en toe school ik mezelf bij in een lokaal bos. Groetjes, Salvatore
Tuinman in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Werken rondom het huis zoals: -Gras maaien -Installatie van brievenbus -Afvoer van grond (kleinere hoeveelheden tot 2m³) -Installatie van tuinverlichting -Herstellingen aan tuinhuis -Metselwerken in de tuin -Installatie van tuinmeubelen (zo nodig afhalen in de winkel met eigen aanhangwagen) -...
Tuinman in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Tuinman in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Gras afrijden doe ik al heel mijn leven lang. Als het eenmalig voor een grotere oppervlakte is kan ik ook zelf een grote grasmaaier meebrengen mits bijkomende kosten
Tuinman in Lier (2500) - Etienne
Etienne
Lier
Nieuw
Ik heb 30 jaar ervaring in tuinonderhoud op een groot domein als conciërge. Alle klussen buiten kan ik zeker aan. Ook beschik ik over een aanhangwagen.
Tuinman in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Ik ben een man met groene vingers als u mij in de tuin zet krijgt u die spik en span terug! Ik ben iemand die heel perfectionistisch is en de kleinste details opmerkt. Ik ben afgestudeerd als dieren verzorgen waarbij ik ook jaren les heb gehad over de natuur en onderhoud.
Tuinman in Lier (2500) - Dany
Dany
Lier
Nieuw
Buiten werken is inderdaad altijd leuk..de mensen kijken altijd graag naar buiten en hebben graag een verzorgde tuin.gras maaien geen probleem voor mij.alsook haag snoeien, bladeren oprapen en dakgoten uitkuisen geen enkel probleem.een happy klant is een goeie klant.
Tuinman in Lier (2500) - Jurgen
Jurgen
Lier
Nieuw
Ik heb als ervaren tuinaanlegger de nodige kennis om elke klus in de tuin tot een goed einde te brengen zowel terrassen en opritten als tuinonderhoud en aanleg.
Tuinman in Lier (2500) - Philip
Philip
Lier
Nieuw
Mijn ervaringen gaan van onderhoud van gras en haag tot het aanplanten van diverse planten. Dit van zowel kleine als zeer grote tuinen. Mijn eigen tuin gebruik ik graag als referentie.
Tuinman in Lier (2500) - Abudi
Abudi
Lier
Nieuw
onz huis heeft ook een tuin dus ik moet bekan elke 2 weken in onz tuin werken. ben goed in grasnaain, haag snoeien en bladeren oprapen das allemaal makelijk.
Tuinman in Lier (2500) - Milan
Milan
Lier
Nieuw
Voor klein tuinonderhoud kan u me altijd inschakelen. Ik help u met plezier en heb van thuis uit ook al wat nodige ervaring. Als u geen tijd heeft om zelf je klusjes in de tuin op te knappen mag je me altijd mailen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Lier: geëvalueerd met 4.95 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Lier, betaalbare tuinman Lier, tuinman gezocht Lier, gras maaien Lier, haag snoeien Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Lier: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Lier is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Lier namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Lier

Een tuinman in Lier zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Lier? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Lier zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Lier

In het takenpakket van een tuinman Lier is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Lier zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Lier

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Lier. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Lier helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Lier?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Lier in te schakelen. Een tuinman Lier is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Lier?

Een tuinman in Lier is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Lier aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Lier ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Lier prijs
Tuinman Liertussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Lier en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Lier
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Lier gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Lier? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Lier te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Lier vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Lier te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Lier met elkaar te vergelijken. Jouw grasmat afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Lier! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en degelijke tuinman in Lier vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Lier een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Lier selecteren. Een dienst aanvragen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden