Vind de beste elektricien van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
4.93/5 · 182 reviews
2000 Antwerpen
Van opleiding elektricien, jaren ervaring, ook ervaring in TV kabel plaatsen en LAN kabels, nu actieve gepensioneerde die steeds zijn werk , op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Afnan
Afnan
4.83/5 · 46 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben een elektricien, ik doe alles van huisinstallatie, schemas tekenen enz. Voor de vertrouwebaar werken kunt u op mijn rekenen tegen een goed prijs. Voor al jullie vragen mogen jullie met mij contact opnemen.
Elektricien in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
5/5 · 32 reviews
2050 Antwerpen
Allround klusjesman, gaande van Ikea kastjes in elkaar steken tot kleine renovatiewerken met inbegrip elektriciteit. Beschik over heel wat eigen gereedschappen. Sta je graag bij met woord en daad.
Elektricien in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
4.67/5 · 12 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb reeds 5 jaar ervaring in plaatsen van verlichting, stopcontacten, schakelaars, vervangen elektriciteitskasten. Nieuwbouw en renovatie. Ik kan je een betrouwbare offerte maken.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Guido
Guido Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Vervanging van TL-lampen en zowat elke andere lamp door led-tubes of andere led-lampen. Vervanging van oude verdeelkasten, vervanging van de oude elektrische leidingen. Uitbreiding van een bestaand elektriciteitsnet. Opmaken van het ééndraadsschema en het situatieplan nodig voor de keuring...
Elektricien in Antwerpen (2000) - Rudi
Rudi Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Eerlijk, betrouwbaar, proper, beleefd. Jarenlange ervaring, secuur, veiligheid staat op de eerste plaats. Kwaliteitvolle aflevering van alle werk, groot of klein.
Elektricien in Antwerpen (2050) - Aissam
Aissam
5/5 · 1 reviews
2050 Antwerpen
Hallo U kan bij mij terecht voor u residentieel elektrisch problemen en samen zoeken we naar een goede en betaalbaar oplossing. Van kleine herstellingen tot grote renovaties.
Elektricien in Antwerpen (2030) - Karim
Karim
Nieuw
2030 Antwerpen
Mijn hobby is elektrische huisinstallaties . Dit voer ik van A tot Z uit tegen de juiste prijs. Ook voor advies kan u bij mij terecht. Wilt u meer informatie? Aarzel niet om mij te contacteren of uw vraag te stellen. Mvg
Elektricien in Antwerpen (2000) - Rik
Rik
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik heb zelf de volledige elektrische installatie van mijn woning ontworpen en aangelegd. Ik beperk me bij het klussen wel tot het zuiver elektrisch gedeelte van de klus.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Vital
Vital Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2000 Antwerpen
Klusjesman met ervaring, al 27 jaar in bouw,altijd met garantie,gestudeerd in Antwerpen,kennis van alle moderne technieken in de bouw,kan fotos sturen van reeds uitgevoerde werken
Elektricien in Antwerpen (2000) - Vic
Vic
Nieuw
2000 Antwerpen
hi.ik heb als elektricieen gestudeerd.voor woningen elektriciteit opplossingen en wat moeten worden gedaan om veilig met huishoudelijk apparaten te maken.advies geven,controlleren.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Reduan
Reduan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2000 Antwerpen
Bent u op zoek naar iemand waarvan de wensen naar kwaliteitsvolle eindresultaten worden bezorgd voor een op maat gemaakte correcte offerte binnen de afgesproken termijn kan je gerust contact opnemen.
Elektricien in Antwerpen (2000) - A
A
Nieuw
2000 Antwerpen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui
Elektricien in Antwerpen (2000) - Houtmeyers
Houtmeyers Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik doe alle renovatie werken van kleine tot grote werken...............................................................................................
Elektricien in Antwerpen (2018) - Rasuly
Rasuly
Nieuw
2018 Antwerpen
Hoi Hierbij wil ik graag me zelf voorstellen en klaar staan om mensen in nood te helpen. Ik heet Mashal woonachtig in Antwerpen ik ben afgestudeerd als Automonteur ik heb jaren ervaring in. Als professioneel automonteur ik werk momenteel fulltime en daarnaast ik heb mijn eigen bedrijf. Mocht iemand zijn die problemen hebben met hun wagen diagnosen, herstelling.., U mag me gerust contacteren Mvg

Elektricien Antwerpen: geëvalueerd met 4.92 door 278 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Antwerpen, elektriciteitswerken Antwerpen, elektrieker Antwerpen, elektriciteit aanleggen Antwerpen, elektriciteitskeuring Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Antwerpen: dringend elektricien gezocht?

Heeft u problemen met stroomuitvallen, kortsluitingen, overbelastingen,…? Heeft u hulp nodig bij het installeren van elektra (verlichting, parlofonie, videofonie, stopcontact,…) Of heeft u een elektriciteitskeuring nodig? Bent u op zoek naar een goedkope elektricien in Antwerpen die u daarbij snel zou kunnen helpen? Onze betrouwbare elektriciens staan klaar om al uw elektrische problemen op te lossen.

 

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Antwerpen?

Enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen:

Conform maken van elektrische installaties

Onze elektriciens zullen u helpen bij het conform maken van uw elektriciteit. Met hun hulp zal u uw conformiteitsattest kunnen verkrijgen.

Elektriciteit aanleggen

Moet u uw huis voorzien van elektriciteit of moet u uw elektriciteit volledig vervangen? Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren. Maak beroep op onze elektriekers uit Antwerpen.

LED verlichting plaatsen

Wilt u uw verlichting vervangen door LEDs? Dit is een geweldig idee! Het installeren van LEDs is zeer voordelig. Zij zijn met name energiezuinig, hebben een lange levensduur, wekken geen warmte op, hebben talloze varianten (verschillende kleuren, lampen/ spots/ strips, zijn dimbaar,…). Onze elektriciens kunnen het voor u gemakkelijk installeren.

Lichtschakelaars aanleggen

Heeft u maar één lichtschakelaar in u slaapkamer? En die staat daarbovenop ver van uw bed? Onze Antwerpse elektriciens helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u lichtschakelaars.

Bekabeling

Zou u graag uw televisie, telefoon, internet,… willen bekabelen? Onze elektriekers staan klaar om de nodige leidingen en kabels te instaleren.

 

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Hoe vind je de beste elektrieker in Antwerpen?

Op het ListMinut platform kan je een gratis dienstaanvraag posten. Nadien krijgt u maximaal 6 offertes voor elk van uw aanvragen. Grijp deze kans om informatie te verzamelen over de verschillende elektriciens en ze met elkaar te vergelijken. Een van hen kan gespecialiseerd zijn in een specifiek vakgebied. Misschien heeft het één meer ervaring of het ander betere evaluaties en is het iemand die u 100% kan vertrouwen. Kortom, u kies op basis van uw criteria de elektricien in Antwerpen die het beste bij u past.

 

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Antwerpen?

Wilt u de beste elektricien in Antwerpen vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen voor kleine en grote elektriciteitswerken. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs, geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Antwerpen liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

 

Ervaringen van onze elektriciens uit Antwerpen

Onze elektriekers uit Antwerpen zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals:


Onze elektriekers uit Antwerpen kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Antwerpen

UTP kabel van gelijkvloers naar 2de verdiep leggen - Vervanging indirecte verlichting in keuken - Installeren ventilator badkamer - herstelling minuterie in de traphall - aansluiting op nieuw net - elektriciteit installatie volgens de nieuwe recht - 4 (opbouw)spots aan plafond bevestigen - Voorbereiden nieuwe keuken - Nazicht zekeringkast en stopcontact vervang - aanpassen elektriciteit in bestaand gebouw - Onderwerp: vervangen elektriciteitskasten van 4 appartementen - Electriciteitswerken - Schakelaars - Verluchting badkamer, schakelaar gang, afdekken draad plafondlamp,... - Elektriciteit volledig vernieuwen - Stopcontacten bijplaatsen - kabel doortrekken - Vervanging verouderde lichtschakelaars (al dan niet in combinatie met stopcontact) in verschillende kamers en nakij - Elektriciteit gemeenschappelijke delen klein appartementsblok opkuisen - Nazicht zekering/ stopcontact - Licht dampkap functioneert niet (meer) - Schakelaara checken - verlies elektriciteit? - Batterij Indicator scootmobiel - Nazicht + herstelling verlichting - Kleine werken elektriciteit - Klussen - Elektricien - Plafond verlichting afkoppelen..en Nieuwe plaatsen - Klussen - Elektricien in Antwerpen (2020) - Klussen - Elektricien in Antwerpen (2020)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden