Vind de beste elektricien van Anderlecht

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Huizingen (1654) - Georges felix
Georges felix
4.98/5 · 52 reviews
1654 Huizingen
Elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij, schema's van uw elektrische installatie voor keuring (verkoop van een woning), automatiseren rolluiken, metaalbewerking.... Electricité, sanitaire, chauffage , petits travaux de menuisier, déssiner des schémas électrique pour controle organisme avant vente maison, automatisation volets, travaux sur pièces métalliques...
Elektricien in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.84/5 · 45 reviews
1000 Brussel
Hallo, voor herstellingen, heraanleggen, of volledig vernieuwen. Zekeringkast heraanleggen of nieuwe plaatsen.in draadschema plan tekenen en situatie plan tekenen. Met ervaring en scholing Heb voor alles altijd een oplossing.😉
Elektricien in Elsene (1050) - Ruben
Ruben
4.85/5 · 40 reviews
1050 Elsene
ik voor alle soorten werken uit op vlak van elektriciteit. Nieuwe installaties, depannage, uitbreiding, schemas, keuring. Alles aan een zeer schappelijke prijs. Ben aan de slag als voltijdse elektricien
Elektricien in Asse (1730) - Esteban
Esteban Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 33 reviews
1730 Asse
Ik doe kleine hersteligen,leg stop contacten. Plaats u licht voor dat je kunt zien waar je stapt. Moet er kabel getrokken worden,dan trekken we de kabels naar waar die moet gaan.
Elektricien in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
4.97/5 · 29 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.96/5 · 24 reviews
1800 Vilvoorde
Omdat ik als gekwalifiseerde elektricien heel goed mijn werk aflever zoals de wet het voorschrijft.ik doe het 38 jaar en dit met volle liefde omdat ik mijn stiel respecteer en in volle ernst de veiligheid van de mensen niet in het gedrang komt.veiligheid primeert.ik werk zoals het moet en proper.grts
Elektricien in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Hallo Heb ik meer dan 5 jaar ervaring in de Elektriciteitswerken indien gewenst werk ik met eigen materiaal en heb ik alle nodige gerief voor het uitvoeren van Elektriciteitswerken. Mvg Besim
Elektricien in Ternat (1740) - Asif umair
Asif umair Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 16 reviews
1740 Ternat
Klusjesman met ervaring. Ik voer de volgende werken uit: - storingen ( elektrische panne ) 24u/7d. - algemene elektriciteitswerken - Nieuwe installatie of uitbreiding - Audio - en videofoon - domotica - Enz
Elektricien in Sint-pieters-leeuw (1600) - Rob
Rob
5/5 · 15 reviews
1600 Sint-pieters-leeuw
Electriciteit is mijn hoofdkennis, maar zoals aangegeven in de algemene beschrijving zijn alle kluswerkjes mogelijk. Wel moet ik mij beperken tot herstellingen of kleine installaties. In mijn prijs zijn klein materiaal inbegrepen. L’électricité est à ma connaissance principale, mais comme indiqué dans la description générale, tous travaux de réparations rentre dans mes possibilités. Dans mon prix
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Ukkel (1180) - Kes
Kes
5/5 · 3 reviews
1180 Ukkel
Op elektrisch gebied heb ik meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in stroomdistributiesystemen, huishoudelijke elektrische installaties, computernetwerken, audiosystemen, huisautomatiseringssystemen en nog veel meer. Ik kan helpen als elektriciteitsconformiteit nodig is voor uw huis of appartement, ik doe installaties volledig in overeenstemming met de Belgische elektrische normen.
Elektricien in Elsene (1050) - Korneel
Korneel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
1050 Elsene
U kan bij mij terecht voor kleine werken zoals het vervangen van losgekomen stopcontacten, bijplaatsen lichtkringen, elektrische schema's. Maar ook grotere werken zoals vervangen elektrische kast, totaalrenovaties, uitbreidingen etc. Ik streef er naar om keurig en stipt werk te leveren en ik kom mijn afspraken na en laat mijn klanten niet in de steek.
Elektricien in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
5/5 · 2 reviews
1750 Gaasbeek
Gediplomeerd electro-mechanicus met een gezonde dosis inzicht en probleemoplossend vermogen. Van stopcontacten bijplaatsen tot afgekeurde installaties in orde brengen. Ik ben een harde werker met oog voor afwerking, en inzicht in kostenopbouw van een werkopdracht.
Elektricien in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een opleiding gevolgd bij VDAB als installateur elektriciteit. Ik specialiseer me in verlichting. Ik kan de juiste oplossing zoeken voor elk verlichting-probleem. Daarnaast doe ik ook bekabeling, stopcontacten, reparaties,... Voor alle elektriciteitsproblemen kan u bij mij terecht.
Elektricien in Anderlecht (1070) - Thomas
Thomas
Nieuw
1070 Anderlecht
Hey. Ik ben Thomas uit evergem. Ik werk als elektricien in de residentiele sector. Ik had graag wat bijgeklust via deze weg. plaatsen van leidingen en stopcontacten tot plaatsen van verlichting.

Elektricien Anderlecht: geëvalueerd met 4.95 door 297 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Anderlecht, elektriciteitswerken Anderlecht, elektrieker Anderlecht, elektriciteit aanleggen Anderlecht, elektriciteitskeuring Anderlecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen elektricien in Anderlecht

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Anderlecht

Lichten installeren - Connecter deux prises (75€) - Création certificat unifilaire - Elektriciteitsnazicht - Plaatsen (buiten) stopcontact op balkon - Plaatsen verlichting - lampen - Reparatie parlofoon - gezocht - Lichtpunt zonder stroom? - Elektricien voor installatie van lampen - Reparatie NEST thermostaat - Zekeringschakelaar werkt niet goed - Klussen - Elektricien - Klussen - Elektricien - Liaisons équipotentielles - Lampen ophangen en updaten - ophangen van een zestal lusters - verlichting domotica herstellen - ophangen lampen in 5 ruimtes van mijn appartement - Conformiteit elektrische installatie - Klussen - Elektricien in Anderlecht (1070)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden