elektricien Vilvoorde

Elektricien Vilvoorde gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Vilvoorde: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Mustafa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (92 reviews)
Je suis un homme à tout faire et je trouve des solutions pour tout projet complexe. Tâches menuiserie, plomberie, sanitaire, cuisine, électricité, pose carrelage et dalle, jardinage, rénovation.
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
Vilvoorde
4.79/5 (43 reviews)
Voor grote en kleine klusjes kunt u bij mij terecht, volledige renovaties van uw instalatie en keuringsaanvraag schema van instalatie en conformiteit
Elektricien in Grimbergen (1850) - Robert
Robert
Grimbergen
4.91/5 (34 reviews)
Electriciteit is mijn hoofdkennis, maar zoals aangegeven in de algemene beschrijving zijn alle kluswerkjes mogelijk. Wel moet ik mij beperken tot herstellingen of kleine installaties. In mijn prijs zijn klein materiaal inbegrepen. L’électricité est à ma connaissance principale, mais comme indiqué dans la description générale, tous travaux de réparations rentre dans mes possibilités. Dans mon prix
Elektricien in Machelen (1830) - Sven
Sven
Machelen
5/5 (17 reviews)
vervangen van lampen, zekeringen, alle soorten schakelaars. kabels trekken, aarzel zeker niet om me te contacteren voor al u kleine huiselijke elektriciteitswerken.
Elektricien in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Je kan bij mij terecht voor de installatie van zonnepanelen. Ik plaats kwalitatieve systemen op maat uitgewerkt. Dit jaar plaatsen = voor de komende 15 jaar genieten van een terugdraaiende teller :) Andere elektrische klusjes doe ik zeker ook!
Elektricien in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik maak en repareer zelf vanalles wat met eldktriciteit te maken heeft ook heb ik a jaar elektromechanica gevolgd waardoor ik veel heb bijgeleerd hierover.
Elektricien in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met elektriciteitswerken zoals uitbreiding en vervangen van uw zekeringkasten. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor de elektriciteitskeuring. Lampen hang ik ook met plezier. Mijn principe is correct en nauwkeurig opdrachten afwerken. Tot binnenkort
Elektricien in Machelen (1830) - Tom
Tom
Machelen
5/5 (2 reviews)
Uitstekende kennis van Nederlands Frans en Engels. Al jaren ervaring in de elektriciteit sector. Heb je kleine of middelgrote elektriciteit werken uit te voeren dan zal ik je zeker kunnen verder helpen. Ik beschik over alle materiaal nodig om de werken uit te voeren. En neem meteen het puin van eventuele afbraakwerken mee dus alles zal. Meteen netjes afgewerkt en opgekuist worden!
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Daniel
Daniel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Installatie klaarmaken voor keuring,opmaken eendraad en schema's.Aanpassen bij verbouwing,vervangen zekeringkasten,opsporen fouten.Ophangen of bijplaatsen en vervangen door LED verlichting.
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Heb tijdens mijn studies elektriciteit gestudeerd heb ook gewerkt bij VAN CAMPEN BVBA in Deurne daar heb ik mijn ervaring opgedaan
Elektricien in Grimbergen (1850) - Joachim
Joachim
Grimbergen
Nieuw
Heb al op een verbouwing meegewerkt van een familie lid en heb hier ook meegewerkt aan de elektriciteit te leggen. en heb als jobstudent bij een elektricien gewerkt. ook ruwere werken schrik ik niet van. ik hoop van jullie te horen.
Elektricien in Grimbergen (1850) - Maurino
Maurino Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Ik ben Franco, een elektricien in hart en nieren. Verplaatsen van stopcontacten tot het voorbereiden van en of plaatsen van gehele nieuwe installatie, plaatsen van verlichting,... allemaal welkom
Elektricien in Machelen (1830) - Jesse
Jesse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
Nieuw
Wij doen alles wat komt kijken bij elektriciteit, van lampen vervangen tot een hele nieuwe zekerings kast, aarding aanleggen en nieuwbouw / renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van afgekeurde installaties en het renoveren ervan. Aarzel zeker niet voor een vrij blijvende offerte!
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Nadire
Nadire Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
Nieuw
aanleggen elektriciteitskabels , vervangen ,licht armaturen ,vernieuwen van schakelaars. zeer korte uitvoeringen of lange uitvoeren neem contact met ons op
Elektricien in Grimbergen (1850) - Stefaan
Stefaan
Grimbergen
Nieuw
Heb jaren ons tuincentrum onderhouden , als zelfstandige moet je van wanten weten er gaat vlug iets stuk , en een vakman is niet altijd in de buurt .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ verschillende aanbiedingen, dus je bepaald zelf de prijs, de afstand, enz... ”
Roland
“ Zeer duidelijk systeem, ook voor een eerste dienstaanvraag zoals voor mij het geval was. Duidelijke info op de website, vlot schakelen naar dienstverleners. Snel antwoord (voor mij van een vijftal dienstverleners). E... ”
Pieter
“ goede website, we hebben snel een dienstverlener gevonden (en die heeft goed werk geleverd). Facturatie en betaling verliepen ook goed. ”
Benoit
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Vilvoorde: geëvalueerd met 4.95 door 213 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Vilvoorde, elektricien Vilvoorde, elektriciteitswerken Vilvoorde, elektrieker Vilvoorde, elektriciteit aanleggen Vilvoorde, elektriciteitskeuring Vilvoorde, stroompanne Vilvoorde, kleine elektriciteitswerken Vilvoorde, elektrische installatie Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden