Vind de beste elektricien van Geel

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
4.64/5 · 76 reviews
2200 Herentals
Ben reeds geruime als elektricien actief op dit platform. En heb reeds heel wat ervaring opgedaan. Beschik over het diploma van residentieel binnenhuis installateur. Wat doe ik? Vervang en plaats stopcontacten, schakelaars, lampen en lusters, uitbreiding van uw elektriciteitsnet, foutzoeken, eendraads- en installatieschema tekenen,.... Ik sta u graag bij met raad en daad Pat
Elektricien in Herentals (2200) - André
André
4.97/5 · 72 reviews
2200 Herentals
Als gediplomeerd elektricien in huishoudelijke instalatie's kan ik zowel in nieuwbouw als renovatie je helpen tot aan de keuring. Kan ook de schema's digitaal tekenen, wat vaak ontbreekt bij aankoop oudere woningen. Voer de werken netjes uit volgens de regels van het AREI (algemeen reglement elektrische installatie )
Elektricien in Kasterlee (2460) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.81/5 · 70 reviews
2460 Kasterlee
Een huis vol nieuwe energie Een ruimte vernieuwen betekent ook dat de elektrische installatie zorgvuldig gekeurd en waar nodig aangepast moet worden. zelf zie ik er ook nauw op toe dat je elektrische installatie perfect is afgestemd op de specifieke behoeften in elke ruimte. graag kom ik eens langs om te bekijken wat ik voor u kan betekenen en niet enkel voor volledige installaties ook beschi
Elektricien in Herentals (2200) - Yannick
Yannick
4.93/5 · 41 reviews
2200 Herentals
Ik heb 9jaar ervaring met kleine elektriciteitswerken. En ben gespecialiseerd in databekabeling, netwerkbekabeling, toegangscontrole en camerabewaking.
Elektricien in Laakdal (2430) - Hans
Hans Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.97/5 · 39 reviews
2430 Laakdal
Als elektricien kan ik u zowel helpen bij het plaatsen van een nieuw stopcontact of lichtschakelaar; als het bedraden van een gehele nieuwbouw. Dit kan een huis zijn maar evenzeer een tuinhuis of garage.
Elektricien in Mol (2400) - Joey
Joey
4.79/5 · 29 reviews
2400 Mol
Elektricien met ervaring van verschillende renovaties. Of nazicht van uw installatie voor de keuring van uw huishoudelijk installatie. Kan mogelijk ook professioneel elektrische schema's tekenen van uw huishoudelijke installatie en uitbreiding van uw instalatie.
Elektricien in Westerlo (2260) - Dirk
Dirk
5/5 · 17 reviews
2260 Westerlo
gezien ik een mechanisch + elektrisch geschoolde achtergrond heb , voel ik mij geroepen om deze werkzaalheden uit tevoeren . bij leggen stopkontakten + lichtpunten , plaatsen van nieuwe lamparmaturen enz
Elektricien in Mol (2400) - Klaas
Klaas
4.93/5 · 14 reviews
2400 Mol
Gespecialiseerd in elektriciteit, domotica, automatisering, high-tech, audio&video, computer hardware en software. U kan bij mij terecht voor het oplossen van storingen, problemen alsook voor de opbouw van nieuwe installaties. Werken die langer dan een uur in beslag nemen zouden best ingepland worden tijdens het weekend.
Elektricien in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
4.85/5 · 13 reviews
2260 Westerlo
Van een extra lampje tot een volledige renovatie of nieuw bouw het kan allemaal ook u netwerk uit breiden is geen enkel probleem zowel bekabeld als wifi is geen enkel probleem ook Nas kan geïnstalleerd worden
Elektricien in Mol (2400) - René
René
5/5 · 10 reviews
2400 Mol
Dag, ik ben René,64 en gepensioneerd maar hou er niet van thuis te zitten en niets te doen, ben ervaren elektrieker , als je een klusje hebt of je zit met de handen in het haar wegens een panne of storing, tijdgebrek of wat dan ook, en woont in de buurt van Mol kan je me tegen een schappelijke prijs de klus te laten klaren
Elektricien in Westerlo (2260) - Bert
Bert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 7 reviews
2260 Westerlo
Ik heb reeds 30 jaar ervaring als electricien, ik doe zowel kleine klussen als totale renovatie van uw electriciteit. Wil je een deel zelf doen dat kan ook. Ik kan ook de elektrische schema's maken voor de elektriciteitskeuring. Vervangen van lampen binnen en buiten is ook geen probleem voor mij. Bert H.
Elektricien in Olen (2250) - Rafael
Rafael
5/5 · 5 reviews
2250 Olen
Elektriciteitswerken op industrieel niveau en een goede kennis van de wetten en regels voor residentieel elektriciteit. Na het opbouwen van de elektriciteit in mijn eigen woning ben ik bereid werken op uw woning voor mijn rekening te nemen.
Elektricien in Olen (2250) - Jesse
Jesse
5/5 · 5 reviews
2250 Olen
Ik ben aal 6 jaar actief aan het werken als elektricien met vooral kennis van elektriciteit kasten,verlichting,slimme oplossingen voor tv/pc kabels weg te werken en stroombesparende oplossingen uitzoeken
Elektricien in Geel (2440) - Stijn
Stijn
5/5 · 3 reviews
2440 Geel
Met een kennis van elektro mechanica en een ruime ervaring binnen het vak heb ik al reeds een ruime bagage ivm elektriciteit. Vervangen van verlichting, plaatsen van nieuwe stopcontacten, schakelaars..enz.. Graag help ik u verder.
Elektricien in Herentals (2200) - Erwin
Erwin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.5/5 · 2 reviews
2200 Herentals
Enkele jaren geleden behaalde ik mijn certificaat van Residentieel Elektrotechnisch Installateur. Voor mijn bijberoep zal ik mij vooral bezig houden met kleine herstellingen en aanpassingen van de elektrsiche installatie alsook vb het opmaken van de nodige schema's van uw installatie.

Elektricien Geel: geëvalueerd met 4.93 door 412 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Geel, elektriciteitswerken Geel, elektrieker Geel, elektriciteit aanleggen Geel, elektriciteitskeuring Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen elektricien in Geel

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Geel

herstellen dimmer - Renovatie elektriciteit - Herstelling sensor verandaverlichting - Schema maken en isolatiefout zoeken en oplossen - Electriciteitskast vernieuwen - Electra werken (tuin) - Lampen ophangen - Verlichting en elenticiteit bv stopcontact en spot - elektriciens - Aarding aanpassen en nakijken elektriciteitskast - Klussen - Elektricien - Verlichting ophangen - Elektrische installatie aanpassen - Plaatsing extra zekering/verliesstroomschakelaar - Nazien van installatie (hoog verbruik) - Allerlei elektriciteitswerken - Verlichting plaatsen - inducitieplaat aansluiten - electriciteit valt steeds uit, zonder groot verbruik - Armaturen plaatsen - Nieuw te openen Jobfixers Kantoor - Parlofoon systeem vervangen - Stoppenkast vervangen - Vernieuwen zekeringenkast - Klussen - Elektricien - klusje verlichting - Kapotte Dampkap vervangen - Nieuwe elektriciteitskast plaatsen - 28 zonnepanelen - Zonnepanelen leggen en aansluiten - In orde maken elektrische installatie - Twee knoppen om het licht aan te steken werken niet meer - loshangend stopcontact - koffiezet ingebouwd repareren - Nieuw installatie elektrische voor my appartementen is nodig voor keuring. Groetjes - Elektricien - steken van poutrel - Klussen - Elektricien in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden