Vind de beste elektricien van Schaarbeek

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.84/5 · 45 reviews
1000 Brussel
Hallo, voor herstellingen, heraanleggen, of volledig vernieuwen. Zekeringkast heraanleggen of nieuwe plaatsen.in draadschema plan tekenen en situatie plan tekenen. Met ervaring en scholing Heb voor alles altijd een oplossing.😉
Elektricien in Elsene (1050) - Ruben
Ruben
4.85/5 · 41 reviews
1050 Elsene
ik voor alle soorten werken uit op vlak van elektriciteit. Nieuwe installaties, depannage, uitbreiding, schemas, keuring. Alles aan een zeer schappelijke prijs. Ben aan de slag als voltijdse elektricien
Elektricien in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
4.97/5 · 29 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.96/5 · 24 reviews
1800 Vilvoorde
Omdat ik als gekwalifiseerde elektricien heel goed mijn werk aflever zoals de wet het voorschrijft.ik doe het 38 jaar en dit met volle liefde omdat ik mijn stiel respecteer en in volle ernst de veiligheid van de mensen niet in het gedrang komt.veiligheid primeert.ik werk zoals het moet en proper.grts
Elektricien in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Hallo Heb ik meer dan 5 jaar ervaring in de Elektriciteitswerken indien gewenst werk ik met eigen materiaal en heb ik alle nodige gerief voor het uitvoeren van Elektriciteitswerken. Mvg Besim
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Elsene (1050) - Korneel
Korneel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
1050 Elsene
U kan bij mij terecht voor kleine werken zoals het vervangen van losgekomen stopcontacten, bijplaatsen lichtkringen, elektrische schema's. Maar ook grotere werken zoals vervangen elektrische kast, totaalrenovaties, uitbreidingen etc. Ik streef er naar om keurig en stipt werk te leveren en ik kom mijn afspraken na en laat mijn klanten niet in de steek.
Elektricien in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een opleiding gevolgd bij VDAB als installateur elektriciteit. Ik specialiseer me in verlichting. Ik kan de juiste oplossing zoeken voor elk verlichting-probleem. Daarnaast doe ik ook bekabeling, stopcontacten, reparaties,... Voor alle elektriciteitsproblemen kan u bij mij terecht.
Elektricien in Diegem (1831) - Kamil
Kamil
Nieuw
1831 Diegem
Afgestudeerd elektrische installateur met diploma dwz ook schema's tekenen en ook laten door erkende keuringmaatschappij laten keuren, zekering kast vervangen, alle problemen ivm elektriciteit kan gerust opgelost worden.
Elektricien in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Als ervaren zelfstandige kan u bij mij terecht voor alle electeiciteitswerken inclusief de nodige certificaten! Bel me op voor een afspraak en dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot snel!
Elektricien in Schaarbeek (1030) - Sven
Sven
Nieuw
1030 Schaarbeek
heb je probleem met elektriciteit thuis? Misschien kann ik het oplossen. of moet er een lamp of oven geïnstalleerd worden? dit zal ik wel doen. vraag gewoon na mij.
Elektricien in Schaarbeek (1030) - J.w.
J.w.
Nieuw
1030 Schaarbeek
Veel ervaring in de bouw, alle voorkomende werkzaamheden. Met name elektra en loodgieterswerk, maar ook schilderen, behangen etc. Experienced in construction work, esp. electricity and plumbing. But also painting and things like new wall paper etc.
Elektricien in Schaarbeek (1030) - Louis
Louis
Nieuw
1030 Schaarbeek
Ik ben afgestudeerd als elektricien, ik help u graag met elektriciteitswerken zoals uitbreiding en vervangen van u elektriciteit in uw woning, ik vervang ook lampen en oude schakellaars,
Elektricien in Brussel (1000) - Raphael
Raphael
Nieuw
1000 Brussel
Als burgerlijk ingenieur in de elektromechanica ken ik de theoretische achtergrond en mijn ervaring op verschillende werven heeft mij toegelaten om telkens nieuwe problemen te leren kennen.
Elektricien in Brussel (1000) - Mohammed
Mohammed
Nieuw
1000 Brussel
Flexibel ervaren electricien in alle soorten werken binnen electriciteit. Ik doe mijn werk nauwkeurig en iedereen is tevreden over mijn werk. Nooit problemen gehad met mijn klanten. Ik heb klanten van 13 jaar die mij nooit veranderen. Ik hou van mijn werk en ben pas tevreden als mijn klanten ook tevreden zijn

Elektricien Schaarbeek: geëvalueerd met 4.95 door 177 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Schaarbeek, elektriciteitswerken Schaarbeek, elektrieker Schaarbeek, elektriciteit aanleggen Schaarbeek, elektriciteitskeuring Schaarbeek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Schaarbeek

Vaatwasser Neff - Klussen - Elektricien - Uitvoering technisch plan keuken - Elektricien voor uitvoering technisch plan keuken - Réparation sonnette NL FR ENG - Geen stroom meer in ganse slaapkamer - Vervangen stopcontact en 2 lampjes in spotjes - 2 Réparations mineures : interrupteurs et point lumineux - Keuring elektriciteit - Depannage rideaux electriques - Installatie tuinverlichting - Reparatie Kookplaat - kleine electriciteitswerken (2) - kleine electriciteitswerken - Plaatsing stopcontact - Reparatie ventilator - Traphal verlichting herstellen - Installatie extra lichtpunt buiten op terras - De combi oven werkt niet meer nadat de stroom in huis is uitgevallen - Deurbel en parlofoon (bticino) aansluiten bij gerenoveerd huis - Kabel van telenet plaatsen naast aansluitpunt en gast dior buitenmuur boren en binnen in kamer op de muur door trek - Kleine elektriciteitsklusjed - Installatie electric fornuis - Panne elektriciteit gang - satelliet schotel - In orde brengen electriciteit voor appartement - Klussen - Elektricien in Schaarbeek (1030) - Klussen - Elektricien in Schaarbeek (1030)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden