elektricien Hasselt

Elektricien Hasselt gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Afgestudeerd als elektricien , residentieel elektro technisch installateur. Eigen woning zelf elektriciteit gelegd en aanspreekpunt voor familie... Verhelpen van " inbreuken " op het keuringsverslag voor verkoop of verhuur: Vb Eendraads- en situatieschets, Aarding stopcontacten of aarding te laag, aanpassen schakelkast Zowel nieuwe als renovatie werken groot en klein zijn welkom. GEEN domotica
Glenn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Ik heb een cursus elektriciteit gevolgd en zou op deze manier nog veel kunnen bij leren. Ik ben iemand die stipt en zorgvuldig te werk gaat. Mvg Glenn
Elektricien in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
We zijn een jonge bedrijf maar met heel veel ervaring. Ook als elektricien hebben we serieuse ervaring en ook erkend. Ook voor noodgevalen, zijn we 24/7 klaar voor u. Contacteer ons voor een vrijblijvend offerte voor algemene bouw renovaties. Mvg
Elektricien in Hasselt (3500) - Jeffrey
Jeffrey
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik ben een gediplomeerd elektricien en werk als lift technieker. Ik heb in het verleden twee volledige renovaties gedaan en zou voor u veel kunnen betekenen. Ik heb twee rechter handen en ben zeer creatief in het bieden van oplossingen. Ik beschik over een camionette en eigen gereedschap. Heeft u iemand nodig voor uw elektra ? Zoek niet verder … u bent op het juiste adres !!!
Elektricien in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een diploma residentieel en huishoudelijk installateur dus kabels trekken en nieuwe stopcontacten, verlichting etc plaatsen is geen enkel probleem
Elektricien in Hasselt (3500) - Stefan
Stefan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hier kan de spanning wel eens hoog oplopen, om deze weg te halen ben ik welkom. Kleine electrische werken schrikken mij niet af, hier waardat bij de gewone mens niet durft aan te beginnen.
Elektricien in Hasselt (3500) - Umit
Umit
Hasselt
Nieuw
d indi ndunxnscunecunnceiecmiencecinxejnexinxeinexineixmexinxeinexeixnixemxmieximexiniemxiemximexinexuecnexinemuxxiensximeximidxmeximeunxinexxiemiexmeuxnuem
Elektricien in Hasselt (3500) - Fatih
Fatih
Hasselt
Nieuw
Cinewalls plaatsen incl stopcontacten spotjes, dimmer. Stucen schilderen wanden plaatsen..............................................................
Elektricien in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
Nieuw
Elektriciteit is echt mijn ding. Een van mijn grootste klussen was de vernieuwing van de volledige elektrische installatie inclusief schema's in een te renoveren appartement. Het spreekt vanzelf dat ik ook uw kleinere problemen tot een goed einde zal brengen.
Elektricien in Hasselt (3500) - Ibragim
Ibragim
Hasselt
Nieuw
Hallo ik ben Ibra, Door mijn werk kan ik basic elektriciteit werken Verrichten. Nieuwe kabels trekken. Boren & kabels weg werken. Ik heb zelf een bestelwagen en materiaal.
Elektricien in Hasselt (3500) - Erwin
Erwin
Hasselt
Nieuw
Opleiding afgerond in de jaren 90 dus kennis is beperkt maar kan nog makkelijk de simpele dingen plaatsen en aanpassen, geen domotica of plc-achtige dingen
Elektricien in Hasselt (3500) - Jordan
Jordan
Hasselt
Nieuw
Opgegroeid in een thuis waarvan mijn vader een verlichtingsbedrijf heeft is dit verre van vreemd voor mij. Nog steeds plaats ik buiten mijn vaste betrekking verlichting van a tot z, zowel binnen als buiten, probeer ik stroomfouten op te zoeken en dergelijke. Zelf heb ik een aantal jaar meegedraaid in het bedrijf. Voor kwaliteit en afwerking kan ik u verzekeren.
Elektricien in Hasselt (3500) - Semina
Semina
Hasselt
Nieuw
Uitvoeren van kleine tot grote renovatiewerken tegen schappelijke prijzen en TOP kwaliteit. Wat doe ik? Alles wat je op de fotos ziet staan heb ik zelf gerenoveerd. Trappen,laminat, montage, kleine renovatiewerken, gyproc plaatsen, tegels.. Stuur mij maar een berichtje voor een offerte en meer info. Regio: Limburg
Elektricien in Hasselt (3500) - Mathias
Mathias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als Elektrische Installatie Technieken. Ik doe alles volgens het AREI (het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) anders begin ik er niet aan. Elektriciteit moet inorde zijn! Orde en stiptheid is iets waar ik heel hard naar streef.
Elektricien in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
Nieuw
Ik ben onderhoudstechnieker in mijn huidige job en heb opleiding elektriciteit gedaan. Ik maak u huidige elektriciteit terug in orde voor keuring als deze verouderd is, nieuwe installaties doe ik ook of pas bestaande installaties aan naar u wensen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Hasselt: geëvalueerd met 4.49 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Hasselt, elektricien Hasselt, elektriciteitswerken Hasselt, elektrieker Hasselt, elektriciteit aanleggen Hasselt, elektriciteitskeuring Hasselt, stroompanne Hasselt, kleine elektriciteitswerken Hasselt, elektrische installatie Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Hasselt: dringend elektricien gezocht?

Elektriciteit maakt deel uit van ons dagelijks leven. Zo zet je dagelijks het licht aan en uit, bewaar je je eten in de koelkast, gebruik je je computer, … Maar als je een elektrisch probleem tegenkomt, kan het wat lastig worden. Deze moeten snel en op een juiste wijze worden opgelost. Maak daarom beroep op de vele elektriciens uit Hasselt die klaarstaan om u uit de brand te helpen. Onze elektriciens beschikken over de juiste vaardigheden en zullen u in alle veiligheid helpen.

 

Elektricien gezocht in uw buurt?

Ons platform beschikt over talloze elektriciens in België, en ook in Hasselt. Het specifieke van ons platform is dat wij u vakmannen in uw buurt aanbieden. Dit heeft als voordeel dat onze elektriekers u snel zullen kunnen helpen in Hasselt.

 

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Hasselt?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen:

Conform maken van elektrische installaties

Onze elektriciens zullen u helpen bij het conform maken van uw elektriciteit. Met hun hulp zal u uw conformiteitsattest kunnen verkrijgen.

Stopcontact aanleggen

Heeft u maar één stopcontact in u woonkamer en u bent het beu van de verlengsnoeren en stekkerdozen die rondslingeren? Onze elektriekers uit Hasselt helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u stopcontacten.

Meterkast vervangen

Moet u uw meterkast volledig vervangen of enkel een deel ervan vervangen, dit is allemaal mogelijk op ListMinut. Onze elektriciens brengen het voor u in orde.

Verlichting aanleggen

Wilt u een nieuwe kroonluchter in uw eetkamer plaatsen? Verlichting in uw tuin aanleggen? Inbouwspotjes in uw slaapkamer installeren? Onze elektriciens uit Hasselt kunnen u daarbij helpen.

Parlofonie en videophonie

Is u deurbel kapot? Onze elektriciens kunnen het voor u gemakkelijk herstellen. Daarbovenop kunnen zij die ook vervangen door een nieuwe parlofoon of videofoon.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

 

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Hasselt?

Wilt u de beste elektricien in Hasselt vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen van dienstverleners. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Hasselt liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

 

Ervaringen van onze elektriciens uit Hasselt

Onze elektriekers uit Hasselt zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals:

Onze elektriekers uit Hasselt kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:


 

Andere categorieën binnen elektricien in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden