elektricien Genk

Elektricien Genk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Genk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Helchteren (3530) - Roberto
Roberto
Helchteren
4.95/5 (20 reviews)
Ik heb veel vrije tijd en wil daarom mijn job als elektrieker verder zetten, ik ben ook handig en daardoor doe ik allerlei klusjes. Dus zoekt u een handige bei vraag dan mij.
Elektricien in Genk (3600) - Paul
Paul
Genk
4.92/5 (13 reviews)
Ik heb een opleiding elektriciteit gevolgd, maar doe dit ook hobbymatig heel graag. Zelf heb ik miijn rolluiken geautomatiseerd, lampen geautomatiseerd elektriciteit uitgebreid in huis voor nieuwe kookplaat etc...
Elektricien in Genk (3600) - Silvio
Silvio
Genk
5/5 (10 reviews)
Vader en schoonvader zijn elektricien geweest, veel van thuis uit meegekregen, van jongs af aan. Eigen zolder volledig zelf en alleen afgewerkt, met 3 stroomgroepen, vanaf de stroomkast geïnstalleerd. Veel praktische ervaring, kennis en veel interesse hierin. Professioneel, proper en precies werken is hoe ik ben. Beschikbaar in het weekend in zo nodig enkele uren ‘s avonds door de week.
Elektricien in Genk (3600) - Antoon
Antoon
Genk
5/5 (2 reviews)
De jarenlange ervaring als zelfstandig aannemer in deze branche is een voordeel dat weinig vakmensen hebben. Opzoeken en oplossen van storingen. 10 jaar inspecteur bij AIB-Vinçotte.
Elektricien in Genk (3600) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (1 reviews)
Als kind heb ik al de eigenschap gehad alles uit elkaar te halen. Ze hadden schrik als ik eraan kwam. Eender welk elektrische apparaat haal ik uit elkaar en probeer ik zo goedkoop mogelijk te herstellen, via internet zoek ik dan goedkope wisselstukken. Diverse items dat ik uitvoer: Verlichting hangen-stopcontacten, alarminstallatie, netwerk kabels en AP - automatisaties van poorten,hekwerk, enz.
Elektricien in Genk (3600) - Farid
Farid
Genk
5/5 (1 reviews)
Diploma gehaald............... .................... ................ ............... ............. ........... .......... ........ ...... .... ... .. .
Elektricien in Genk (3600) - Sinan
Sinan
Genk
Nieuw
hallo, ben al 10 jaar elektricien van vak en doet in mijn vrije tijd kleine elektriciteitswerken zoals plaatsen van nieuwe stopcontacten ,schakelaars ,verlichting ,waar nodig slijpen en kappen .of als er andere wensen zijn is bespreekbaar dus aarzel niet .
Elektricien in Genk (3600) - Paul
Paul
Genk
Nieuw
U kunt bij terecht voor advies en prijs , komen vrijblijvend bij u . Verder kun u op onze ervaring rekenen voor u installatie . werken u installatie proper af .
Elektricien in Zonhoven (3520) - Tim
Tim
Zonhoven
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als elektrotechnisch installateur (elektricien) en doe dit ook heel graag. Ook voor advies of second opinion kan je altijd bij mij terecht
Elektricien in Zutendaal (3690) - Tom
Tom
Zutendaal
Nieuw
Van opleiding Bachelor Elektromechanica, 13 jaar ervaring als onderhoudstechnieker. Hebt u problemen met de electriciteit bij u thuis, of wilt u kleine aanpassingen dan bent u aan het juiste adres.
Elektricien in Genk (3600) - Steven
Steven
Genk
Nieuw
Elektricien met ervaring. Zowel in huishoudelektriciteit als industrieel. Goed in het oplossen van problemen maar kan u met verschillende dingen verder helpen.
Elektricien in Genk (3600) - Ogun
Ogun Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
Zelfstandige elektricien voor kleine en grote werken. Sta open voor elektriciteit en klusjesdienst. Ik werk in limburg
Elektricien in Genk (3600) - Rafael jr
Rafael jr
Genk
Nieuw
Electrieker met wat ervaring. Je kan bij mij terrecht voor allerlei elektriciteitswerken tegen de juiste prijs. De ervaringen die ik heb komen van mijn schoolgaande jaren en in de renovatie van mijn huis.
Elektricien in Genk (3600) - Carl
Carl Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
De zaakvoerder heeft een uitgebreide ervaring als vertegenwoordiger van een elektriciteitsfirma. Dit voor de particuliere markt. Alsook de levering en plaatsing van zonnepannelen.
Elektricien in Diepenbeek (3590) - Bjorn
Bjorn
Diepenbeek
Nieuw
Ik wil steeds dat alles perfect is afgewerkt en de klant 100% tevreden is. Als leerkracht in een technische school geef ik les in de bouw afdeling. In mijn vrije tijd werk ik graag klusjes af. Werken is zo een hobby geworden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Genk: geëvalueerd met 4.98 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Genk, elektricien Genk, elektriciteitswerken Genk, elektrieker Genk, elektriciteit aanleggen Genk, elektriciteitskeuring Genk, stroompanne Genk, kleine elektriciteitswerken Genk, elektrische installatie Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Genk: dringend elektricien gezocht?

Dringend elektricien gezocht? Heeft u problemen met stroomuitvallen, kortsluitingen, overbelastingen,…? Heeft u hulp nodig bij het installeren van elektra (verlichting, parlofonie, videofonie, stopcontact,…) Of heeft u een elektriciteitskeuring nodig? Bent u op zoek naar een goedkope elektricien in Genk die u daarbij snel zou kunnen helpen? Onze betrouwbare dienstverleners staan klaar om al uw elektrische problemen op te lossen.

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Genk?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze elektriekers u kunnen helpen:

Conform maken van elektrische installaties

Onze elektriciens zullen u helpen bij het conform maken van uw elektriciteit. Met hun hulp zal u uw conformiteitsattest kunnen verkrijgen.

Stopcontact aanleggen

Heeft u maar één stopcontact in u woonkamer en u bent het beu van de verlengsnoeren en stekkerdozen die rondslingeren? Onze elektriciens uit Genk helpen u bij het aanleggen, vervangen en verplaatsen van u stopcontacten.

Meterkast vervangen

Moet u uw meterkast volledig vervangen of enkel een deel ervan vervangen, dit is allemaal mogelijk op ListMinut. Onze elektriciens brengen het voor u in orde.

LED verlichting plaatsen

Wilt u uw verlichting vervangen door LEDs? Dit is een geweldig idee! Het installeren van LEDs is zeer voordelig. Zij zijn met name energiezuinig, hebben een lange levensduur, wekken geen warmte op, hebben talloze varianten (verschillende kleuren, lampen/ spots/ strips, zijn dimbaar,…). Onze elektriciens in Genk kunnen het voor u gemakkelijk installeren.

Elektrische poorten of garage

Ben je van plan elektrische poorten te instaleren zodat zij zich automatisch kunnen openen? Vind een talloze elektriciens die dat voor uw in orde brengen.

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

Tips bij het kiezen van de beste elektricien in Genk

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Genk?

Wilt u de beste elektricien in Genk vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen van betrouwbare dienstverleners. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Genk liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

Ervaringen van onze elektriciens uit Genk

Onze elektriekers uit Genk zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals:

Onze elektriekers uit Genk kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden