elektricien Aarschot

Elektricien Aarschot gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Aarschot: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Pedro is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Aarschot (3200) - Pedro
Pedro
Aarschot
4.93/5 (56 reviews)
Mijn naam is pedro en Ik heb veel passie voor elektriciteit werk,dat beteken dat ik de goeie kwaliteit dat u verwacht kan Leveren en ook voor en lage prijs
Eddy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Aarschot (3200) - Eddy
Eddy
Aarschot
4.33/5 (30 reviews)
Ik heb jaren ervaring in allerlei klussen, zoals electriciteits werken, loodgieterij electro herstellingen. Computer problemen enz..
Elektricien in Rillaar (3202) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rillaar
4.92/5 (12 reviews)
Door mijn opleiding elektro-mechanica en mijn werkervaring is elektriciteit mij helemaal niet vreemd. U kan bij mij terecht voor het herstellen van elektrische problemen, plaatsen van nieuwe/extra bekabeling en schakelingen, KNX-domotica, plaatsen van verlichting, tekenen van elektrische schema's Sinds april 2020 ook zelfstandige in bijberoep voor elektriciteitswerken en interieur renovaties.
Elektricien in Aarschot (3200) - Joeri
Joeri
Aarschot
5/5 (8 reviews)
Jonge enthousiaste handige harry, allerlei kleine elektrisch gerelateerde klusjes. Alsook reparatie van huishoudelektro. Afgestudeerd als elektricien en hier dus ook een diploma van op zak zodat u zeker bent van een bekwaam iemand.
Elektricien in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
Vertrouwen, duidelijkheid, inzicht gevend. Ik ben van mening dat ' duidelijkheid ' naar de klant toe zeer motiverend kan werken. Duidelijke afspraken is voor mij zeer belangrijk.
Elektricien in Herselt (2230) - Kevin
Kevin
Herselt
5/5 (5 reviews)
vervangen van schakelaars, bedrading, lichtarmaturen, noem maar op en ik vervang deze voor u. goede afspraken maken goede vrienden. kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid staan voorop.
Elektricien in Ramsel (2230) - Kim
Kim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ramsel
5/5 (4 reviews)
- Beschik over vele tools die de job veilig, stofvrij en zo snel mogelijk te klaren. - Ik heb mijn vaste leveranciers van installatie materiaal, hierdoor kan ik de prijs en wachttijd enorm drukken. - Ervaring met implementatie van op afstandsbediende elementen (Deur en gewone smartcamera's. Automatisering,...) Nieuwbouw, renovatie, herstellingen, installatie & uitbreidingen.
Elektricien in Langdorp (3201) - John
John
Langdorp
5/5 (3 reviews)
Als leerkracht techniek was het aansluiten van basis huisinstallaties een van mijn lesdomeinen. Hierbij horen het aansluiten van verschillende schakelaars en lamphouders.
Elektricien in Herselt (2230) - Arek
Arek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.5/5 (2 reviews)
Bij het installeren van de technieken in ons huis heb ik zelf de domotica installatie geplaatst en geprogrammeerd. Dit houdt in dat er een deel klassieke installatie in zit. Denk maar aan de stopcontacten, rolluiken en ventilatie.
Elektricien in Herselt (2230) - Balazs
Balazs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik heb een sterke kennis van elektriciteit dankzij mijn opleiding en ook kennis van het AREI via mijn avondschool waardoor ik schema's en plannen kan tekenen Ook ben ik te vinden voor simpelere/kleine elektriciteitswerken of totaal renovaties in verband met elektriciteit
Elektricien in Aarschot (3200) - Philipp
Philipp
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik ben Philipp en ik ben al drie jaar actief in de bouw sector, waarvan twee jaar op zelfstandige basis. Ik ben gespecialiseerd in elektriciteit en Gyproc werken.
Elektricien in Herselt (2230) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
Nieuw
Voor al uw elektriciteitswerken, telefonie, internet, enz... U kan ook bij mij terecht voor bijna alle karweien in en rond uw woning of bedrijf. Ik ben een Vlaamse ondernemer met jarenlange ervaring en voldoende referenties. Ook kan u bij mij terecht voor advies en indien u wenst kom ik persoonlijk bij u langs om de werken te bespreken. Steeds gratis en vrijblijvende offerte!
Elektricien in Herselt (2230) - Christoph
Christoph
Herselt
Nieuw
Ik ben van opleiding elektricien, ik kan u perfect helpen met de elektrische kleine klusjes op een correcte en duurzame manier. Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Voor eventuele inlichtingen aangaande uw elektrische installatie kan u zich ook tot mij wenden, ik help u graag verder met uw vragen/wensen.
Elektricien in Langdorp (3201) - Jens
Jens
Langdorp
Nieuw
In het dagelijks leven werk ik Elektromecanicien en weet ik hoe ik een installatie veilig en conform moet zijn met de wetgeving Ook wil ik dan ook graag mij diensten aanbieden om wat bij te verdienen . Aan te bieden diensten: -kleine elektriciteits werken, (vb kablage en in werkstelling van nieuwbouw/ reno tuinhuis ) -installeren en repareren huishoud elektro,etc Installati en tv, surround,.
Elektricien in Langdorp (3201) - Dani
Dani
Langdorp
Nieuw
Basis elektriciteit ervaring. Heb zelf verschillende verbouwingen achter de rug waarbij ik zelf de elektriciteit gelegd heb. Ook herstellingen of vernieuwen van elektrische installaties mogelijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Snel feedback op uitgezette klus - in volle vertrouwen het platform voor de eerste maal gebruikt. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Aarschot: geëvalueerd met 4.88 door 128 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Aarschot, elektricien Aarschot, elektriciteitswerken Aarschot, elektrieker Aarschot, elektriciteit aanleggen Aarschot, elektriciteitskeuring Aarschot, stroompanne Aarschot, kleine elektriciteitswerken Aarschot, elektrische installatie Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden