elektricien Leuven

Elektricien Leuven gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Leuven: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (70 reviews)
Om elektricien te worden moet men echt wel alles van elektriciteit kennen en dat is dus zo in mijn geval. Ik ken alle veilige manieren om de elektriciteitswerken te doen aangezien mijn werkgever mij en mijn collega's verplicht om steeds veilig te werken.
Elektricien in Sint-pieters-rode (3220) - Andre
Andre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-pieters-rode
4.63/5 (60 reviews)
Reeds 35 jaar actief in (ver)bouwwereld ; Volledige installaties van a tot z ( keuring inclusief). Op de hoogte van alle nieuwer reglementering dienaangaande. laat toe dat een bouwheer helpt, zodoende kan hij ook ervaring opdoen, indien gewenst.
Elektricien in Heverlee (3001) - Steven
Steven
Heverlee
5/5 (43 reviews)
Van het bijplaatsen van kleinere zaken (stopcontacten, aanpassen schakelaars...) tot volledige vernieuwing. Ook het conform maken van verouderde systemen kan ik bij helpen of het tekenen van de benodigde schema's voor de keuring.
Elektricien in Kessel lo (3010) - Maxim
Maxim
Kessel lo
4.86/5 (7 reviews)
Ik behaalde enkele jaren geleden het diploma residentieel elektrotechnisch installateur in avondschool. Ik hielp via de deeleconomie al tientallen mensen met hun kleine of minder kleine elektrische problemen. Defecte schakelaar? Dimmer plaatsen? nieuwe leiding trekken? Ik heb je graag.
Elektricien in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
stopcontact (ver)plaatsen , lichtpunten (ver)plaatsen, verzwaren van leiding (inclusief bijhorende zekering) en dit altijd volgens de normen. Kwalitatief werk met een '+' is belangrijk, oplossend denken met de opdrachtgever hoort er bij.
Elektricien in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (4 reviews)
Afgestudeerd als Industrieel ingenieur en werkzaam bij Siemens zijnde, kan ik mijn weg ook goed vinden in huishoud elektriciteit. Elektrische schema's opstellen, lampen monteren, ... Steeds open voor uw aanvraag!
Elektricien in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd als ingenieur en bachelor elektriciteit. Ik help u graag met het zoeken van storingen, vervangen van defecte onderdelen, kleine renovaties, een stopcontact plaatsen, een motor aansluiten, lampen ophangen, elektrische schema's maken. Ik heb hiervoor de nodige ervaring in huizen maar ook andere zaken zoals bijvoorbeeld een caravan/aanhangwagen behoren tot de mogelijkheden.
Elektricien in Leuven (3000) - Moeslim
Moeslim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien , twee diploma made in Belgium) .Ik spreek NL/FR/EN/RU/Tch. Ervaring meer dan 10 jaar. Elek-Installatie van A tot Z. Mijn job doe ik met plezier , ready om te helpen met planen,schemas,keuring.
Elektricien in Wilsele (3012) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Ik heb al in heel wat huizen de volledige elektriciteit vernieuwd en laten keuren. Dus van het uitdenken tot het laten keuren is mogelijk. Daarnaast zijn natuurlijk alle 'eenvoudigere' elektrische klussen met plezier gedaan.
Elektricien in Leuven (3000) - Mario
Mario
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik werk al ruim 7 jaar als all-round technieker in verschillende projecten op verschillende plaatsen. Ik heb mijn kennis van elektriciteit opgedaan op school waar ik electromechanica gestudeerd heb.
Elektricien in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Algemene kennis elektriciteit Specialisatie elektronica Plc systemen. Auto elektriciteit Huishoudtoestellen Gsm,laptops,desktops Geen volledige zekeringenkasten plaatsen en omvormen
Elektricien in Leuven (3000) - Pratap
Pratap
Leuven
5/5 (1 reviews)
- Opleiding Elektromechanica achter de rug. - Opleiding elektrotechnisch installateur aan het volgen - werk als onderhoudstechnieker automatisatie en elektriciteit -interesse gebied elektriciteit -probleem oplossend denken en handeling - nauwkeurig en correct uitvoering -stiptheid
Elektricien in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Ik werk al een aantal jaren in de IT sector, en heb een erg brede interesse op dat gebied. Ik kan makkelijk iemand helpen in de regio groot Leuven. Ik help met plezier zoeken naar de problemen met je toestel.
Elektricien in Heverlee (3001) - Bart
Bart
Heverlee
Nieuw
Hey, u kan bij mij terecht voor kleine en grote elektriciteitswerken. Alles volgens de arei reglementeringen. Indien nodig met opmaak elektriciteitsplannen voor de keuringsorganisatie.
Elektricien in Leuven (3000) - Biros
Biros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
Nieuw
Na mijn opleiding, werkte ik toch in een andere branche. De industriële verwarming. Toch miste ik de algemene elektriciteitswerken. Daarom begon ik in bijberoep. Ik werk voornamelijk in onderaanneming, maar kan zeker en vast ook tijd maken voor met u de mogelijkheden te bespreken van uw noden. Stopcontacten bijplaatsen, verlichting, schakelaars verplaatsen, verdeelbord vervangen & schema's maken!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed platform en gebruiksvriendelijk. Eerste keer dat ik van Ring Twice gebruik maak en alles verliep vlekkeloos. ”
Luc
“ zeer goede dienst, ik wist voordien niet dat dit bestond. Makkelijk om een goede vakman te boeken ongeacht wat het kost. ”
Gelu constantin
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Leuven: geëvalueerd met 4.96 door 202 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Leuven, elektricien Leuven, elektriciteitswerken Leuven, elektrieker Leuven, elektriciteit aanleggen Leuven, elektriciteitskeuring Leuven, stroompanne Leuven, kleine elektriciteitswerken Leuven, elektrische installatie Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden