Vind de beste elektricien van Gent

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.49/5 · 59 reviews
9000 Gent
Heb ervaring in zowel industriële als in huishoudelijk installaties. Voor zowel nieuw als renovaties. Kan zowel de installatie terug in ordre brengen na een slecht keuring, kan de bestaande huizen van een nieuw eendraadschema als situatie schema. Kan extra Aarding aanleggen en aansluiten. ...
Elektricien in Gent (9000) - Nicky
Nicky
4.82/5 · 34 reviews
9000 Gent
Ik tracht iedereen te helpen die ik kan helpen. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot de maatschappij.
Elektricien in Gent (9000) - André
André
4.89/5 · 9 reviews
9000 Gent
Ik doe aanpassingen aan elektrische installaties, plaatsen van kabels, verlichtingstoestellen, stopcontacten, aanpassen elektriciteitsbord, tekenen van schema's voor keuringen enz
Elektricien in Gent (9000) - Wouter
Wouter
4.71/5 · 7 reviews
9000 Gent
Elektriciteit : voornaamste schakeling (kruischakelingen, wissel, dubbelpolige) vervanging van zekeringen, ... werk conform het AREI (algemeen regelment voor elektrische installaties) 2 à 3 jaar ervaring via avondles en enkele kleine werkjes bij familie en vrienden
Elektricien in Gent (9000) - Joey
Joey
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Door mijn verschillende opleidingen en proffecionele activiteit als industriële technieker heb ik voldoende ervaring en kennis opgedaan voor de meeste werken en problemen op te kunnen lossen. Elektrische pannes & foutzoeken zijn mijn specialiteiten.
Elektricien in Gent (9000) - Ahmet
Ahmet
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik studeer electro technisch installateur en zit in 2 de leerjaar. ik wil me ervaringen in praktijk uitbreiden. ik kan schakelaars, stopcontacten, lichten enz aansltuiten, defecten opsporen en repareren.
Elektricien in Gent (9000) - Joeri
Joeri
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik volg reeds opleiding als elektricien, heb reeds al ervaring op het gebied van het aanleggen van residentieel electriciteit. Heb je problemen met uw elektriciteits infracstructuur kan je mij steeds contacteren
Elektricien in Gent (9000) - Juan
Juan
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben geen gediplomeerd elektricien maar ik kan verscheidene kleine elektrische klussen opknappen. Van kabels leggen, stopcontacten plaatsen, lichtpunten aansluiten en allerlei kleine elektrische reparaties doen.
Elektricien in Gent (9000) - Lasse
Lasse
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Professionele opleiding residentieel elektrotechnisch installateur gevolgd en al verschillende vrienden en familieleden geholpen bij het renoveren en succesvol laten keuren van hun elektrische installatie.
Elektricien in Gent (9000) - Jacob
Jacob Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9000 Gent
Ervaring met alle merken, ook horeca toestellen. Gespecialiseerd in het herstellen van ovens en kookplaten met inductie. Wij reviseren desgewenst ook elektronica om de kost van een herstelling zo laag mogelijk te houden. U hebt 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
Elektricien in Gent (9000) - Marc
Marc
Nieuw
9000 Gent
Weet niet alles maar toch heel veel inzake elektriciteit. De normen & uitvoeringen zoals aangegeven in het AREI zijn voor mij geen Chinees. Mijn kunde heb ik al kunnen gebruiken voor private vertrekken van een zus & opbrengstpanden van andere verwanten. Liever te veel dan te weinig stopcontacten; ook de schakelaars moeten zo veelvuldig als nodig en zo gebruiksvriendelijk mogelijk geplaatst worden.
Elektricien in Gent (9000) - Enzo
Enzo
Nieuw
9000 Gent
Elektricien met ervaring. 9 jaar als onderhoud technicus. Plaatsingen of aanpassingen van elektrische installaties. Onderhoud of reparaties elektrische toestellen. Ik bied een ecologise oplossing door mij te verplaatsen met uitgeruste bakfiets als ook een alternatief om gerecupereerde onderdelen te gebruiken
Elektricien in Gent (9000) - Mehmet
Mehmet Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9000 Gent
Dag Algemene elektrikteit werken Domotica , elektronica , Nieuwe elektriciteit leggen . Elektrische aanpassingen aan de woning . Gratis spot en rookmelders bij werken boven de 1000€ .
Elektricien in Gent (9000) - Matthias
Matthias
Nieuw
9000 Gent
Elektricien met 4 jaar werkervaring. Klussen ivm elektriciteit en domotica. Ik vraag eerst naar u wensen en noden en bespreek dan met u het plan van aanpak.
Elektricien in Gent (9000) - Xavier
Xavier Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9000 Gent
Ik voer alle elektriciteitswerken uit, zowel installatie als depannage. Ik ben al 6 jaar voltijds zelfstandig aan de slag dus ik draag al enige ervaring met me mee.

Elektricien Gent: geëvalueerd met 4.88 door 117 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Gent, elektriciteitswerken Gent, elektrieker Gent, elektriciteit aanleggen Gent, elektriciteitskeuring Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Gent: dringend elektricien gezocht?

Uw zekeringen springen om een onverklaarbare reden? Acht u het noodzakelijk om uw elektrische systemen te vernieuwen? De zomer staat voor de deur en u wilt graag verlichting in uw tuin installeren? U woont in Gent, en het is dringend noodzakelijk om branddetectoren en een alarmsysteem te plaatsen? Zijn uw elektrische apparaten beschadigd door stroomstoten? Denkt u dat kortsluiting uw apparaten kan beschadigen? Hebt u een elektrische noodreparatie nodig? Wilt u om veiligheidsredenen uw elektrische installaties controleren? Op zoek naar de diensten van een goedkope elektricien? Hulp nodig bij het installeren van uw nieuwe elektriciteitsmeter? U wilt een domoticasysteem gebruiken om al uw apparaten op afstand te bedienen?

Maak daarom beroep op de vele Gentse elektriciens die klaarstaan om u uit de brand te helpen. De dienstverleners van ListMinut beschikken over de juiste vaardigheden en zullen u in alle veiligheid helpen.  Onze elektriciens zijn experts voor alle ingrepen die u nodig zou kunnen hebben in de buurt van Gent: algemene elektrische installatie, bekabeling, onderhoud van uw elektrisch systeem, renovatie en conformiteit van uw elektrische assemblage, installatie van huisautomatiseringstechnologie, deur- en video-intercomapparatuur,... Gepassioneerde en vriendelijke elektrische experts staan altijd klaar om u te helpen!

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Gent?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen

Lichtschakelaars aanleggen

Heeft u maar één lichtschakelaar in u slaapkamer? En die staat daarbovenop ver van uw bed? Onze elektriciens helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u lichtschakelaars.

Elektriciteit aanleggen

Moet u uw huis voorzien van elektriciteit of moet u uw elektriciteit volledig vervangen? Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren. Maak beroep op onze elektriekers uit Gent.

Parlofonie / videofonie

Is u deurbel kapot? Onze elektriciens kunnen het voor u gemakkelijk herstellen. Daarbovenop kunnen zij die ook vervangen door een nieuwe parlofoon of videofoon.

Meterkast vervangen

Moet u uw meterkast volledig vervangen of enkel een deel ervan vervangen, dit is allemaal mogelijk op ListMinut. Onze elektriciens uit Gent brengen het voor u in orde.

Bekabeling

Zou u graag uw televisie, telefoon, internet,… willen bekabelen? Onze elektriekers staan klaar om de nodige leidingen en kabels te instaleren.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Schakelaars, stroomonderbrekers, zekeringen, differentiëlen en convectoren... Dit zijn vaak termen die de meesten van ons niet kennen. Voor onze elektriciens zijn deze woorden onderdeel van hun dagelijks jargon. Bovendien kan elektrisch werk soms gevaarlijk zijn. Daarom is het nuttig om beroep te doen op een kenner. Onze elektriciens kunnen u helpen bij het oplossen van problemen of bij de renovatie van uw systeem. Flexibel, gespecialiseerd, snel en ervaren op het gebied van elektriciteit, onze vakmensen-elektriciens zijn de hulp die u nodig heeft. Zij verplaatsen zich tot bij uw thuis in alle gemeenten en in de omgeving van Gent.

Hieronder vindt u enkele aanvragen voor elektriciteitsdiensten via ListMinut:

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

Wordt u geconfronteerd met onophoudelijke stroomonderbrekingen? Moet u een intercom installeren bij de ingang van uw huis? Is het dringend noodzakelijk om uw volledige elektrische circuit te vernieuwen? Elektriciteit is alomtegenwoordig in ons dagelijks leven en bij elk probleem moeten we snel en voorzichtig handelen; de tussenkomst van een elektricien wordt vaak geadviseerd. Onze elektriciens voldoen aan deze voorwaarden: ze zijn beschikbaar en deskundig, ze helpen u veilig verder.

Voordelen van elektriciens op ListMinut:

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Gent?

Een elektrisch probleem kan zich op elk moment en bij iedereen voordoen. In dergelijke gevallen is het vaak noodzakelijk dat een elektricien een noodgeval oplost. In de meeste gevallen zijn dringende situaties synoniem van hoge prijzen. Wilt u de beste elektricien in Gent vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen. U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Gent liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

Een goedkope elektricien met een kwaliteitsgarantie, bij ons is het mogelijk!

 

Hoe lang moet ik wachten vooraleer ik een offerte krijg van een elektrieker?

Dit kan heel snel gaan. Dankzij ons grote netwerk aan elektriciens in Gent ontvangt u binnen 24 uur een aanbod (opgelet dit is maar een indicator en kan variëren). Als u iets langer wacht, krijgt u meer offertes en kan u ze met elkaar vergelijken.

Ervaringen van onze elektriciens uit Gent

Met de selectie van de beste elektriekers van Gent, bieden wij u echte experts aan op vlak van verlichting en elektrische installaties. Als u twijfelt over de duur van de service of het te gebruiken apparaat, aarzel dan niet om advies te vragen, onze elektriciens staan klaar om u te helpen. Onze elektriciens zijn veelzijdig en ze zijn ook gewend om te werken met veel verschillende merken en modellen. Zij worden vaak geconfronteerd met de volgende merken:

Onze elektriekers uit Gent kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

Onze elektriciens informeren u, op basis van hun ervaring, graag over de prijs-kwaliteitverhouding van de door u gewenste elektrische apparatuur. Hier zijn de populairste voorbeelden waarmee onze Gentse dienstverleners geconfronteerd worden met betrekking tot de verschillende lichtbronnen:

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen elektricien in Gent

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Gent

Totaalrenovatie - Elektriciteit volledig vernieuwen - Plaatsen extra zekering en leiding - hang three lamps - Aansluiting vervanging kookplaat - Vervangen thermostaat - vervangen buitenpost parlofoon - Aansluiting van een badkamerventilator - Frequentieregelaar installeren - Installatie van lichten (zie uitleg) - Vervangen van luchters (3 à 4 stuks). - Aansluiten UTP kabels - Frigo maakt de elektriciteit plat - verlichting in trappenhuis blijft branden - Plaatsen ventilatie badkamer - Installatie metalen kabelgoten - 2 lampen en enkele werken ophangen - Elektrische stopcontacten installeren - dampkap plaatsen - Klussen - Elektricien - Lichten repareren / vervangen - Kleine elektriciteitswerken - Installatie verlichting - 2 nieuwe zekeringskasten plaatsen + schema's (2) - licht - Tekenen elektriciteit schema voor keuring - 2 nieuwe zekeringskasten plaatsen + schema's - Tv aansluiten en een nieuwe coax kabel leggen - Electriciteit op woonboot genk dok - Verplaatsen van 2 lichtpunten + plaatsen armatuur - Electrical Installation in Food Trailer - Lampen ophangen - plaatsen van electriciteitskast - vernieuwing electriciteitskast - Ophangen/aansluiten van 4 verlichtingsarmaturen (2) - Vandaag nog lichten installeren - Stopcontacten monteren - Kortsluiting in de keuken - Ventilatie plaatsen voor badkamer - oven met kortsluiting - Klusjesman met specialisatie elektriciteit omgeving Gent Mariakerke - Schakelaars vervangen - Stopcontact buiten aan achtergevel plaatsen. - Verlichting ophangen appartement Gent - Slijpwerk en dergelijke Dampoort 42 (2) - Plaatsen tuinverlichting - Lichtpunt nakijken/herstellen - Aansluiten internetkabel en muurlampjes aansluiten - Uitbreiding installatie - 2 plafond lampen op hangen - isolatiefout opzoeken - reseidentieel elektrotechnische installateur - reseidentieel elektrotechnische installateur - reseidentieel elektrotechnische installateur - Kleine aanpassingen zekeringkast
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden