elektricien Roeselare

Elektricien Roeselare gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Roeselare: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Poelkapelle (8920) - David
David
Poelkapelle
5/5 (23 reviews)
Ik ben een geschoold vakman met 18 jaar ervaring. Dit zowel residentieel, tertiair als industrieel. ook blijf ik mezelf bijscholen om mezelf telkens te verbeteren.
Elektricien in Oekene (8800) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oekene
4.9/5 (10 reviews)
Alle elektriciteitswerken, klaar zetten voor keuring, herstellen, aanpassen op maat en volgens de wensen van de klant. Keukens, badkamers, tuinhuizen, buitenverlichting, verlichting, bewegingsmelders, zekeringenkasten, kabels trekken, wachtbuizen, netwerk- en audio bekabeling, ...
Elektricien in Roeselare (8800) - Steve
Steve
Roeselare
4.75/5 (4 reviews)
In het dagelijkse leven ben ik constant bezig met mijn passie, elektriciteit, van spotjes inwerken en aansluiten tot het sturen van uw rolluiken en vijverpomp. Voor alles is er een oplossing en mocht die niet kennen dan zoek ik die.
Elektricien in Ledegem (8880) - Kevin
Kevin
Ledegem
5/5 (2 reviews)
Ik volg momenteel een opleiding tot residentieel elektricien. Door in mijn eigen privé zelf al heel wat zaken uit te voeren: Nieuwe kast hangen, Stopcontacten, Schakelaars, UTP bijplaatsen en allerlei lampen hangen heb ik zelf al heel wat ervaring. Door mijn kennis IT help ik u ook graag verder in uw eerste stappen met smart home.
Elektricien in Izegem (8870) - Brecht
Brecht Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma electricien (a2) en werk reeds 8 jaar in de sector. Ik heb hierbij een brede en ruime kennis opgebouwd van alles rond electriciteit.
Elektricien in Meulebeke (8760) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meulebeke
5/5 (1 reviews)
Wasmachines en allee hand toestellen tablets verlichting in huis stopcontact bij plaatsen tv aansluiten en instellen internet problemen oplossen of verbinden en overal meer
Elektricien in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Electricity is in my blood. No there was no accident i I just births like this. Since children I was playing lights in tha garden, today in the entire building.
Elektricien in Oekene (8800) - Jan
Jan
Oekene
5/5 (1 reviews)
Allerhande elektriciteitswerken: plaatsing stopcontacten, schakelmateriaal, bekabeling. Verlichting, keukenapperatuur... Tot volledige aanpassing, vernieuwing van de elektrische installatie bij verbouwing/ herkeuring...
Elektricien in Hooglede (8830) - Pieter-jan
Pieter-jan
Hooglede
Nieuw
Na twee jaar opleiding bij Syntra West als elektricien kan ik alle basis en comfort schakelingen uitvoeren in de woning. Een schakelaar, verlichting of stopcontact plaatsen is dus voor mij geen probleem.
Elektricien in Hooglede (8830) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hooglede
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Ik doe kleine of grote werken, alleen of samen met een kamerraad als het nodig is. . Wil je uw badkamer vernieuwen, je keuken renoveren of allebei. Neem contact op en we kunnen de mogelijkheden bespreken.
Elektricien in Bikschote (8920) - Michel
Michel
Bikschote
Nieuw
Heb jaren ervaring als electricien in Belgie zowel als Canada. Werk nu als industrieel electricien en kan af en toe tijd vinden om mensen te helpen met nieuwe verlichting te installeren of een schakelaar/stopcontact te herstellen. Als je iets wil laten doen, vraag maar en ik kan vlug een antwoord geven.
Elektricien in Izegem (8870) - Frank
Frank
Izegem
Nieuw
Ik ben op de hoogte van elektriciteit, geef er ook les in. Huisinstallaties, alsook grotere installaties. verlichting, leidingen, zekeringkasten, aansluiten van motoren
Elektricien in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
Ik studeer elektromechanica. Voor kleine klusjes ben ik te vinden.
Elektricien in Ardooie (8850) - Jordy
Jordy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ardooie
Nieuw
Voor algemene elektriciteitswerken kunt u altijd bij mij terecht. Ik heb al 5jaar ervaringin de sector en ben nu sindskort zelfstandig begonnen. Voor vragen mag je me altijd contacteren 24/7. Mvg
Elektricien in Staden (8840) - Tom
Tom
Staden
Nieuw
Ik heb een diploma elektricien maar werk als teamleider in een industriële omgeving. In zoek klussen van een kleine herstelling tot een totaalproject in de elektriciteit. Andere klussen in de renovatie schrikken mij ook niet af!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Roeselare: geëvalueerd met 4.96 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Roeselare, elektricien Roeselare, elektriciteitswerken Roeselare, elektrieker Roeselare, elektriciteit aanleggen Roeselare, elektriciteitskeuring Roeselare, stroompanne Roeselare, kleine elektriciteitswerken Roeselare, elektrische installatie Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden