Vind de beste elektricien van Oostende

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Oostende (8400) - Abdulhamid
Abdulhamid Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.33/5 · 6 reviews
8400 Oostende
Hallo allemaal Ik ben Adbul, uit Oostende Ik heb 9 jaars ervaring herstellingen, depannages, nieuwbouw, renovatie, herkeuring, parlofonie, videofonie, verlichting, gestructureerde ...
Elektricien in Bredene (8450) - Kelvin
Kelvin
5/5 · 6 reviews
8450 Bredene
ik ben afgestudeerd als elektricien.ik help graag met uw elektriciteitswerken aansluiten van laadpalen uw renovatie schema's tekenen depannages 24/7 uw installatie nakijken voor keuring en indien nodig opnieuw correct aansluiten en veranderen volgens de regels van het AREI kortom het totaal pakket laat gerust iets weten
Elektricien in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
4.25/5 · 4 reviews
8400 Oostende
Klusjesman met heel veel ervaring in allerhande klussen in en rondom het huis, van het bijplaatsen van stopcontacten tot het vernieuwen van elektrische leidingen
Elektricien in Oostende (8400) - Luc
Luc
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Als ervaren elektricien ken ik de huidige wetgeving betreffende de veiligheid voor het plannen en plaatsen van electrische installaties. Ervaring met keuring door Vinçotte of IBV. Ook ervaring met uitbreidingen, herstellingen en renovaties bestaande installaties met opstellen van nodige elektrische plannen voor de veiligheidskeuring.
Elektricien in Oostende (8400) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
3.5/5 · 2 reviews
8400 Oostende
specialiteit , volledig afgeleverd tot en met keuring , een van onze hoofdactiviteiten, alle plannen worden opgemaakt , ook van oudere bestaande installaties , er wordt gezorgd mits de noodzakelijke aanpassingen dat een keurinkgsattest afgeleverd wordt .
Elektricien in Oostende (8400) - Timothy
Timothy
Nieuw
8400 Oostende
All arround klusjesman met veel ervaring. Ik voer alle werkjes uit zowel groot als klein en tegen een zeer lage prijs. Voornamelijk elektriciteit maar ook sanitair, schilderwerken, schrijnwerk, vloeren, ruwbouwwerken, gevelrenovaties, enzovoort.
Elektricien in Oostende (8400) - Eduard
Eduard Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8400 Oostende
Ik ben.actief sedert het jaar 1975 dus heel waters door gezwommen en mooie projecten gerealiseerd nu heb ik nog interesse in renovatie plaatsen verdeelborden aarding met keuring enz
Elektricien in Bredene (8450) - Kristof
Kristof
Nieuw
8450 Bredene
Opleiding graduaat (bachelor) elektronica, elektriciteit. Tenzij de taak goed omschreven en afgelijnd is kom ik graag een keertje langs om te horen wat de wensen zijn. Op basis van haalbaarheid beslis ik dan of ik de klus wil uitvoeren. Alleen op deze manier voorkom je foute verwachtingen van beide partijen.
Elektricien in Bredene (8450) - Eddy
Eddy
Nieuw
8450 Bredene
In electriciteit ben ik ook handig , gewoon volledig nieuwe leidingen plaatsen zit nog niet in mijn vakkennis maar bijleggen van leidingen via aftakdozen en extra lampen installeren of vervangen door een ander verlichtingselement vormen geen problemen .
Elektricien in Zandvoorde (8400) - Frederik
Frederik
Nieuw
8400 Zandvoorde
Als elektricien kan ik voor u allerhande taken uitvoeren, ik heb een perfectionistische ingesteldheid waardoor ik alle klusjes van klein tot groot aankan, Contacteer mij.
Elektricien in Oostende (8400) - Jos
Jos
Nieuw
8400 Oostende
Veel ervaring, kasten plaatsen, storingen opzoeken, nieuwe elektriciteit leggen. Allemaal voor een schappelijke prijs. Heb de nieuwste materialmen in gebruik
Elektricien in Oostende (8400) - Dimitri
Dimitri
Nieuw
8400 Oostende
Ik werk momenteel als electrical engineer in de industrie. Ik kan u helpen met kleine elektrische werken rond het huis of meer complexe zaken zoals automatisering en bordenbouw. Ik kan alle materialen toeleveren. PLC programmatie behoort ook tot de mogelijkheiden.
Elektricien in Oostende (8400) - Aiman
Aiman
Nieuw
8400 Oostende
dag allemal ......... ik ben elektricien ....... ik kan uw opdrachten perfect uitvoeren ..... vervangen van stopcontacten , schakelaar . binnen verlichting , buiten verlichting ........ nieuwe zekering kast platsen ....... , de inbreuken oplossen voor keuring eendraadschema en situatieschemas tekenen
Elektricien in Bredene (8450) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8450 Bredene
wij doen alles van algemene elektriciteit werken voor u van renovatie tot nieuwbouw. het aanpassen van u originele installatie tot het maken van je schema's.
Elektricien in Oostende (8400) - Alexander
Alexander Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8400 Oostende
Voor kleine electriciteitsklusjes zoals schakelaars en dimmers herstellen of vervangen, stopcontacten vervangen en bijsteken, verlichting, waterschade en kleine problemen verhelpen..

Elektricien Oostende: geëvalueerd met 4.42 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Oostende, elektriciteitswerken Oostende, elektrieker Oostende, elektriciteit aanleggen Oostende, elektriciteitskeuring Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Oostende

Ophangen lamp en luster - Electrieker/ Loodgieter - Kleine elektrische klus - Goede elektricien - Klusser - Pas verhuisd en gepensioneerd! Zoek iemand om mijn luchters, verlichting te plaatsen. - Klussen - Elektricien Oostende - Klussen - Elektricien Oostende - 8400 - Klussen - Elektricien in Oostende (8400) - Opruiming (kruip)kelder
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden