elektricien Aalst

Elektricien Aalst gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Aalst: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
Aalst
4.87/5 (47 reviews)
Plaatsen van lampen en stopcontacten is geen probleem. De meeste elektriciteitswerken kunnen veilig worden uitgevoerd. U kan dus zeker zijn van een goede aansluiting en plaatsing.
Elektricien in Moorsel (9310) - Jean-yves
Jean-yves Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moorsel
4.96/5 (27 reviews)
Wij doen allerlei elektriciteitswerken Van aansluiten zekeringkast tot nieuw elektriciteit in heel het huis Gediplomeerd en zelfstandig garanderen we u een professioneel en keurig eindresultaat
Elektricien in Hofstade (9308) - Tim
Tim
Hofstade
4.9/5 (20 reviews)
In mijn eigen woning heb ik massa's ervaring opgelopen door samen met een bevriende elektricien mijn volledige woning te voorzien van nieuwe elektriciteit. Ik ken de regels en werkwijzen goed en kan bij twijfel altijd advies vragen bij die vriend (erkend elektricien!). Kabels leggen, stopcontacten plaatsen, licht voorzien, enz zijn geen enkel probleem. Ik heb hiervoor het nodige werkmateriaal. Wat ik niet doe is zekeringskasten aansluiten en keuringen. Tot hoors
Elektricien in Erembodegem (9320) - Antonio
Antonio
Erembodegem
4.8/5 (20 reviews)
Elekticien van beroep maar ik doe graag ook ander sorteren klusjes zo als schilder, laminaat leggen, sanitair, meubelen monteren en zo dus aarzel mij niet contacteren ik spreek Nederland, Engels,Portugues,Spaans
Elektricien in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (2 reviews)
20 jaar ervaring als elektronisch installateur in verschillende sectoren. Momenteel tewerkgesteld voor een bedrijf dat diensten levert aan de petrochemische sector.
Willy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Aalst (9300) - Willy
Willy
Aalst
5/5 (2 reviews)
Met meer dan 40 jaar ervaring in de residentiële-, tertiaire- en industriële elektriciteitssector, bied ik graag uitgebreide assistentie bij nieuw- en verbouwingswerken, bordenbouw (nieuw en aanpassingen), opmaak schema's, domotica en veel meer. Voor Stiptheid, correctheid en perfectie zijn jullie bij mij aan het juiste adres
Elektricien in Aalst (9300) - Jan
Jan
Aalst
Nieuw
klusjeman met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen juiste prijs. ik werk al meer dan 20 jaar in de bouwsector en nu wil ik graag bijklussen : loddgieterij , electricitetit verven en zovoort
Elektricien in Aalst (9300) - Mathias
Mathias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Ben een bedrijf de prijs is het gemiddelde, ik ben iemand die liefst samen met de klant de afspraken maakt om zijn project dat hij in gedachten heeft te verrichten.
Elektricien in Moorsel (9310) - Bruno
Bruno
Moorsel
Nieuw
Kleine elektriciteitswerken.
Elektricien in Laakdal (2430) - Alex
Alex
Laakdal
Nieuw
Ik ben van opleiding elektricien via het THHI in Tessenderlo. Mijn kennis gaat van huisinstallaties over motorsturingen en electronica. Een van mij hobby's is nog altijd electronica waarvoor ik nu nog altijd avondonderwijs volg in het CVO De Verdieping in Heusden Zolder; Voor mij telet een levenlang bijleren.
Elektricien in Moorsel (9310) - Wim
Wim
Moorsel
Nieuw
Electriciteit: - eendraadschema: ontwerp en finalisatie - situatieschema - kast kablering - begeleiding - domotica (Loxone), ontwerp en programmatie - ...
Elektricien in Erembodegem (9320) - Christof
Christof
Erembodegem
Nieuw
Voor alle elektrische klussen kan ik helpen. Dit gaande van het vervangen van een lamp tot het plaatsen van nieuwe verlichting of schakelaars, stopcontacten.
Elektricien in Aalst (9300) - Mario
Mario
Aalst
Nieuw
Ik ben Mario. 40 jaar en werkend in een ploegenstelsel als onderhoudtechniker. Hierdoor heb ik geregeld wel nog wat tijd over om wat extra bij te verdienen. Ik wil jullie graag helpen met de klusjes die jullie voor handen hebben. Dus contacteer me maar.
Elektricien in Erembodegem (9320) - Ze
Ze
Erembodegem
Nieuw
goed met montage onderhoudsmonteur, en installatie in woning en utiliteit montage van lampen stopcontact, buitenverlichting binnen verlichting en :
Elektricien in Baardegem (9310) - Chris
Chris
Baardegem
Nieuw
Heb mijn diploma elektriciteit behaald in avondschool en ben nu al vrij actief met herstellen en uitbreidingen/plaatsen van bv tuinverlichting, stopcontacten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Aalst: geëvalueerd met 4.92 door 118 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Aalst, elektricien Aalst, elektriciteitswerken Aalst, elektrieker Aalst, elektriciteit aanleggen Aalst, elektriciteitskeuring Aalst, stroompanne Aalst, kleine elektriciteitswerken Aalst, elektrische installatie Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Aalst: dringend elektricien gezocht?

Heeft u problemen met stroomuitvallen, kortsluitingen, overbelastingen,…? Heeft u hulp nodig bij het installeren van elektra (verlichting, parlofonie, videofonie, stopcontact,…) Of heeft u een elektriciteitskeuring nodig? Bent u op zoek naar een goedkope elektricien in Aalst die u daarbij snel zou kunnen helpen? Onze betrouwbare dienstverleners staan klaar om al uw elektrische problemen op te lossen.

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Aalst?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen:

Stopcontact aanleggen

Heeft u maar één stopcontact in u woonkamer en u bent het beu van de verlengsnoeren en stekkerdozen die rondslingeren? Onze elektriciens helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u stopcontacten.

LED-verlichting plaatsen

Wilt u uw verlichting vervangen door LEDs? Dit is een geweldig idee! Het installeren van LEDs is zeer voordelig. Zij zijn met name energiezuinig, hebben een lange levensduur, wekken geen warmte op, hebben talloze varianten (verschillende kleuren, lampen/ spots/ strips, zijn dimbaar,…). Onze elektriekers kunnen het voor u gemakkelijk installeren.

Elektrische poorten of garage

Ben je van plan elektrische poorten te instaleren zodat zij zich automatisch kunnen openen? Vind een talloze elektriekers in Aalst die dat voor uw in orde brengen.

Bekabeling

Zou u graag uw televisie, telefoon, internet,… willen bekabelen? Onze ervaren elektriciens staan klaar om de nodige leidingen en kabels te instaleren.

Lichtschakelaars aanleggen

Heeft u maar één lichtschakelaar in u slaapkamer? En die staat daarbovenop ver van uw bed? Onze elektriciens helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u lichtschakelaars.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

Waarop moet u letten bij het kiezen van een elektricien?

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Aalst?

Wilt u de beste elektricien in Aalst vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Aalst liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

Ervaringen van onze elektriciens uit Aalst

Onze elektriekers uit Aalst zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals:

Onze elektriekers uit Aalst kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden