elektricien Antwerpen

Elektricien Antwerpen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (256 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde technieker. Ik heb jaren ervaring als elektricien in Antwerpen, met onder andere het ophangen van lampen, het verplaatsen en plaatsen van stopcontacten enz. Ik heb ook ervaring in TV bekabeling en het plaatsen van LAN kabels. Ik ben een persoon die steeds zijn werk op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen!
Afnan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Afnan
Afnan
Antwerpen
4.83/5 (46 reviews)
Ik ben een elektricien uit Antwerpen, ik doe alles van huisinstallaties, schemas tekenen enz. U kunt rekenen op mij voor betrouwbare werken tegen een goed prijs. Aarzel niet om mij te contacteren indien er vragen zijn!
Elektricien in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
Antwerpen
5/5 (43 reviews)
Ik ben Stefan, 52 jaar, wonende in Antwerpen. Ik ben allround klusjesman, gaande van Ikea kastjes in elkaar steken tot kleine renovatiewerken met inbegrip algemene elektriciteitswerken. Beschik over heel wat eigen gereedschappen. Sta je graag bij met woord en daad!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met algemene elektriciteitswerken. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden als elektricien. Aarzel niet om mij te contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben Ricardo, Ik heb reeds 5 jaar ervaring als elektricien in Antwerpen. Vooral met het plaatsen van verlichting, stopcontacten, schakelaars en het vervangen van elektriciteitskasten. Nieuwbouw en renovatie. Ik kan je een betrouwbare offerte maken, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.64/5 (11 reviews)
Ik ben een ervaren elektricien uit Antwerpen. Ik heb ervaring in het volledig voorzien van een nieuwe elektriciteitsnetwerk. Ook voor het vervangen of plaatsen van stopcontacten (met mono-, 2- of 3 fase), schakelaars (smart, wissel, dubbelpolige), lampen (smart, dimbare etc.) kunt u rekenen op mij. Ik sta vrij voor het uitbreiden van mijn kennis in de elektriciteit, dus geen klus is voor mij te klein noch te groot.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Rudi
Rudi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ben eerlijk, betrouwbaar, proper en beleefd. Ik heb jarenlange ervaring als elektricien in Antwerpen. Secuur en veiligheid staat op de eerste plaats bij mij! U kan op mij rekenen voor een kwaliteitsvolle aflevering van alle elektriciteitswerken, groot of klein.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben Guido, 58 jaar en ben zelfstandige in bijberoep als elektricien in Antwerpen. Ik doe vervanging van TL-lampen en zowat elke andere lampen door led-tubes of andere led-lampen, vervanging van oude verdeelkasten, vervanging van de oude elektrische leidingen. Het uitbreiding van een bestaand elektriciteitsnet, het opmaken van het ééndraadschema en het situatieplan nodig voor de elektriciteitskeuring is ook geen probleem. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik opleiding gevolgd als elektricien zowel residentieel als industrieel met voldoende ervaring ga ik graag netjes en zorgvuldig te werk ik doe elektriciteit renovatie stopcontact/schakelaar vervangen n elektriciteit aanleggen enzovoort.. Mvg
Elektricien in Antwerpen (2050) - Aissam
Aissam
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Aissam, ik ben een ervaren elektricien uit Antwerpen. U kan bij mij terecht voor uw residentiële elektrische problemen en samen zoeken wij naar een goede en betaalbaar oplossing. Ik kan u helpen met kleine herstellingen tot grote renovaties.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik genoot de opleiding elektrotechnisch installateur. Dit houdt in dat ik stopcontacten, lichtpunten, automatische rolluiksturing, sensor,... kan installeren en aansluiten. Ook het opmaken van elektrische schema's heeft geen geheimen voor mij.
Elektricien in Antwerpen (2030) - Karim
Karim
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben Karim, mijn hobby is alles omtrent elektrische huisinstallaties. Dit voer ik van A tot Z uit tegen de juiste prijs. U kan ook bij mij terecht voor advies. Wilt u meer informatie? Aarzel niet om mij te contacteren of uw vraag te stellen!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Vital
Vital Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een klusjesman met ervaring. Ben al 27 jaar in de bouw en werk altijd met garantie. Ik heb gestudeerd in Antwerpen en heb kennis van alle moderne technieken in de bouw. Indien er interesse is kan ik altijd foto's sturen van reeds uitgevoerde werken.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Vic
Vic
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben afgestudeerd als elektricien in Antwerpen. Ik heb ervaring met het zoeken naar oplossingen voor elektriciteitsproblemen voor woningen en wat er moet gedaan worden om huishoudelijke apparaten veilig te repareren. Ik geef zowel advies als doe ik controles.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Reduan
Reduan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Reduan, een elektricien uit Antwerpen. Bent u op zoek naar iemand waarvan de wensen naar kwaliteitsvolle eindresultaten worden bezorgd voor een op maat gemaakte correcte offerte, binnen de afgesproken termijn? Dan kan je gerust contact opnemen met mij!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Antwerpen: geëvalueerd met 4.9 door 412 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Antwerpen, elektricien Antwerpen, elektriciteitswerken Antwerpen, elektrieker Antwerpen, elektriciteit aanleggen Antwerpen, elektriciteitskeuring Antwerpen, stroompanne Antwerpen, kleine elektriciteitswerken Antwerpen, elektrische installatie Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Antwerpen: dringend elektricien gezocht?

Stel je voor: je woont in Antwerpen en opeens doet je stopcontact het niet meer. Het eten in je koelkast begint warm te worden en het ijs in je vriezer te smelten. Je hebt snel hulp nodig, maar wie bel je dan? Juist: een elektricien Antwerpen!

Een elektricien staat voor je klaar om je te helpen met al je elektriciteitswerken Antwerpen. Doet je stopcontact het niet meer, heeft je verlichting het begeven of heeft u een elektriciteitskeuring nodig? Bent u op zoek naar een goedkope elektricien Antwerpen die u daarbij snel zou kunnen helpen? Onze betrouwbare elektriciens staan klaar om al uw elektrische problemen op te lossen.

Vind een elektricien Antwerpen via Ring Twice en je problemen zijn spoedig weer verholpen. Je kunt weer genieten van een heerlijk koud biertje door de elektricien uit jouw buurt. Bied achteraf de elektricien ook eens een koud biertje aan; jullie zijn tenslotte buren!

De kwalificaties van een elektricien Antwerpen

Om een elektricien Antwerpen te worden heb je een technische opleiding nodig. De elektriciens op Ring Twice hebben deze opleiding gedaan, of hebben jarenlange ervaring met elektriciteitswerken Antwerpen. Elektriciens leren over het algemeen dezelfde basis en specialiseren zich daarna in een bepaald onderwerp. Zo heb je bijvoorbeeld elektriciens in Antwerpen die zich specialiseren in Woning en Utiliteit. Deze elektriciens weten alles van elektriciteitswerken in en rondom het huis, zoals stopcontacten en verlichting.

De elektriciens uit Antwerpen op Ring Twice hebben ervaring in het vak en wonen bij jou in de buurt. Hierdoor heb je dus direct contact met een buur en professional, en weet je dat je klus goed afgehandeld wordt.

Herstelt een elektricien Antwerpen apparaten?

Wanneer de koelkast het niet meer doet of de wasmachine gekke geluiden maakt, bellen de meeste mensen in Antwerpen een elektricien. Dit is begrijpelijk, maar niet waar een elektricien voor bedoeld is. De elektricien Antwerpen doet geen reparaties van machines, hier kun je dus het beste een witgoedmonteur voor bellen.

Elektricien staat voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt met betrekking tot stroom in en rondom je huis. Dit kan bijvoorbeeld bij het bouwen of renoveren van je huis zijn, maar ook wanneer er bijvoorbeeld een stopcontact kapot is. Vraag je je af wat een elektricien Antwerpen nog meer doet? Lees verder om uit te vinden waar je de elektricien het beste voor kunt bellen.

Het herstellen van installaties door een elektricien Antwerpen

Ondanks dat je een elektricien beter niet kunt bellen voor het repareren van witgoed, zijn er bepaalde installaties die de elektricien wel repareert. Hierbij kun je denken aan het herstellen van:

De werkzaamheden van een elektricien Antwerpen

Wanneer je hulp nodig hebt met je elektriciteitswerken Antwerpen, staat de elektricien voor je klaar. Deze repareert namelijk bijna alle installaties in huis die te maken hebben met stroom. De elektricien zorgt ervoor dat apparaten gebruikt kunnen worden en installeert en onderhoudt alles wat met elektriciteit te maken heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het repareren van een kapot stopcontact of het aanleggen van een stroompunt voor een lamp.

Zitten je stopcontacten op de verkeerde plek? Dan legt de elektricien uit Antwerpen deze gerust opnieuw voor je aan. Reparatie- en verbeteringswerk is niet het enige wat een elektricien Antwerpen doet. Lees in de volgende alinea’s waar je nog meer een elektricien voor in kunt huren.

De meestvoorkomende werkzaamheden van een elektricien Antwerpen

Soms vraag je je wel eens af: ben ik de enige, of zijn er ook anderen die per ongeluk voor kortsluiting zorgen door alle apparaten in het huis in eens aan te zetten? Maak je geen zorgen: het verhelpen van storingen is de meest voorkomende werkzaamheid van de elektricien Antwerpen. Naast het verhelpen van storingen wordt de elektricien Antwerpen het meest gebeld voor het uitbreiden van het stroomnet in huis, aanleggen van verlichting, het plaatsen van een groepenkast en voor algemeen onderhoud aan het stroomnet.

Elektriciteitswerken Antwerpen: voorbeelden

Enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen:

Conform maken van elektrische installaties

Onze elektriciens zullen u helpen bij het conform maken van uw elektriciteit. Met hun hulp zal u uw conformiteitsattest kunnen verkrijgen.

 

Elektriciteit aanleggen

Moet u uw huis voorzien van elektriciteit of moet u uw elektriciteit volledig vervangen? Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren. Maak beroep op onze elektriekers uit Antwerpen.

 

LED verlichting plaatsen

Wilt u uw verlichting vervangen door LEDs? Dit is een geweldig idee! Het installeren van LEDs is zeer voordelig. Zij zijn met name energiezuinig, hebben een lange levensduur, wekken geen warmte op, hebben talloze varianten (verschillende kleuren, lampen/ spots/ strips, zijn dimbaar,…). Onze elektriciens kunnen het voor u gemakkelijk installeren.

 

Lichtschakelaars aanleggen

Heeft u maar één lichtschakelaar in u slaapkamer? En die staat daarbovenop ver van uw bed? Onze Antwerpse elektriciens helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u lichtschakelaars.

 

Bekabeling

Zou u graag uw televisie, telefoon, internet,… willen bekabelen? Onze elektriekers staan klaar om de nodige leidingen en kabels te instaleren.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op Ring Twice:

Een elektricien Antwerpen bij storingen

Een storing in je meterkast is natuurlijk extra vervelend wanneer je net naar je favoriete tv-show zat te kijken of je haar nog maar half gekruld had. Een stroomstoring wordt vaak veroorzaakt door een apparaat dat voor kortsluiting zorgt. Het nalopen van alle apparaten kost tijd en is niet altijd de oplossing. Bel dan een elektricien in jouw buurt in Antwerpen om de storing snel te verhelpen.

Op Ring Twice vind je alle professionals in jouw buurt, waaronder een gespecialiseerde elektricien. Heb je een elektricien Antwerpen gevonden? Plaats je klus en neem snel contact op via Ring Twice en de elektricien staat binnen no-time voor je deur. Heel gemakkelijk dus!

Een elektricien voor je nieuwe huis in Antwerpen

Je hebt net een huis gekocht en nu wil je natuurlijk graag dat alles in orde is met de elektriciteitswerken van je huis in Antwerpen. Geen probleem: de elektricien komt het voor je controleren.

Bij het kopen van een bestaand huis kun je zelf niet makkelijk achterhalen of het stroomnet in orde is. Dit kun je doen door een professionele elektricien Antwerpen in te huren. Deze komt voor je kijken of er iets vervangen moet worden en voert dit gelijk voor je uit. Het controleren van stroom kan erg gevaarlijk zijn en daarom is een professionele elektricien onmisbaar.

Heb je echter een nieuwbouwproject gekocht en ga je het huis zelf ontwerpen? Dan kan een elektricien ook hierbij goed van pas komen.

Een elektricien bij nieuwbouw in Antwerpen

Wanneer je de plannen van je architect hebt gekregen is het inhuren van een elektricien misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch is dit erg belangrijk. Een elektricien Antwerpen kan kijken of er genoeg stopcontacten op het plan staan en of er genoeg verlichtingspunten en lichtknoppen aanwezig zijn. Je hebt natuurlijk geen zin om in het donker naar je bed te moeten lopen, omdat de schakelaar aan de andere kant van de kamer is.

Wil je zo comfortabel mogelijk leven in je eigen droomhuis? Neem dan een elektricien onder de arm en zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ben je toch niet helemaal tevreden met de elektriciteitswerken in je huis in Antwerpen? Dan kun je tijdens het renoveren de elektricien Antwerpen vragen om aanpassingen te doen.

Elektrieker Antwerpen: hulp nodig bij renovaties?

Soms is het tijd voor iets nieuws: een nieuwe garderobe, een nieuwe baan of misschien toch een nieuwe inrichting van je huis. Bij dat laatste komt een elektrieker Antwerpen goed van pas. De elektrieker Antwerpen komt bij je langs en kijkt waar jij je elektriek wilt hebben.

Ben je van plan om de eettafel naar de andere kant van de kamer te verplaatsen? Dan legt de elektrieker daar het verlichtingspunt voor je aan. Heb je meer stopcontacten in de keuken nodig? Geen probleem: de elektrieker regelt het makkelijk en snel. Omdat de elektrieker uit Antwerpen komt, is hij of zij altijd dichtbij en hoef je dus geen dagen of weken te wachten totdat de elektrieker tijd heeft. Bovendien werkt de elektrieker Antwerpen zelfstandig via Ring Twice. Dat scheelt een hoop in de kosten.

Het installeren van domotica door een elektricien Antwerpen

Elektrische apparaten worden steeds geavanceerder en nog dagelijks worden er nieuwe uitvindingen gedaan op het gebied van apparaten voor wooncomfort. Een voorbeeld hiervan is het volledig automatiseren van een huis; dit heet domotica. Door domotica kunnen verschillende apparaten in het huis bestuurd worden door middel van een tablet of bedieningspaneel op de muur. Zo kun je bijvoorbeeld de zonneschermen naar beneden doen terwijl je op reis bent of de haard aanzetten vanaf het werk zodat je bij thuiskomst kunt genieten van  een heerlijk warm huis.

Het installeren van domotica wordt gedaan door een elektricien. Deze installeert alle apparaten zoals de zonneschermen, televisie of het koffieapparaat en koppelt ze gelijk aan het bedieningspaneel. De elektricien Antwerpen zorgt dat alles juist is geïnstalleerd en gaat niet weg voordat alle apparaten correct werken.

Het uitbreiden van elektriciteitswerken in Antwerpen

Domotica is erg handig en kan het leven een stuk comfortabeler maken, maar wat als je nog geen stroom op de zolder hebt om de elektrische zonneschermen op aan te sluiten of graag internet in je tuinhuis wilt ontvangen? Ook hier is de elektricien in gespecialiseerd.

Het uitbreiden van het stroomnet in huis is een erg complexe taak en moet voor de veiligheid door een elektricien gedaan worden. Nieuwe stroomkabels kunnen door hem of haar worden aangelegd en de groepenkast kan worden uitgebreid zodat er niet teveel apparaten op één groep zitten, waardoor storingen voorkomen kunnen worden.

Waarom een elektricien uit Antwerpen via RingTwice?

Je bent overtuigd dat je een elektricien nodig hebt maar weet nog niet waar je een geschikte elektricien kunt vinden? Wij helpen je! Ring Twice is een platform waarop je je talentvolle buren kunt inhuren voor jouw klus. De identiteit van alle leden van Ring Twice wordt uitvoerig gecontroleerd. Zo weet je dus altijd dat je met een professional te maken hebt.

Verder biedt Ring Twice een fysieke en materiële verzekering aan. Kleine ongelukjes in huis worden netjes weer opgelost. Ook vindt Ring Twice het belangrijk om te horen dan onze gebruikers tevreden zijn. We houden daarom contact van inschrijving tot afsluiting van de klus. Onze klantenservice staat paraat om je te helpen wanneer je vragen hebt. Ring Twice is het ideale platform voor het vinden van een professionele elektricien in jouw buurt.

Wat is de prijs van een elektricien Antwerpen?

Wanneer je een elektricien inhuurt via een bedrijf liggen de kosten vaak hoger dan dat je een zelfstandige inhuurt. Dit komt doordat de overheadkosten van het bedrijf, zoals de marketingkosten, moeten worden gedekt. Als je gebruikt maakt van Ring Twice huur je een zelfstandige in en heb je deze kosten dus niet.

Wanneer je een klus op Ring Twice plaatst, zul je verschillende offertes ontvangen. Hierdoor bepaal je dus zelf wie je inhuurt en weet je gelijk wat de kosten zullen zijn. De kosten van de klus hangen af van de complexiteit en de duur van de klus; geen verrassingen achteraf dus.

Een indicatie van het uurloon is tussen de 16 en de 30 euro, liggende aan de ervaring en specialisaties die een elektricien heeft. Dit is echter een indicatie en kan afwijken. Je krijgt hier een betrouwbare, nette, flexibele en professionele elektricien voor terug.

Hoe vind ik een geschikte elektricien via RingTwice?

Het werken met Ring Twice is ontzettend makkelijk! Je plaatst gemakkelijk en snel een dienstaanvraag op het platform en de elektriciens in jouw buurt worden op de hoogte gebracht. Je kunt hierna een geschikte elektricien kiezen op basis van de offertes en verschillende andere criteria zoals de ervaringen van andere buren. Daarna wordt de dienst uitgevoerd en na afronding wordt de professionele elektricien online betaald. Zo simpel is het dus!

Ring Twice biedt niet alleen de ruimte voor elektriciens. Je vindt op het platform bijvoorbeeld ook bijlesdocenten, schoonmakers, oppassers, naaisters, klusjesmannen en nog veel meer. Vind vandaag nog je professional of bied je eigen talenten aan en klaar die klus!

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op Ring Twice?

Hoe vind je de beste elektrieker in Antwerpen?

Op het Ring Twice platform kan je een gratis dienstaanvraag posten. Nadien krijgt u meerdere offertes voor elk van uw aanvragen. Grijp deze kans om informatie te verzamelen over de verschillende elektriciens en ze met elkaar te vergelijken. Een van hen kan gespecialiseerd zijn in een specifiek vakgebied. Misschien heeft het één meer ervaring of het ander betere evaluaties en is het iemand die u 100% kan vertrouwen. Kortom, u kies op basis van uw criteria de elektricien Antwerpen die het beste bij u past.

 

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden