elektricien Dendermonde

Elektricien Dendermonde gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Dendermonde: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Lebbeke (9280) - Jean-pierre
Jean-pierre
Lebbeke
4.93/5 (14 reviews)
Ik ben een all round vakman ,reeds 27 JAAR ERVARING, elektriciteit is mijn specialiteit, kan vloeren, opritten aanleggen, schilderen, behangen, parket aanleggen, isolatie plaatsen enz.....enkel geen stukadoorswerken .
Elektricien in Lebbeke (9280) - Gunther
Gunther Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (14 reviews)
Voor de kleine electriciteitswerken kan u bij mij terecht, ophangen van lampen binnen en buiten, vernieuwen van lichtschakelaars en stopcontacten, plaatsen van extra stopcontacten. Ook vernieuwen van uw elektriciteit conform de wetgeving.
Elektricien in Appels (9200) - Necati
Necati
Appels
4.8/5 (5 reviews)
Klein of groot problemen oplossen , nieuw installatie maken , modern parlofone met camera plaatsen , moderne camera system intallatie plaatsen , moderne alarm system installatie plaatsen , schemas plannen tekennen , elektriciteit keuring ...
Elektricien in Zele (9240) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zele
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben elektricien van opleiding en oefen dit uit in bijberoep. Je kan bij mij terecht voor grote en kleine aanpassingswerken aan uw elektriciteit. Vernieuwen of aanpassen van elektrisch borden is mogelijk, met de nodige schema's. Problemen met u zonnepanelen of omvormer is geen probleem. Neem snel contact op, en we bekijken samen wat er mogelijk is. Tot binnenkort
Elektricien in Appels (9200) - Kurt
Kurt
Appels
5/5 (3 reviews)
Voor kleine werken zoals électriciteitskabels vervangen, zekeringen, schakelaars, lampen stopcontacten enz kan je op me rekenen. Grote werken zoals zekeringskasten aansluiten of een volledige huisinstallatie met de nodige schema's nemen te veel tijd in voor mij maar voor de kleine werkjes sta ik klaar.
Elektricien in Appels (9200) - Andre
Andre
Appels
5/5 (2 reviews)
Allround klussen Schilderen, plamuren, maatwerk, Opkuis . Loodgieterij etcetera Alles wat je vraagt....... Basis elektriciteit. Geen arei kennis Enkele huis tuin keuken klussen Voor meer informatie Contact opnemen met mij via dit profiel
Elektricien in Zele (9240) - Bjorn
Bjorn
Zele
5/5 (1 reviews)
Kan heel veel elektriciteit doen. Zowel leggen als aansluiten , zelf zekeringen , uitkappen en dichtsmeren van nieuwe leidingen en oude . wel geen keuringen of dergelijke.
Elektricien in Hamme (9220) - Gust
Gust Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
Nieuw
volledige loopbaan als installatietechnicus achter de rug in de sanitaire/verwarmingssector zodat ik ook heel wat praktische ervaring in huishoudelijke elektriciteitsinstallaties heb opgedaan (bijgeschoold in avondonderwijs) en op de hoogte ben van de reglementering AREI
Elektricien in Hamme (9220) - Frederick
Frederick
Hamme
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Frederick. In mijn vrije tijd wil ik graag bijklussen. Ik ben beschikbaar op vrijdag voor allerhande elektrische klusjes (binnenhuis als buitenhuis).
Elektricien in Dendermonde (9200) - Ivan
Ivan
Dendermonde
Nieuw
vervangen en/of bijplaatsen van stopcontacten, schakelaars en dimmers. uitbreiden van kringen in zekeringskast. in orde brengen installaties na keuring en schema's aanpassen. herstellen van rolluiken. Ik beschik over veel eigen materiaal
Elektricien in Hamme (9220) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
Nieuw
Volwaardige electricien met 11 jaar ervaring en A2 diploma. Service staat altijd op de eerste plaats. U mag mij contacteren voor zowel kleine klusjes als renovaties.
Elektricien in Gijzegem (9308) - Robin
Robin
Gijzegem
Nieuw
Enkel voor simpele zaken zoals automaten en stopcontacten vervangen,kasten bekabeleren. Geen grove werken vanwege niet in het bezit van dit materiaal.
Elektricien in Dendermonde (9200) - Joachim
Joachim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
Nieuw
Al even aan het werk als bijklusser in de elektrotechniek. Ervaring met zowel inbouw als opbouw installaties. Niet enkel het correct plaatsen van nieuwe schakelaars, lichten etc., maar ook de afwerking ervan, zijn zaken waar ik belang aan hecht.
Elektricien in Zele (9240) - Luc
Luc
Zele
Nieuw
Ik heb heel de elektriciteit in mijn eigen huis zelf aangelegd (is goedgekeurd geworden). Zelf ook plannen ervoor getekend en uiteindelijk as build plan gemaakt
Elektricien in Hamme (9220) - Kenneth
Kenneth
Hamme
Nieuw
het domotica systeem en alarmcentrale in onze woning heb ik zelf gelegd en geïnstalleerd. Met mijn studies elektromechanica was dit eenvoudig taakje. Het slijpen en kappen hoorde er uiteraard ook bij. In een woning is het altijd belangrijk goed na te denken waar alles te voorzien. stopcontacten, lichtpunten , sensoren, daar kan ik ook goed bij helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ verschillende aanbiedingen, dus je bepaald zelf de prijs, de afstand, enz... ”
Roland
“ Zeer duidelijk systeem, ook voor een eerste dienstaanvraag zoals voor mij het geval was. Duidelijke info op de website, vlot schakelen naar dienstverleners. Snel antwoord (voor mij van een vijftal dienstverleners). E... ”
Pieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Dendermonde: geëvalueerd met 4.96 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Dendermonde, elektricien Dendermonde, elektriciteitswerken Dendermonde, elektrieker Dendermonde, elektriciteit aanleggen Dendermonde, elektriciteitskeuring Dendermonde, stroompanne Dendermonde, kleine elektriciteitswerken Dendermonde, elektrische installatie Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden