elektricien Turnhout

Elektricien Turnhout gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Turnhout: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Gierle (2275) - Jeff
Jeff
Gierle
5/5 (35 reviews)
Gepensioneerde electro-installateur van 64 jaar met 44 jaar ervaring in industrie, kmo, kantoren, prive,.. Ik heb gewerkt bij een van de grootste electro bedrijven van België. Plaatsing van armaturen, led of andere, schakelaars, stopc en verdeelborden. Aanpassingen aan bestaande installaties. Tekenen van ééndraadschema en plattegrond. Verlichtingsstudies zijn mogelijk na overleg met de klant.
Elektricien in Vosselaar (2350) - Jan
Jan
Vosselaar
5/5 (19 reviews)
Ik werk ondertussen al 4 jaar als electricien en ben op vlak van veiligheid, orde en netheid een perfectionist! Ik teken elektrische plannen bereid u elektrische huisinstallatie uit vervang lampen plaats stopcontacten bij enz... Al u elektrische problemen zijn op te lossen 24/7
Elektricien in Merksplas (2330) - Dominiek
Dominiek
Merksplas
5/5 (15 reviews)
Ik ben een A2 elektro-mechanieker met 42 jaar ervaring vooral in industriele installaties maar met de herstelling en of uitbreiding van uw huis installatie kan ik u ook zeker van dienst zijn. met vriendelijke groeten, Dominiek
Elektricien in Oud-turnhout (2360) - Laurens
Laurens
Oud-turnhout
5/5 (6 reviews)
Wenst u een uitbreiding van uw huidige installatie of een herstelling dan bent u bij mij aan het juiste adres. Vertel mij wat er dient te gebeuren en ik laat u onmiddellijk weten wanneer ik langs kan komen.
Elektricien in Beerse (2340) - Joris
Joris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
5/5 (4 reviews)
Ik ben joris 36 jaar. Klusjesman (elektricien) met ervaring. Nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten, herstelling van elektrische apparaten. Verhuur van discobar voor fuiven, feesten, communie's, trouwfeesten,... Onderhoud/ afregelen van licht en geluidsinstallaties van cafe's, dancings, evenementzalen, ... MintiServices
Elektricien in Arendonk (2370) - Erik
Erik
Arendonk
4.67/5 (3 reviews)
Alleen kleine werken.verlivhting of stopcontact bijmaken.
Elektricien in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Als afgestudeerd als energietechnicus en elektrotechnieker ben ik de man die ervoor zorgt dat je geen enkele euro teveel betaald aan uw elektriciteit.
Elektricien in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Voor elektriciteit kan je bij mij terecht, vervangen of nieuw plaatsen van van een lamp, stopcontact. Word mooi weggewerkt of afgewerkt, zowel in de badkamer, bovenverdieping, benedenverdieping, bijgebouw, zolder,... En misschien via zelfbouwpakketten kan u zelf ook wat bijleren geef me een seintje
Elektricien in Vosselaar (2350) - Jeroen
Jeroen
Vosselaar
Nieuw
Door mijn studie als elektrotechnieker en 12 jaar als onderhouds- en storingstechnieker heb ik al heel wat ervaring opgedaan op gebied van elektriciteit. Ook heb ik zelf heel mijn eigen nieuwbouw van elektriciteit voorzien en dit van mijn 2 broers, waarvan 1 een eigen bakkerij heeft en ik heel de elektrische installatie van vernieuwd heb.
Elektricien in Merksplas (2330) - Bram
Bram
Merksplas
Nieuw
Door mijn technische opleiding en de 7 jaar ervaring als elektricien kan je op mij rekenen voor alle soorten elektrische werkzaamheden. Maar ook voor andere klusjes / werken mag je mij gerust contacteren.
Elektricien in Oud-turnhout (2360) - Jan
Jan
Oud-turnhout
Nieuw
Diploma elektriciteit. Elektrische installatie klaarmaken voor keuring. Stopcontacten plaatsen, verlichting, storingen opsporen en oplossen, elektrisch schema opstellen, kleine renovatie. Ook ervaring met inbouwkasten, gyprocplafonds, enz.
Elektricien in Turnhout (2300) - Glenn
Glenn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Sinds ik werkleider ben bij een stad. Heb ik veel ervaring opgedaan in de sector van elektriciteit. Kleine klussen zijn geen probleem. Elektriciteits problemen worden snel en vakkundig opgelost.
Elektricien in Weelde (2381) - Jo
Jo
Weelde
Nieuw
Dezelfde
Elektricien in Baarle-hertog (2387) - Jannes
Jannes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Baarle-hertog
Nieuw
Ervaring met electriciteit en electronica, ik kan zowel nieuwe installaties als aanpassingen en reparaties doen. Daarnaast ook kennis van electronica:
Elektricien in Kasterlee (2460) - Wim
Wim
Kasterlee
Nieuw
Ervaring als automatisatie technieker (hoofdberoep) en ook al enkele nieuwbouwen gedaan. Mogelijkheden zijn: kleine elektrische werken (nieuwbouw/renovatie), tekenen van elektrische schema's, conform maken van de elektrische installatie, programmatie (domotica, PLC).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Turnhout: geëvalueerd met 4.96 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Turnhout, elektricien Turnhout, elektriciteitswerken Turnhout, elektrieker Turnhout, elektriciteit aanleggen Turnhout, elektriciteitskeuring Turnhout, stroompanne Turnhout, kleine elektriciteitswerken Turnhout, elektrische installatie Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden