elektricien Geel

Elektricien Geel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Geel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Herentals (2200) - Yannick
Yannick
Herentals
4.95/5 (152 reviews)
Ik heb 12 jaar ervaring met kleine elektriciteitswerken. En ben gespecialiseerd in databekabeling, netwerkbekabeling, toegangscontrole en camerabewaking.
André is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Herentals (2200) - André
André
Herentals
4.98/5 (90 reviews)
Als gediplomeerd elektricien in huishoudelijke instalatie's kan ik zowel in nieuwbouw als renovatie je helpen tot aan de keuring. Kan ook de schema's digitaal tekenen, wat vaak ontbreekt bij aankoop oudere woningen. Voer de werken netjes uit volgens de regels van het AREI (algemeen reglement elektrische installatie )
Elektricien in Laakdal (2430) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laakdal
4.96/5 (45 reviews)
Als elektricien kan ik u zowel helpen bij het plaatsen van een nieuw stopcontact of lichtschakelaar; als het bedraden van een gehele nieuwbouw. Dit kan een huis zijn maar evenzeer een tuinhuis of garage.
Elektricien in Westerlo (2260) - Dirk
Dirk
Westerlo
5/5 (32 reviews)
Gezien ik een mechanisch, elektrisch geschoolde achtergrond heb, voel ik mij geroepen om deze werkzaamheden uit te voeren. Bij het leggen van stopcontacten + lichtpunten etc. alsook het plaatsen van nieuwe lamparmaturen enz.
Elektricien in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.8/5 (30 reviews)
Elektricien met ervaring van verschillende renovaties en elektriciteitswerken. Of nazicht van uw installatie voor de keuring van uw huishoudelijk installatie. Kan mogelijk ook professioneel elektrische schema's tekenen van uw huishoudelijke installatie en uitbreiding van uw installatie.
Elektricien in Kasterlee (2460) - Dirk
Dirk
Kasterlee
5/5 (23 reviews)
Kleine werken waarvoor een professional geen tijd wil maken en de neus ophaalt. Aansluiten van toestellen, (bij)leggen van kabels, stopcontacten, lichtpunten, ... vervangen van oude lampen door energiezuinige verlichting/armaturen. Aanpassen van uw elektrische installatie ter voorbereiding van een herkeuring.
Elektricien in Laakdal (2430) - Luc
Luc
Laakdal
5/5 (22 reviews)
Afgestudeerd als elektricien. Uitslijpen,vernieuwing,enz kan allemaal. Voor elk probleem kan je bij me terecht. Zoals tuinen, renovatieklussen , gyproc, vloeren, elektriciteit, sanitair enz
Elektricien in Kasterlee (2460) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
4.95/5 (19 reviews)
hey, ik ben afgestudeerd als elektricien: ik help u graag met elektriciteitswerken zoals uitbreidingen en vervangen van uw elektriciteit in u woning. ik kan ook uw elektrische schema's maken voor elektriciteitskeuringen . voor meervragen mag u altijd contact opnemen.
Elektricien in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
Westerlo
4.85/5 (13 reviews)
Van een extra lampje tot een volledige renovatie of nieuw bouw het kan allemaal ook u netwerk uit breiden is geen enkel probleem zowel bekabeld als wifi is geen enkel probleem ook Nas kan geïnstalleerd worden
Elektricien in Mol (2400) - René
René
Mol
5/5 (10 reviews)
Dag, ik ben René,64 en gepensioneerd maar hou er niet van thuis te zitten en niets te doen, ben ervaren elektrieker , als je een klusje hebt of je zit met de handen in het haar wegens een panne of storing, tijdgebrek of wat dan ook, en woont in de buurt van Mol kan je me tegen een schappelijke prijs de klus te laten klaren
Elektricien in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (10 reviews)
Met een kennis van elektro mechanica en een ruime ervaring binnen het vak heb ik al reeds een ruime bagage ivm elektriciteit. Vervangen van verlichting, plaatsen van nieuwe stopcontacten, schakelaars..enz.. Graag help ik u verder.
Elektricien in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (9 reviews)
Elektriciteitswerken op industrieel niveau en een goede kennis van de wetten en regels voor residentieel elektriciteit. Na het opbouwen van de elektriciteit in mijn eigen woning ben ik bereid werken op uw woning voor mijn rekening te nemen.
Elektricien in Westerlo (2260) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
5/5 (8 reviews)
Ik heb reeds 30 jaar ervaring als electricien, ik doe zowel kleine klussen als totale renovatie van uw electriciteit. Wil je een deel zelf doen dat kan ook. Ik kan ook de elektrische schema's maken voor de elektriciteitskeuring. Vervangen van lampen binnen en buiten is ook geen probleem voor mij. Bert H.
Elektricien in Kasterlee (2460) - Jonas
Jonas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (6 reviews)
Gediplomeerd elektricien. Elektriciteitswerken groot en klein. Zowel volledige nieuwbouw als renovaties. Schema's maken, lampen, stopcontacten, schakelaars, ....
Elektricien in Olen (2250) - Jesse
Jesse
Olen
5/5 (5 reviews)
Ik ben aal 6 jaar actief aan het werken als elektricien met vooral kennis van elektriciteit kasten,verlichting,slimme oplossingen voor tv/pc kabels weg te werken en stroombesparende oplossingen uitzoeken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Snel feedback op uitgezette klus - in volle vertrouwen het platform voor de eerste maal gebruikt. ”
Marc
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Geel: geëvalueerd met 4.98 door 489 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Geel, elektricien Geel, elektriciteitswerken Geel, elektrieker Geel, elektriciteit aanleggen Geel, elektriciteitskeuring Geel, stroompanne Geel, kleine elektriciteitswerken Geel, elektrische installatie Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden