Ring Twice

Ontdek talentvolle elektriciens in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie elektriciens in de buurt van Hasselt

Elektricien in Kuringen (3511) - Tim
Tim
5/5 · 6 reviews
3511 Kuringen
Ik ben een gediplomeerd elektricien waardoor u zeker bent van een correcte uitvoering van de werken. Ik luister naar uw wensen en denk graag mee om een optimaal resultaat te bekomen. Ook voor kleine werken, zoals het bijplaatsen van een stopcontact, kan u bij mij terecht. Ik heb al verschillende renovaties uitgevoerd, waardoor ik vlot kan werken en kan anticiperen op eventuele problemen.
Elektricien in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
5/5 · 6 reviews
3500 Hasselt
Ik volg momenteel een cursus elektriciteit en zou op deze manier nog veel kunnen bij leren. Ik ben iemand die stipt en zorgvuldig te werk gaat. Mvg Glenn
Elektricien in Kuringen (3511) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.0/5 · 3 reviews
3511 Kuringen
Ik ben van opleiding elektricien. Tijdens mijn dagelijkse hoofd job ben ik medewerker facility en doe technisch onderhoud van gebouwen. Ik heb ervaring en mijn troeven zijn opsporen van fouten, uitbreiding van een elektrische installatie. Renovatie v/e bestaande installatie. Ik sta voor kwalitatief, proper en degelijk werk. Ik ben op de hoogte van de wetgeving van elektriciteit.
Elektricien in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik beschik over een diploma residentieel en huishoudelijk installateur dus kabels trekken en nieuwe stopcontacten, verlichting etc plaatsen is geen enkel probleem
Elektricien in Kuringen (3511) - Clement
Clement Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3511 Kuringen
ik ben al 8 jaar als elektricien ,in residentie, particulier woning, kantoren, en industriële elektricien =algemene elektriciteitswerken
Elektricien in Kuringen (3511) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3511 Kuringen
Elektrische klussen zoals slijpen van sleuven, stopcontact bij zetten, renovatie... Fouten opsporen en oplossen in een elektrische installatie. Ik ben op de hoogte van de wetgeving betreft elektrische inst Ik heb 20 jaar ervaring in de sector
Elektricien in Kuringen (3511) - Dennis
Dennis
Nieuw
3511 Kuringen
Hallo, Ik zit in mijn laatste jaar elektrische installatie technieken . Ik heb mijn vca gehaalt. Ook heb ik stage gelopen in het internationaal bedrijf IPTE
Elektricien in Alken (3570) - Matthias
Matthias
Nieuw
3570 Alken
Allerhande elekrische werkzaamheden, inslijpen van leidingen, plaatsen nieuwe stopcontacten (binnen maar ook buiten), aansluiten zekeringkast, ......
Elektricien in Kuringen (3511) - Jelle
Jelle
Nieuw
3511 Kuringen
Van beroep electricien dus al veel ervaring met verschillende technieken. Zowel binnen als buitenhuis. Industrieel en huishoudelijk. Met eigen materiaal en verkoop van materialen.
Elektricien in Hasselt (3500) - Umit
Umit
Nieuw
3500 Hasselt
d indi ndunxnscunecunnceiecmiencecinxejnexinxeinexineixmexinxeinexeixnixemxmieximexiniemxiemximexinexuecnexinemuxxiensximeximidxmeximeunxinexxiemiexmeuxnuem
Elektricien in Hasselt (3500) - Fatih
Fatih
Nieuw
3500 Hasselt
Cinewalls plaatsen incl stopcontacten spotjes, dimmer. Stucen schilderen wanden plaatsen..............................................................
Elektricien in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Nieuw
3500 Hasselt
Elektriciteit is echt mijn ding. Een van mijn grootste klussen was de vernieuwing van de volledige elektrische installatie inclusief schema's in een te renoveren appartement. Het spreekt vanzelf dat ik ook uw kleinere problemen tot een goed einde zal brengen.
Elektricien in Hasselt (3500) - Ibragim
Ibragim
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo ik ben Ibra, Door mijn werk kan ik basic elektriciteit werken Verrichten. Nieuwe kabels trekken. Boren & kabels weg werken. Ik heb zelf een bestelwagen en materiaal.
Elektricien in Hasselt (3500) - Erwin
Erwin
Nieuw
3500 Hasselt
Opleiding afgerond in de jaren 90 dus kennis is beperkt maar kan nog makkelijk de simpele dingen plaatsen en aanpassen, geen domotica of plc-achtige dingen
Elektricien in Hasselt (3500) - Jordan
Jordan
Nieuw
3500 Hasselt
Opgegroeid in een thuis waarvan mijn vader een verlichtingsbedrijf heeft is dit verre van vreemd voor mij. Nog steeds plaats ik buiten mijn vaste betrekking verlichting van a tot z, zowel binnen als buiten, probeer ik stroomfouten op te zoeken en dergelijke. Zelf heb ik een aantal jaar meegedraaid in het bedrijf. Voor kwaliteit en afwerking kan ik u verzekeren.

Elektricien Hasselt: geëvalueerd met 4.8 door 17 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

elektricien Hasselt, elektriciteitswerken Hasselt, elektrieker Hasselt, elektriciteit aanleggen Hasselt, elektriciteitskeuring Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Hasselt: dringend elektricien gezocht?

Elektriciteit maakt deel uit van ons dagelijks leven. Zo zet je dagelijks het licht aan en uit, bewaar je je eten in de koelkast, gebruik je je computer, … Maar als je een elektrisch probleem tegenkomt, kan het wat lastig worden. Deze moeten snel en op een juiste wijze worden opgelost. Maak daarom beroep op de vele elektriciens uit Hasselt die klaarstaan om u uit de brand te helpen. Onze elektriciens beschikken over de juiste vaardigheden en zullen u in alle veiligheid helpen.

 

Elektricien gezocht in uw buurt?

Ons platform beschikt over talloze elektriciens in België, en ook in Hasselt. Het specifieke van ons platform is dat wij u vakmannen in uw buurt aanbieden. Dit heeft als voordeel dat onze elektriekers u snel zullen kunnen helpen in Hasselt.

 

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Hasselt?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen:

Conform maken van elektrische installaties

Onze elektriciens zullen u helpen bij het conform maken van uw elektriciteit. Met hun hulp zal u uw conformiteitsattest kunnen verkrijgen.

Stopcontact aanleggen

Heeft u maar één stopcontact in u woonkamer en u bent het beu van de verlengsnoeren en stekkerdozen die rondslingeren? Onze elektriekers uit Hasselt helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u stopcontacten.

Meterkast vervangen

Moet u uw meterkast volledig vervangen of enkel een deel ervan vervangen, dit is allemaal mogelijk op ListMinut. Onze elektriciens brengen het voor u in orde.

Verlichting aanleggen

Wilt u een nieuwe kroonluchter in uw eetkamer plaatsen? Verlichting in uw tuin aanleggen? Inbouwspotjes in uw slaapkamer installeren? Onze elektriciens uit Hasselt kunnen u daarbij helpen.

Parlofonie en videophonie

Is u deurbel kapot? Onze elektriciens kunnen het voor u gemakkelijk herstellen. Daarbovenop kunnen zij die ook vervangen door een nieuwe parlofoon of videofoon.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

 

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Hasselt?

Wilt u de beste elektricien in Hasselt vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen van dienstverleners. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Hasselt liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

 

Ervaringen van onze elektriciens uit Hasselt

Onze elektriekers uit Hasselt zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals:

Onze elektriekers uit Hasselt kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:


 

Een dienst aanvragen

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Hasselt

vervangen stopcontacten + lichtknoppen - Plaatsing lichtpalen - Electricity works - Voorinstallatie voor plaatsing wallbox in ondergrondse parkeerplaats - Renovatie - kortsluiting ovens nieuwe studio's - Aanpassen electriciteit - Elektriciteit in woning (na aankoop) niet conform - lampen ophangen plafond, boren v gaten voor kaders - vervange van shakelkast - ophangen lampen, doortrekken wifi kabel - Klussen - Elektricien in Hasselt (3500) - Klussen - Elektricien in Hasselt (3500) - Klussen - Elektricien in Hasselt (3500) - cv afsluiten - Gewassen vouwgordijnen helpen ophangen.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden