elektricien Gent

Elektricien Gent gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Gent: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
Heb ervaring in zowel industriële als in huishoudelijk installaties. Voor zowel nieuw als renovaties. Kan zowel de installatie terug in ordre brengen na een slecht keuring, kan de bestaande huizen van een nieuw eendraadschema als situatie schema. Kan extra Aarding aanleggen en aansluiten. ...
Elektricien in Gent (9000) - Nicky
Nicky
Gent
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met algemene elektriciteitswerken. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden als elektricien. Aarzel niet om mij te contacteren!
André is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Gent (9000) - André
André
Gent
4.94/5 (16 reviews)
Ik doe aanpassingen aan elektrische installaties, plaatsen van kabels, verlichtingstoestellen, stopcontacten, aanpassen elektriciteitsbord, tekenen van schema's voor keuringen enz
Elektricien in Gent (9000) - Wouter
Wouter
Gent
4.63/5 (8 reviews)
Elektriciteit : via avondles opleding electricien gevolgd (inclusief stage) uit interesse. Ik werk full time in andere sector. Dus doe enkel kleinere zaken. Solliciteer voor kleinere jobs die ik 's avonds kan opnemen.
Elektricien in Gent (9000) - Joey
Joey
Gent
5/5 (3 reviews)
Door mijn verschillende opleidingen en proffecionele activiteit als industriële technieker heb ik voldoende ervaring en kennis opgedaan voor de meeste werken en problemen op te kunnen lossen. Elektrische pannes & foutzoeken zijn mijn specialiteiten.
Elektricien in Gent (9000) - Ahmet
Ahmet
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik studeer electro technisch installateur en zit in 2 de leerjaar. ik wil me ervaringen in praktijk uitbreiden. ik kan schakelaars, stopcontacten, lichten enz aansltuiten, defecten opsporen en repareren.
Elektricien in Gent (9000) - Joeri
Joeri
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik volg reeds opleiding als elektricien, heb reeds al ervaring op het gebied van het aanleggen van residentieel electriciteit. Heb je problemen met uw elektriciteits infracstructuur kan je mij steeds contacteren
Elektricien in Gent (9000) - Juan
Juan
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen gediplomeerd elektricien maar ik kan verscheidene kleine elektrische klussen opknappen. Van kabels leggen, stopcontacten plaatsen, lichtpunten aansluiten en allerlei kleine elektrische reparaties doen.
Elektricien in Gent (9000) - Lasse
Lasse
Gent
5/5 (1 reviews)
Professionele opleiding residentieel elektrotechnisch installateur gevolgd en al verschillende vrienden en familieleden geholpen bij het renoveren en succesvol laten keuren van hun elektrische installatie.
Elektricien in Gent (9000) - Mine
Mine
Gent
5/5 (1 reviews)
ik ben afgestudeerd als elektricien. i heup u graag met elektriciteitswerken zoals uitbreiding en vervangen van uw elektriciteit in uw woning. i kan ook elektrische schema s maken voor de elektriciteitskeuring. Lampen hang i ook met plezier.
Elektricien in Gent (9000) - Jacob
Jacob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ervaring met alle merken, ook horeca toestellen. Gespecialiseerd in het herstellen van ovens en kookplaten met inductie. Wij reviseren desgewenst ook elektronica om de kost van een herstelling zo laag mogelijk te houden. U hebt 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
Elektricien in Gent (9000) - Marc
Marc
Gent
Nieuw
Weet niet alles maar toch heel veel inzake elektriciteit. De normen & uitvoeringen zoals aangegeven in het AREI zijn voor mij geen Chinees. Mijn kunde heb ik al kunnen gebruiken voor private vertrekken van een zus & opbrengstpanden van andere verwanten. Liever te veel dan te weinig stopcontacten; ook de schakelaars moeten zo veelvuldig als nodig en zo gebruiksvriendelijk mogelijk geplaatst worden.
Elektricien in Gent (9000) - Enzo
Enzo
Gent
Nieuw
Elektricien met ervaring. 9 jaar als onderhoud technicus. Plaatsingen of aanpassingen van elektrische installaties. Onderhoud of reparaties elektrische toestellen. Ik bied een ecologise oplossing door mij te verplaatsen met uitgeruste bakfiets als ook een alternatief om gerecupereerde onderdelen te gebruiken
Elektricien in Gent (9000) - Mehmet
Mehmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Dag Algemene elektrikteit werken Domotica , elektronica , Nieuwe elektriciteit leggen . Elektrische aanpassingen aan de woning . Gratis spot en rookmelders bij werken boven de 1000€ .
Elektricien in Gent (9000) - Matthias
Matthias
Gent
Nieuw
Elektricien met 4 jaar werkervaring. Klussen ivm elektriciteit en domotica. Ik vraag eerst naar u wensen en noden en bespreek dan met u het plan van aanpak.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
“ Gebruiksvriendelijk systeem met enorme mogelijkheden. Officieel, verzekerd, echt een meerwaarde. ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Gent: geëvalueerd met 4.89 door 126 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Gent, elektricien Gent, elektriciteitswerken Gent, elektrieker Gent, elektriciteit aanleggen Gent, elektriciteitskeuring Gent, stroompanne Gent, kleine elektriciteitswerken Gent, elektrische installatie Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Gent: dringend elektricien gezocht?

Uw zekeringen springen om een onverklaarbare reden? Acht u het noodzakelijk om uw elektrische systemen te vernieuwen? De zomer staat voor de deur en u wilt graag verlichting in uw tuin installeren? U woont in Gent, en het is dringend noodzakelijk om branddetectoren en een alarmsysteem te plaatsen? Zijn uw elektrische apparaten beschadigd door stroomstoten? Denkt u dat kortsluiting uw apparaten kan beschadigen? Hebt u een elektrische noodreparatie nodig? Wilt u om veiligheidsredenen uw elektrische installaties controleren? Op zoek naar de diensten van een goedkope elektricien? Hulp nodig bij het installeren van uw nieuwe elektriciteitsmeter? U wilt een domoticasysteem gebruiken om al uw apparaten op afstand te bedienen?

Maak daarom beroep op de vele Gentse elektriciens die klaarstaan om u uit de brand te helpen. De dienstverleners van Ring Twice beschikken over de juiste vaardigheden en zullen u in alle veiligheid helpen.  Onze elektriciens zijn experts voor alle ingrepen die u nodig zou kunnen hebben in de buurt van Gent: algemene elektrische installatie, bekabeling, onderhoud van uw elektrisch systeem, renovatie en conformiteit van uw elektrische assemblage, installatie van huisautomatiseringstechnologie, deur- en video-intercomapparatuur,... Gepassioneerde en vriendelijke elektrische experts staan altijd klaar om u te helpen!

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Gent?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen

Lichtschakelaars aanleggen

Heeft u maar één lichtschakelaar in u slaapkamer? En die staat daarbovenop ver van uw bed? Onze elektriciens helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u lichtschakelaars.

Elektriciteit aanleggen

Moet u uw huis voorzien van elektriciteit of moet u uw elektriciteit volledig vervangen? Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren. Maak beroep op onze elektriekers uit Gent.

Parlofonie / videofonie

Is u deurbel kapot? Onze elektriciens kunnen het voor u gemakkelijk herstellen. Daarbovenop kunnen zij die ook vervangen door een nieuwe parlofoon of videofoon.

Meterkast vervangen

Moet u uw meterkast volledig vervangen of enkel een deel ervan vervangen, dit is allemaal mogelijk op Ring Twice Onze elektriciens uit Gent brengen het voor u in orde.

Bekabeling

Zou u graag uw televisie, telefoon, internet,… willen bekabelen? Onze elektriekers staan klaar om de nodige leidingen en kabels te instaleren.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op Rng Twice

Schakelaars, stroomonderbrekers, zekeringen, differentiëlen en convectoren... Dit zijn vaak termen die de meesten van ons niet kennen. Voor onze elektriciens zijn deze woorden onderdeel van hun dagelijks jargon. Bovendien kan elektrisch werk soms gevaarlijk zijn. Daarom is het nuttig om beroep te doen op een kenner. Onze elektriciens kunnen u helpen bij het oplossen van problemen of bij de renovatie van uw systeem. Flexibel, gespecialiseerd, snel en ervaren op het gebied van elektriciteit, onze vakmensen-elektriciens zijn de hulp die u nodig heeft. Zij verplaatsen zich tot bij uw thuis in alle gemeenten en in de omgeving van Gent.

Hieronder vindt u enkele aanvragen voor elektriciteitsdiensten via Ring Twice:

 

Contrôle en onderhoud van elektrische installaties

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op Ring Twice?

Wordt u geconfronteerd met onophoudelijke stroomonderbrekingen? Moet u een intercom installeren bij de ingang van uw huis? Is het dringend noodzakelijk om uw volledige elektrische circuit te vernieuwen? Elektriciteit is alomtegenwoordig in ons dagelijks leven en bij elk probleem moeten we snel en voorzichtig handelen; de tussenkomst van een elektricien wordt vaak geadviseerd. Onze elektriciens voldoen aan deze voorwaarden: ze zijn beschikbaar en deskundig, ze helpen u veilig verder.

Voordelen van elektriciens op Ring Twice:

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Gent?

Een elektrisch probleem kan zich op elk moment en bij iedereen voordoen. In dergelijke gevallen is het vaak noodzakelijk dat een elektricien een noodgeval oplost. In de meeste gevallen zijn dringende situaties synoniem van hoge prijzen. Wilt u de beste elektricien in Gent vinden voor een redelijke prijs? Op Ring Twice ontvangt u verschillende aanbiedingen. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen. U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Gent liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

Een goedkope elektricien met een kwaliteitsgarantie, bij ons is het mogelijk!

 

Hoe lang moet ik wachten vooraleer ik een offerte krijg van een elektrieker?

Dit kan heel snel gaan. Dankzij ons grote netwerk aan elektriciens in Gent ontvangt u binnen 24 uur een aanbod (opgelet dit is maar een indicator en kan variëren). Als u iets langer wacht, krijgt u meer offertes en kan u ze met elkaar vergelijken.

Ervaringen van onze elektriciens uit Gent

Met de selectie van de beste elektriekers van Gent, bieden wij u echte experts aan op vlak van verlichting en elektrische installaties. Als u twijfelt over de duur van de service of het te gebruiken apparaat, aarzel dan niet om advies te vragen, onze elektriciens staan klaar om u te helpen. Onze elektriciens zijn veelzijdig en ze zijn ook gewend om te werken met veel verschillende merken en modellen. Zij worden vaak geconfronteerd met de volgende merken:

Onze elektriekers uit Gent kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

Onze elektriciens informeren u, op basis van hun ervaring, graag over de prijs-kwaliteitverhouding van de door u gewenste elektrische apparatuur. Hier zijn de populairste voorbeelden waarmee onze Gentse dienstverleners geconfronteerd worden met betrekking tot de verschillende lichtbronnen:

Andere categorieën binnen elektricien in Gent

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Gent

Verder afwerken nieuwe electriciteits instalatie - assistentie bij vervangen kookplaat - Light problem - Elektrische rolluiken werken niet meer - professionele elektricien - Installeren gaskookplaat 2 zones - Zanussi - Ophangen lampen - Electriciteit afgekeurd voor verkoop huis - Ophangen gevel lichtbak 150cm diameter - Verschillende klussen - Elektrische leiding afkoppelen - rolluik electrisch defect - Hoofdschakelaar valt regelmatig uit. - Kantoorruimte GENT - industriële lamp - Fix 4 plafondverlichting - Ophangen verlichtingsarmaturen (3) - Offerte elektriciteitskeuring voorbereiden - Internetkabel - Allerlei klusjes - Looking for an electrician available today - Elek uitbreiden - Verlichting uitgevallen (kabel doorgeknipt) - Verplaatsen elektriciteit voor nieuwe keuken - Automatische lamp vervangen - Diverse electro werken - Aanleg bekabeling stopcontact of laadpaal - Reparatie deurbel/videofoon - Ophangen verlichtingsarmaturen (2) - Ontkoppeling 5 lampen - Dampkap herstellen - Installatie verlichting nieuwbouw - diverse electrische aansluitingen - Ophangen verlichtingsarmaturen - Elektricien - Keuring/plannen elektriciteit en herstelling - Plannen voor keuring en kleine herstelling - Transfo van theater spots is stuk - verlichting en videoparlofonie - Electriciteit afwerken en evt aansluiten - 1 toestel parlofonie vervangen - Vernieuwing elektriciteit - Plaatsen afdekplaten stopcontacten en schakelaars - Aansluiting fornuis - Fout in de aarding - Twee plafondlampen hangen - Proper installeren enkele stopcontacten - stopcontact bij zetten - electriciteit comform makent - Totaalrenovatie - hang three lamps - Aansluiting vervanging kookplaat - Vervangen thermostaat - vervangen buitenpost parlofoon - Aansluiting van een badkamerventilator - Frequentieregelaar installeren - Installatie van lichten (zie uitleg) - Vervangen van luchters (3 à 4 stuks). - Aansluiten UTP kabels - Frigo maakt de elektriciteit plat - verlichting in trappenhuis blijft branden - Plaatsen ventilatie badkamer - Installatie metalen kabelgoten - 2 lampen en enkele werken ophangen - Elektrische stopcontacten installeren - dampkap plaatsen - Klussen - Elektricien - Lichten repareren / vervangen - Kleine elektriciteitswerken - Installatie verlichting - 2 nieuwe zekeringskasten plaatsen + schema's (2) - licht - Tekenen elektriciteit schema voor keuring - 2 nieuwe zekeringskasten plaatsen + schema's - Tv aansluiten en een nieuwe coax kabel leggen - Electriciteit op woonboot genk dok - Verplaatsen van 2 lichtpunten + plaatsen armatuur - Electrical Installation in Food Trailer - Lampen ophangen - vernieuwing electriciteitskast - Ophangen/aansluiten van 4 verlichtingsarmaturen (2) - Vandaag nog lichten installeren - Stopcontacten monteren - Kortsluiting in de keuken - Ventilatie plaatsen voor badkamer - oven met kortsluiting - Klusjesman met specialisatie elektriciteit omgeving Gent Mariakerke - Schakelaars vervangen - Stopcontact buiten aan achtergevel plaatsen. - Verlichting ophangen appartement Gent - Slijpwerk en dergelijke Dampoort 42 (2) - Plaatsen tuinverlichting - Lichtpunt nakijken/herstellen - Aansluiten internetkabel en muurlampjes aansluiten - Uitbreiding installatie - 2 plafond lampen op hangen - isolatiefout opzoeken - reseidentieel elektrotechnische installateur - reseidentieel elektrotechnische installateur - reseidentieel elektrotechnische installateur - Kleine aanpassingen zekeringkast
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden