elektricien Anderlecht

Elektricien Anderlecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Anderlecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Elsene (1050) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
4.89/5 (53 reviews)
ik voer alle soorten werken uit op vlak van elektriciteit. Nieuwe installaties, depannage, uitbreiding, schemas, keuring. Alles aan een zeer schappelijke prijs. Ben aan de slag als voltijdse elektricien
Elektricien in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussel
4.79/5 (48 reviews)
Hallo, voor herstellingen, heraanleggen, of volledig vernieuwen. Zekeringkast heraanleggen of nieuwe plaatsen.in draadschema plan tekenen en situatie plan tekenen. Met ervaring en scholing Heb voor alles altijd een oplossing.😉
Omid is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (16 reviews)
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Etterbeek (1040) - Antonio
Antonio
Etterbeek
5/5 (7 reviews)
Je propose des installations électriques comme placer des disjoncteurs ou tirer de nouveaux câbles. moi-même j'ai effectué la mise aux normes de mon appartement ( des photos dispos pour vous donner confiance en mes capacités).
Elektricien in Ukkel (1180) - Kes
Kes
Ukkel
5/5 (3 reviews)
Op elektrisch gebied heb ik meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in stroomdistributiesystemen, huishoudelijke elektrische installaties, computernetwerken, audiosystemen, huisautomatiseringssystemen en nog veel meer. Ik kan helpen als elektriciteitsconformiteit nodig is voor uw huis of appartement, ik doe installaties volledig in overeenstemming met de Belgische elektrische normen.
Elektricien in Elsene (1050) - Korneel
Korneel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (3 reviews)
U kan bij mij terecht voor kleine werken zoals het vervangen van losgekomen stopcontacten, bijplaatsen lichtkringen, elektrische schema's. Maar ook grotere werken zoals vervangen elektrische kast, totaalrenovaties, uitbreidingen etc. Ik streef er naar om keurig en stipt werk te leveren en ik kom mijn afspraken na en laat mijn klanten niet in de steek.
Elektricien in Itterbeek (1701) - Jora
Jora Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itterbeek
5/5 (2 reviews)
Ik probeer altijd mijn werk zo goed mogelijk te doen. Mijn doel is om mensen zo goed mogelijk te helpen. Omdat ik geen voltijdse elektricien ben kan ik de werken doen waarvoor de zelfstandigen niet veel tijd voor hebben of te veel geld vragen.
Elektricien in Huizingen (1654) - Pieter
Pieter
Huizingen
5/5 (1 reviews)
Ik heb elektriciteit gestudeerd en kan je helpen met kabels te leggen en alles aan te sluiten zoals: verlichting, stopcontacten en audio. Heb ook al renovaties gedaan van een huis voor elektriciteit.
Elektricien in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Laken
Nieuw
Ik heb een opleiding gevolgd bij VDAB als installateur elektriciteit. Ik specialiseer me in verlichting. Ik kan de juiste oplossing zoeken voor elk verlichting-probleem. Daarnaast doe ik ook bekabeling, stopcontacten, reparaties,... Voor alle elektriciteitsproblemen kan u bij mij terecht.
Elektricien in Anderlecht (1070) - Thomas
Thomas
Anderlecht
Nieuw
Hey. Ik ben Thomas uit evergem. Ik werk als elektricien in de residentiele sector. Ik had graag wat bijgeklust via deze weg. plaatsen van leidingen en stopcontacten tot plaatsen van verlichting.
Elektricien in Wemmel (1780) - Benjamin
Benjamin
Wemmel
Nieuw
Gediplomeerd elektrotechnisch installateur. Lampen vervangen, stopcontacten vervangen/plaatsen en andere kleine elektrische klussen doe ik met plezier.
Elektricien in Sint-agatha-berchem (1082) - Jan
Jan
Sint-agatha-berchem
Nieuw
Reeds 12 jaar ervaring in de elektriciteitssector, elektriciteit heeft geen geheimen meer voor mij, een storing, of herstelling, of aansluiting,...? Een adres voor snelle goedkope en veilige elektricien. Bel mij! nl,fr,eng regio Vlaams Brabant, Antwerpen en brussel
Elektricien in Oudenaken (1600) - Rutger
Rutger
Oudenaken
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Elektricien in Oudenaken (1600) - Diederik
Diederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
Nieuw
kleine elektriciteitswerken, (ver)plaatsen, verwijderen van spots, stopcontacten, toevoegen van schakelaars, etc, dit in zowel vaste als valse wanden, afbreek en afwerking inbegrepen indien gewenst, opbouw en inbouw mogelijk, plaatsing en installatie van elektroniche toestellen.
Elektricien in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
Nieuw
Als ervaren zelfstandige kan u bij mij terecht voor alle electeiciteitswerken inclusief de nodige certificaten! Bel me op voor een afspraak en dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Anderlecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Anderlecht: geëvalueerd met 4.96 door 133 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Anderlecht, elektricien Anderlecht, elektriciteitswerken Anderlecht, elektrieker Anderlecht, elektriciteit aanleggen Anderlecht, elektriciteitskeuring Anderlecht, stroompanne Anderlecht, kleine elektriciteitswerken Anderlecht, elektrische installatie Anderlecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Anderlecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden