elektricien Antwerpen

Elektricien Antwerpen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (299 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde technieker. Ik heb jaren ervaring als elektricien in Antwerpen, met onder andere het ophangen van lampen, het verplaatsen en plaatsen van stopcontacten enz. Ik heb ook ervaring in TV bekabeling en het plaatsen van LAN kabels. Ik ben een persoon die steeds zijn werk op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen!
Elektricien in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
Antwerpen
5/5 (43 reviews)
Ik ben Stefan, 52 jaar, wonende in Antwerpen. Ik ben allround klusjesman, gaande van Ikea kastjes in elkaar steken tot kleine renovatiewerken met inbegrip algemene elektriciteitswerken. Beschik over heel wat eigen gereedschappen. Sta je graag bij met woord en daad!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met algemene elektriciteitswerken. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden als elektricien. Aarzel niet om mij te contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben een ervaren elektricien uit Antwerpen. Ik heb ervaring in het volledig voorzien van een nieuwe elektriciteitsnetwerk. Ook voor het vervangen of plaatsen van stopcontacten (met mono-, 2- of 3 fase), schakelaars (smart, wissel, dubbelpolige), lampen (smart, dimbare etc.) kunt u rekenen op mij. Ik sta vrij voor het uitbreiden van mijn kennis in de elektriciteit, dus geen klus is voor mij te klein noch te groot.
Elektricien in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben Ricardo, Ik heb reeds 5 jaar ervaring als elektricien in Antwerpen. Vooral met het plaatsen van verlichting, stopcontacten, schakelaars en het vervangen van elektriciteitskasten. Nieuwbouw en renovatie. Ik kan je een betrouwbare offerte maken, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Rudi
Rudi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ben eerlijk, betrouwbaar, proper en beleefd. Ik heb jarenlange ervaring als elektricien in Antwerpen. Secuur en veiligheid staat op de eerste plaats bij mij! U kan op mij rekenen voor een kwaliteitsvolle aflevering van alle elektriciteitswerken, groot of klein.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben Guido, 58 jaar en ben zelfstandige in bijberoep als elektricien in Antwerpen. Ik doe vervanging van TL-lampen en zowat elke andere lampen door led-tubes of andere led-lampen, vervanging van oude verdeelkasten, vervanging van de oude elektrische leidingen. Het uitbreiding van een bestaand elektriciteitsnet, het opmaken van het ééndraadschema en het situatieplan nodig voor de elektriciteitskeuring is ook geen probleem. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik opleiding gevolgd als elektricien zowel residentieel als industrieel met voldoende ervaring ga ik graag netjes en zorgvuldig te werk ik doe elektriciteit renovatie stopcontact/schakelaar vervangen n elektriciteit aanleggen enzovoort.. Mvg
Elektricien in Antwerpen (2050) - Aissam
Aissam
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Aissam, ik ben een ervaren elektricien uit Antwerpen. U kan bij mij terecht voor uw residentiële elektrische problemen en samen zoeken wij naar een goede en betaalbaar oplossing. Ik kan u helpen met kleine herstellingen tot grote renovaties.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik genoot de opleiding elektrotechnisch installateur. Dit houdt in dat ik stopcontacten, lichtpunten, automatische rolluiksturing, sensor,... kan installeren en aansluiten. Ook het opmaken van elektrische schema's heeft geen geheimen voor mij.
Elektricien in Antwerpen (2030) - Karim
Karim
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben Karim, mijn hobby is alles omtrent elektrische huisinstallaties. Dit voer ik van A tot Z uit tegen de juiste prijs. U kan ook bij mij terecht voor advies. Wilt u meer informatie? Aarzel niet om mij te contacteren of uw vraag te stellen!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Vital
Vital Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een klusjesman met ervaring. Ben al 27 jaar in de bouw en werk altijd met garantie. Ik heb gestudeerd in Antwerpen en heb kennis van alle moderne technieken in de bouw. Indien er interesse is kan ik altijd foto's sturen van reeds uitgevoerde werken.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Vic
Vic
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben afgestudeerd als elektricien in Antwerpen. Ik heb ervaring met het zoeken naar oplossingen voor elektriciteitsproblemen voor woningen en wat er moet gedaan worden om huishoudelijke apparaten veilig te repareren. Ik geef zowel advies als doe ik controles.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Reduan
Reduan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Reduan, een elektricien uit Antwerpen. Bent u op zoek naar iemand waarvan de wensen naar kwaliteitsvolle eindresultaten worden bezorgd voor een op maat gemaakte correcte offerte, binnen de afgesproken termijn? Dan kan je gerust contact opnemen met mij!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Rasuly
Rasuly
Antwerpen
Nieuw
Hoi, hierbij wil ik graag mezelf voorstellen en klaarstaan als elektricien om mensen in nood te helpen. Ik heet Mashal, woonachtig in Antwerpen. Ik ben afgestudeerd als Automonteur en heb jaren ervaring in deze sector. Als professioneel automonteur, werk ik momenteel fulltime en daarnaast ik heb mijn eigen bedrijf. Mocht er iemand zijn die problemen heeft met de wagen, diagnosen, herstellingen,... U kan mij gerust contacteren!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ verschillende aanbiedingen, dus je bepaald zelf de prijs, de afstand, enz... ”
Roland
“ Zeer duidelijk systeem, ook voor een eerste dienstaanvraag zoals voor mij het geval was. Duidelijke info op de website, vlot schakelen naar dienstverleners. Snel antwoord (voor mij van een vijftal dienstverleners). E... ”
Pieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Antwerpen: geëvalueerd met 4.91 door 411 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Antwerpen, elektricien Antwerpen, elektriciteitswerken Antwerpen, elektrieker Antwerpen, elektriciteit aanleggen Antwerpen, elektriciteitskeuring Antwerpen, stroompanne Antwerpen, kleine elektriciteitswerken Antwerpen, elektrische installatie Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden